Koristim verziju Mobile Phone Toolsa v3.40i. Nikako ne mogu kopirati imenik sa v525 na v547. Prijašnja (starija) verzija MP Toolsa je imala jednostavan način kopiranja svih unosa iz imenika telefona te prebacivanja u drugi uređaj. Problem je što ta straija verzija MPT-a ne prepoznaje v547. Zbog...
E ljudi uskoro cu nabavit najvjerovatnije jos jedan mob, najvjerovatnije V3, za 299 kuna cu dobit v3 i za 1 kunu 3 mobitela sonyericson k700.. mislio sam danas uzest al su vec v3 rasprodane.. a zanima me koliko vama prosjecno traje baterija na v3 i ima li mobitel ikakvih problema ? jeste...
Ako neko ima iskustva u radu sa p2k tools-om, voleo bih da mi objasni zbog cega mi program radi bez problema na moto v 300 ,tj. mogu da brisem zakljucane melodije,slike,ubacujem igrice... a v535 ne moze da ostvari konekciju ? probao sam vise verzija p2k tools-a !:creep:
Jel pase koji od ovih kabela na V547? Motorola V500 USB DATA KABEL + SOFTWARE Motorola V600 USB DATA KABEL + SOFTWARE Motorola V 525 USB DATA CABLE + SOFTWARE hvala
Koliko sam uspio naći na netu... P2KTools v0.8.6 build 406 radi provjereno http://www.vxxxstuff.com/forums/attachment.php?attachmentid=9749 MPT 3.28 navodno radi (tako kaže ekipa sa Howarda).
ako nadgrađujem svoju motorolu v525 koja još nije bila nadgrađivana, u flash 72r koji flex i langauge pack(da bude slovenski) bi trebao upotrjebiti??? kako je sa postupkom? hvala za dogovor!!!
kao prvo frend bi ga kupio i zanima ga do koliko može mmc u njega,kakva je kvaliteta stereo slušalica nja njemu,kakva je baterija sa svakim danom slušanjem mp3-a po 10-20 min.,kakva je kamera.Eto to je sve hvala!
Na V3 je sljedeće: R374_G_0E.40.98R_PDS003_LP0039_DRM0001_JPJAVA_G_0E _V3_01_0AR_SE8615BXXH1097_1FF R374_G_0E.40.3CR_Lang002F_reflash R374_G_0E.42.08R_reflash Sa programom LeaderGL FlexEditor sam uključio opciju video snimanja itd. Sve radi ali imam problem sa dužinom video zapisa, kada...
Kako konfigururati (VIP) mail postavke na V3?? ...sve ukucam i ne radi... ne mogu skuzit di je greska a putem GPRS-a se spaja na net;
ne znam gdje je problem. kad spojim mob na USB "add new hardware wizzard" prepozna novi hardver i prepozna da je to mot v360v, ali u device manageru pod "modems" prvo ima mot. modem, a kad pokušam pokrenut p2k manager javi error "failed to find p2k device.." i nakon toga u device manageru pod...
Nekako jos uvijek razmisljam o kupovini motorole v360v, al me zanima par stvari opcenito vezano za motorole... 1) da li podrzava txt i html dokumente? znaci da ja mogu preko kabela ili sl prebaciti neke text fileove ili html i da ih on normalno otvori i prikaze (za html me zanima i dal podrzava...
Pozdrav! Već jako dugo lurkam ovaj forum. Moram reći da mi je mnogo pomogao kao vlasniku Motorole. Zahvaljujući forumu i pomoći ljudi sa njega uspješno sam flashao v525@v600. :) Sada me zanima može li se Motorola V547 nadograditi na V635? Koliko znam, flash nije dostupan no flex jest. Što se...
jel pase baterija za T191 ili T192 na T190? neam mob da probam... hvala unaprijed na odgovoru...
Zanima me kakva je kamera na V360v? Bolja od V525 slabija ili ista?
eto trebo bi sw za e398 napravoi sam zajeb...gdje ga naci?
Aj mi recite di je u zg-u to najjeftinije?
dali je ikako moguče da mob bude kao web kamera?
gledam tako malo po netu i nabasam na: http://www.gsmarena.com/motorola_e680-689.php kolko vidim, to je jedan fini mob! i piše da je u prodaji od prvog kvartala 2004-e (dakle, i pomalo star mob), pa me zanima dal ko zna gdje ima dotičnog u nas Rvata za kupit
kada se spajam na motokit, na koji način to moram raditi..mislim na redoslijed radnji..jer kad se spojim, kaže da nisam "konekted"..i kad se spojim, na trenutak pokaže dolje lijevo "initializing", ali dalje nema ništa..ponovo "not conected"..hvala
Help, Dobila sam V3 zaključanu na jednu mrežu, a htjela bih, zapravo, koristiti drugu. Jel' se moze doći do nekog unlock codea? Thanks...
vjerovatno će te me drvljem i kamenjem, ali trebam pomoć pošto pretragom nisam uspio nać rješenje. imam mot. v360v i otključao sam ju. sad radi na t-mobile. kako da maknem desnu soft tipku da se slučajno ne spojim na vodafone live sa 098 karticom u mobu. programe imam, kabel isto. ako negdje ima...
Zanima me da li je moguće promjeniti operatora, npr. sa VIP na Tele2, jer kada umetnem SIM karticu koja nije predviđena za taj mobitel (iako sam flasirao mob i stavio novi softver) Kada upalim mob traži kod mreže, a ja neznam šta treba upisati? Može li se to nekako zaobići, ili zna li itko koju...
Evo se pojavila V360v u prodaji u ViP-u. Podržava EDGE, ekran 262.000 boja, utor za Trans Flash karticu do 512MB (u paketu 64MB)... Cijena: 1291,00 Kn u ViPme paketu. LINK: http://www.vipnet.hr/cw/d_show?idc=3957525&idphone=302633 Šta mislite o ovome? :spin:
Joj staru cu ubit !!!!!!! makar sam i ja djelomicno kriv . evo kaj se desilo ------------- .. stavio sam puniti svoju staru v525-icu zbog prodaje (kupio v360) i ostavim ju na mojem starom mjestu za punjenje NA RADIATORU . al dodje stara za pol sata i otvori radijator i jadnoj motorolici postalo...
Dobio sam ovaj mob, al ima gore naveden problem, mogu normalno primat pozive poruke i sve ostalo. MIslim da nije softwareski problem. Znam da je mob star, al jel imao mozda ko slicnih problema s nekom motorolom???
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma