Treba mi pod hitno odgovor na pitanje iz naslova teme. Isplati li se uzeti dotični uređaj za 1.500 kn? Vidim za je iz "3" mreže, ali još moram provjeriti da li je možda zaključan. Fala!
Dakle, imam jednu nazovi "v600"... radi se o tome da me zanima da li je to uistinu ploča od v600 ili je od v3 jer se u njoj nalazi r374_g_0e.40.79r i bl_version: 07.e1 koji je to tip i s kojim flashom ju sada smijem pregazit? pozdrav!
O ovome se na Momo priča već neko vrijeme, malo su šture informacije, i ima posla, al' eto, ja se malo poigrao pa je stvar uspjela. Radi se o ikonicama koje predstavljaju snagu signala (vanjski i unutarnji), pa nivo baterije (isto tako vanjski i unutarnji), i ine druge slične stvarčice (ikone u...
1. Dali je netko uspio uključiti Voice recording ? Ja sam probao preko 0032 seema (SeemPlayer program), ali nista... Mozda bi se moglo fleshanjem ili flexanjem to uključiti, ali gdje skinuti na netu software ili flex od V360 ? Čitao sam na netu o V360 i piše da ima Voice recording, pa me zato...
Video sam da se vec ta stvar pominjala ali nisam nikako mogao da nadjem taj seem kako bi ukljucio.Tako da ako neko zna...
Baš sam se spremao većeras glumiti facu sa novom mot V547 i Tele2 karticom. :) Kad ono - štanga! Piše mi HR-02. :( Nisam picajzla, ali me nervira. Može li se to riješiti? Na drugoj (v525) uredno piše "Tele2".
Evo , ako neko nije čitao ovo , a zanimljivo je , radi se najme o nekom flashu od v620 koji se "može" stavit na triplete i tako enableati videorecording , al pali samo kod nekih verzija tripleta , uostalom , o detaljima čitajte sami!!!ako ništa drugo , bar je zanimljivo!:thumbup: ...
Pozdrav svima,novi sam ovdje pa vas molim za razumijevanje. Nedavno sam dobio motorolu v220 i s njom usb kabel,ali nemam nikakav software ni drivere,pa molim dobre ljude da mi pojasne kako da ubacim melodije (midi),igre i slike?Šta mi je potrebno za to i gdje bih to mogao naći? Koristim winXP....
Evo pošto se nisam mogao odlučiti u koji podforum ovaj thread smjestim, smjestih ga ovdje.... Pitanje je: zna li netko jel ima u Zagrebu maska za moju "v300" motorolu, dali netko zna neku trgovinu i koliko bi me otprilike koštala... Idem u Zg u subotu na velesajam, pa bi htio iskoristit vrijeme...
Može li netko tko ima v360v napraviti backup flexa i staviti ga nekamo na net i dati ovdje link ....please
ljudi pomoc!imam motorolu v525 kupljenu u vip paketu(i usb kabel) pa bi ju htjela odkodirat.pretrazila sam forum,nasla sam kodove za hrpu drugih mobova a nis za ovaj.skuzila sam da mi treba IMEI broj...daj me uputite ak je vec bilo govora o ovome :dunno:
ima ko link? hvala
Imam problem s data kablom. Kada ga spojim na kompjuter on me ne pita za driver ili slično. Instaliram MOBILedit i ništa. Neće da primi mobitel: 1. Nema ni točnog modela(na kutiji piše da ima) 2. Kada stisnem na "sigurno uklanjanje hardwera" piše "ukloni AVC device" Na uputama koje sam dobio...
Gdje mogu skinuti PDS Editor ?
zanima me mogu li kako promjeniti postavke natrag na tvorničke.....pošto mi mob ne želi upaliti postoji li koji drugi nain da se to vrati na mjesto....i ma li gdje koja skrivena tipka ili možda kakava kombinacija tipki....please help
Nakon što sam stavio jednu pjesmu gore na nju i preslušao sam ju , sve je radilo normalno i sad najedanput se ne želi upaliti ..... ekran samo blinka kao i tipkovnica i nšt se ne događa.... vanjski displej radi normalno....... mo se želi upaliti u boot loaderu ali to mi ništ ne znači kad nemam...
Jel zna netko možda koji je tvornički kod na V70, makar pretpostavljam da je isti i na ostalim Motorolama? Htio bi napraviti glavni reset, a ne znam koji je kod... I još jedno pitanje...da li na V70 idu one aluminijske mini antene kaj su sad tak popularne jer mi se čini nekako praktičnija od ove?
jos sam pocetnik i neznam bas puno o teme svemu. Zanima me za mijenjanje softvarea v525 na v600 kakav mi kabal treba: dali obican data kabal koji je za slike i melodije prebacivati, ili neki drugi. Koliko dodje takav kabal otprilike? HVALA
Moja stara ima dotični telefon, a pošto ja imam USB kabl, htio bih da joj nešto prebacim na mob, možda pokoju sličicu i melodiju... Kojim programom i odakle da ga downloadujem? Hvala. Edit: Zapravo je ipak riječ o c450, ali pretpostavljam da je svejedno, bar što se tiče softvera.
Zanima me da li su svi punjači za Motorole isti, odnosno paše li na punjač sa Motorole T192 (onaj širok, tanki utor) na V70 (jer ne znam kakav utor ona ima)...tnx!!!
:cry: ovako.. molim vas da mi netko pomogne. Imam motorolu v525 i prije nekoliko dana sam je flesh-ao (i flex-ao) na motorolu v600 - to je proteklo u redu danas (5.11.) sam je probao flashati na motorolu v3 i pred kraj flasha pojavila se poruka (otprilike ovako): Flash Crashed. Onda mi se...
Ako neko moze da mi, pomocu "Flashbackup", napravi backup boot loadera (64,0 Kb) za v525, ali sa flash-om 72R.
Imam motorolu v80 već neko vrijeme i nedavno mi je pukao display. Zanima me kako se kreću cijene displaya i gdje bi da mogao (naravno što povoljnije) nabaviti. Ne znam da li mi se isplati popravljati. hvala
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma