Zna li tko kakve trikove za Motorolu C650:chatter::rolleyes:I ima li Motorola C650 noćno snimanje(dajte već odgovorite) i ima li Videokameru:rolleyes: :)
Znali li tko tvornicki kod za Motorolu C650:rolleyes: ;D
jel ovo istina ili samo los PS?
Zanima me dali neko zna program (i adresu za download) kojim bi se flex ekstrakovao iz monsterpack-a ili ti iz .shx u .hs fajl.
Imam ja jedno pitanje, možda i glupo (nema glupih pitanja, samo glupih ljudi). Jel se meni čini ili se svjetla tipkovnice pale samo u mraku a kada je mob na svjetlu onda ne !? Pitanje - Kako mob to prepoznaje kad je svjetlo a kad mrak !????????
Dje da nadjem na najnovi flex i dje da ga skinem ikako da ubacim da mi video zapis bude neogranicen posto sad snima nekoliko sekundi i stopira Ovaj mi je reflash R374_G_0E.42.08R_reflash imam program imam p2k phone file manager treba li mi taj program ili neki drugi za ukljucivanje beskonacno videa...
dali ako se nesto pogrijesi u editovanje semova moze da se ispravi novim fleshom
Ljudi pomoc, mobitel mi je totalno u banani. Neradi mi video snimanje, brise mi ikone u mojim stavkama, nedopusta mi promijeniti melodiju poruka, alarma itd. Sve se to dogodilo kada sam dirao seem fileove i nisam vrati orginal, tek nekoliko mjeseci kasnije sam stavio orginal filove ali nije se...
Dakle ima 525 flešanu i flexanu. I pao mi je u vodu, sve se osušilo ekran je u normali, unutrašnji i vanjski.Sve funckionira osim kamere. Kad ju pokrenem piše mi "Busy,Try again" i izbaci na background. Šta mislite jel otišla elektronika???
Evo jedan malo jači trik, upalio je dosta puta. Samo please, jako pažljivo!!! instalirati si PST staviti P2K drivere u neki folder spojiti mob na kabel instalacioni folder PST-a, pokrenuti PST.EXE (ne shortcut na desktopu, nego baš u folderu) dati mu (ponovo) drivere iz P2K foldera (znači ne...
Zna netko gdje se mogu kupit te kartice? I koliko kostaju?
Koji bih flex i flash mogao ubaciti u motorolu C385. Sada u njoj je flexSE8909AXXH209A a SW je R 364_G_OB.D1.09 R Jednom sam :comp: flexao V525 u 600 i uspijelo mi je.:licklips: Unaprijed veliko hvala dobrim dušama:thumbup: :thumbup:
Imam problem sa motorolom e398. Kada odaberem neki od profila u kojima bi kao zvono trebala raditi vibracija, ona ne radi, ali kada je kao zvono odabrana neka od melodija, telefon vibrira. Naravno kada je ukljucena opcija vibe sync. Iz svega se moze zakljuciti da je vibracija ispravna jer da je...
može li se promijeniti boja fonta na moto v525/v600.......da umjesto crne naprimjer stavim bijelu ili tak nešt .....tnx
Ma ljudi pored svih muka i pronalazenja kojekavih serisera (servisera) uspeo sam mob oporaviti i ubaciti "novi" softver, ali mi je bilo vazno da proradi. da pisem koje su mi sve gluposti seriseri napumpali, cak sam i hrvatski ubacio, ali sve zahvaljuci strpljenju Davilu. Softver je star, triplets,...
U roku od par dana pojavio se i ovaj, 42.08R Skinut je sa Vodafone mobova, tako da postoje dviej verzije - sa novim ikonama (Vodafone-style) i sa klasičnima. U odnosu na 42.07R meniji i Java su nešto brži, dobije se još malo više slobodne memorije, a kamera i fotić su svjetliji (bolje...
zamolio bih nekoga da mi da link odakle se može skinuti Mobile Phone Tools za E550.Puno hvala
Stavio sam flash 65.25 i flex 50C6, onaj od motoxa na svoju motorolu v550 i ne prikazuje mi vodafone live portal kako treba (ne prikazuje ikone i slike). Napominjem da je tako isto bilo i sa starijom verzijom flexa. Koristio sam search ali ništa nisam našao na forumu u vezi s ovim. Zna li netko...
Is program for decoding VictorGSM flashes (vf3, vfl) on form *.shx or *.bin?
Hello! Somebody have firmware for v600 or v500,300 from codegroup 15 (DRM GRAPHICS)? May share link or say where's it. Or know, which monster contains this codegroup. Please for info.
Da li se za tu cijenu (3000kn u ducanu) isplati uzeti. Ona ima samo 5mb. Postoje mnogo bolji mobiteli za tu cijenu. Koje su njene prednosti, a koji nedostaci. Malo je složena procedura dok se stavu novi programi, a izgubi se i garancija i može se pokvariti mob. Da li se to sve na kraju isplati?:-/
Odem ti ja na www.motorola.com, sasvim slučajno, kad vid' iznenađenja! Najavljuju "MotoROKR with iTunes". Vele da stane gore do 100 pjesama (AAC encoding, 4 minute, 128kbps po pjesmi), odnosno koja manje ovisno o operateru itd. Uglavnom, ima se šta za čitat, a evo ukratko samo osnovne...
Evo vam link pa pogledajte i dajte svoje komentare http://www.howardforums.com/showthread.php?s=&threadid=626070 Evo ja sam to isprobao ali menu nece da udje u meni nego mi ulazi u podešenja. Pa ako netko zna rijesenje neka mi javi. Tocno sam radio kako je tamo objasnjeno
evo guglam vec uru vrimena i nigdi ga nema... znam da cete me sad svi iznapadat da guglam i dalje, al nema ga nigdi. ne radi ona ....comafsb... niti motclub.com. mpt imam vec odavno nego sam ga slucajno izbrisao skupa sa reinstalom windowsa. inace, koliko se sjecam mpt je puno mb za download. ima...
vidim da su "cancelirali" motorolu v1000, a da je iz nje izasla V3x... IMO->steta, nadao sam se da ce ta v1000 vidjet svjetlo dana! licila mi je na onaj avion B2 ;D evo i link: http://www.gsmarena.com/motorola_v1000-655.php
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma