Mislio sam da sam uspješno instalirao CD sa driverima od bluetootha,ali opet me j**e engleski i neznanje u vezi kompjutera.Imam Win.xp i sada kada uključim BlueSolei i nakon instalacije bluetootha javlja mi grešku: Bluetooth application has encorupted a problem and needs to close.We are sorry for...
kakva je to externa memorija trans flash za v360
Vec lagano gubim zivceke. Slozim cuku na v525 i na cx65(to mi je poslovni 0 ) ono u sekundu i nakon par dana motorola kasni po 5 min. Porihtam opet sve i nakon neodredjenog vremena opet motorola po svojem. Jel ima netko rjesenje? Vec sam postavio jednom davno pitanje u svezi autoazuriranja pa je to...
evo imam jedan problemcek srljao sam i flesho sam E398 (SW:R372_0E.20.8.BR) sa PCMMod v1.4c fleshom a nisam prije toga stavio R372-E373 Upgrade Pack i sad mi se mob pali samo u fleshu....e sad Upgrade Pack je hs. a pFlex mi mob ne prepoznaje u fleshu a MultiFlashFlex mi opet javlja da je naso krivi...
nakon sto sam flex mob, nemogu ga vise upaliti samo mi tipkovnica svjetli. u programu mi ga komp prepozna kao secure blank neptun a ne vise kao v3. kada ga ponovo idem flashat kaze mi da je mob prazan da se nemoze reflash nego samo flash. ima li tko kakvu pomoc ili da idem na servis
Bok svima!:wave: Nije da se baš kužim u mobitele,al nakon malo potrage po forumu kužim da je ovo stariji model pa ako bi mi netko mogao reći za trgovinu-dvije u Zg. gdje bi ga moglo biti.Vidim da se dosta spomine Ram 3,da probam tamo?Puno hvala!
Eto, upikao i ja V360. Mob je odlican i ima sve sto treba na jednom mobitelu. E sad jedno pitanje, kako sam tek na brzinu protrcao kroz postavke i menije, mozda i suvisno. Da li je igdje moguce namjestiti da je Delivery report stavljen po defaultu na Yes? Ili ga treba namjestati kod svakog slanja...
Kako to uključiti na V3; činila bi mi se zgodna stvar, možeš imat uključen mob a kao fol, pretplatnik je privremeno nedostupan;
Da li koji od ovih punjaca pase na V525? Motorola 2288 Motorola C330 Motorola T191 Motorola V50 Motorola V60
Da ne tupim o tome koliko sam se mucio prijatelju da ovaj telefon povezem preko USB kabla sa kompom i problemima prilikom instalacije drajvera i modema, zatim pokusaju konekcije preko softvera P2kman i jos jednog MOBILedit.1.97,nemam druge no postaviti pitanje i na ovom forumu. Svi pokusaji i...
Pozdrav!!! Halo ljudi, zna li tko kada će ovi modeli. E895 navodno zadnji kvartal ove godine, kaj to ni sad? A910 nagodinu? Moja V600 crkava polako, a ja imam u planu upecati jedan od ova dva mobitela. Zna li tko kada dolaze k nama (u Eurpou)? Q je navodno već na vratima, a ova dva modela? Ima...
Sa ovim Java programčićem se može maknuti sve vezano za brand (Vodafone itd.), tako što se jednostavno preko wapa skine na mob, pokrene i poskidaš sve što želiš od Vodafona, uključujući i odvratnu desnu soft tipku. Idealno za one (kao ja) kojima ne uspijeva instaliranje p2k-a.
neznam jesam dobro skužio ali neke šeme da se unlocka serija V preko p2k-a? http://archive.nokiafree.org/index.php/t-72142-unlock_software_for_motorola_v180_v220_c650_v80.html
zna li tko kad će ovaj mob doć kod nas i kolko će koštat?
Da li je izasao novi soft za v550,odnosno za v620?
Konačno se nešto i po ovoj liniji pomaknulo... Novi flash se, zasada, nalazi u obliku Monsterpacka (dakle flash, flex i java). Plus, stvar je brandana na Cinguladr (US) i vele da se debrandingom može oslobodit oko 8.5MB slobodno na mobu. Nadalje, nije zalockan (dakle ne zaključava mob). ...
nakon flasha ne mogu koristiti MMS, niti primanje niti slanje poruka.:-/ na V3 sam stavio sljedeće: R374_G_0E.40.98R_PDS003_LP0039_DRM0001_JPJAVA_G_0E_V3_01_0AR_SE8615BXXH1097_1FF R374_G_0E.40.3CR_Lang002F_reflash R374_G_0E.41.C3R_A_reflash_mlp_MOTOX ...naravno koristeći iskustva ostalih...
Krajem ove godine izlazi gore navedeni Q, inače najtanji smartphone na svijetu, bit će tanak 11.5 mm. Imat će Windows Mobile 5, 1.3 mpix kameru, display 320*240, MP3 player, Mini SD memorijsku karticu... uz to izaći će i i ružičasta verzija vrlo popularnog V3 RAZRm vjerovatno na radost ženskog...
Tu sam novi tako da bih vas molio ukoliko sam u nećem pogriješio da me upozorite. Ovako, skinuo sam MPT i instalirao ga, spojio sam mob preko USB-a i komp je lijepo učitao motorola usb modem. Kad odem u detekciju MPT on učita ai kaže sljedeću grešku: V600R driver not found in modems.pac. Ovo bi...
jel se kome dogodilo neš ovakvo , u ćem je problem , radi se o verziji 1.23 . koju sam prije bez problema instaliro , a sad kenja!?
imam bluetoth http://www.bluetake.com/products/BT009Si.htm i kad želim nešto prebaciti na m v525@v600 ne želi.....počinje prebacivati i dođe do nekih 20% i onda stane na mobu mi neda ni nikakve signale da nešt prebacuje . imam još se k700i i sve radi bez problema...pomoć...ako vas još kakve...
Zeta sam nagovorio da uzme V3 Black (deluxe) .... On voli takve stvari, ..... a i kvalitet ne zaostaje !!! Ja, licno, imam "par" zamjerki, al ko meme pita....... A onda.... dodje kod mene sa crvenim licem i pita "Kako se ukljucuje video snimanje?"........... Fack me...! Sto me je djavo vukao za...
Pošto imam Motorolu C650 i dobio sam usb kabal trebao bih taj program:rolleyes: Hvala:thumbup:
zadnjh mjesec dana imam praxu ostavljat punjac konstantno u struji , I kad se mob ne puni.Danas isto . vratim se popodne doma , vidim na linije svi znakovi koje moze prikazat odjednom :retard – shvatim da je nestalo sstruje.stavim mob punit I nece!!! nece I nece.promjenim uticnicu opet nece. ...
Da li je moguce staviti od flex i flesh od v635 na v550?
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma