Ljudi može informacija... Naime, na ovom site-u http://www.motorola.com/motoinfo/product/details/0,,89,00.html kažu da motorola ima 65K boja, a na GSM areni kažu da ima 256K, koja je točna informacija...
Primjetio sam u starom postu bilo je nekih postavki wapa koje su sada već zastarile i točne su samo u slučaju GSM-a tj. podatkovnog poziva. Evo GPRS postavke za vip.wap .......................................... Znaš pod...Meni/Web pristup/Web sesije/Nova stavka (ili izmjeni postaječu) Ime:...
Zanima me je li moguće flashati Mot v547 sa v557? Ima li netko informaciju, ukoliko je takvo što moguće, što se točno dobiva te koji flash/flex provjereno radi na v547?
Što mislite o ovom mobu? Frekvencijsko područje ------- GSM 900/1800/1900 Masa ---------- 86 g Dimenzije ----- 113 × 49 × 10,9 Tip i kapacitet baterije --------------Li-Ion 700 mAh Zaslon u 65.536 boja, 128 × 160 pix Digitalna kamera ------ integrirana, VGA (640 × 480 pix), 4×...
evo skinio si P2K Menu editor sa Bludevilove stranice i insalirao uštekao USB cabal proradio išo malo prčko na Games/Apps i stisnio New item i stisni da sačuvam no mobitel ugasio se i kad ga hoču upaliti pokrene se slika onog Mota i odonda mob samo šteka pali crni ekran i svjetlo na tipkovnici:-/...
Dakle!Imam V3 i Tele2 i ne živim u Zagrebu pa sam u roamingu!I kada primim poziv ili ak hoću nekoga nazvati stalno mi prije uspostave poziva mobitel javlja Roam poziv Nastaviti? Jel netko zna kako to ugasiti?
Zanima me tko bi mi u ZG mogao zamijeniti flex foliju na Mot v525, a da ne traži više od 200 kn? U ovlaštenom servisu me traže 370 kn. :(
Moja mreza ima GPRS i Edge, i dobio sam od njih konfiguraciju na mob direktno, ali kad hocu da se konektujem na GPRS, javlja mi da mreza nije dostupna. Inace mobitel je dekodiran sa austrijske mreze 3 i radi perfektno. Na mobu sam nasao neki fajl stream settings.txt i on je prazan(Mozda ga treba...
Od sada na ovoj adresi <<< http://sm.igorj.on.neobee.net/ >>> za one koji su jos nisu bas najbolje upuceni u instalaciju potrebih drajvera i software-a za motorole moze se naci detaljno objasnjen tutorijal.P.S. ako neko misli da je jos nesto potrebno dodati neka slobodno predlozi...
Brojač zankova za sms mi odbrojava od 450 pa na niže, tak da neznam kad nekome šaljem jednu, dvije ili tri poruke; to me ubija u pojam; jel se moze kak to riješiti?? ili bar da odbrojava od 0 pa na više??????
gdje se može nabaviti i po kojoj cijeni?
1..Zanima me dali postoji za kupiti slušalice koje na sebi imaju onaj mali činč. I dali bi sljakale slušalice kada bi ih spojio na činč od headseta. Koliko sam skužio na kablu od headseta mjesto druge slušalice je mikrofon. Ako idem nekom logikom i da nađem oriđiđi slušalice opet bi radila samo...
Trebao bi flešati e550 od frenda pa me zanima dal mogu koristiti standardne verzije tripletsa koje su izasle za "V" seriju motorola. Jel ima ko kakvih iskustava...................
Pozdrav svima. Vec 10 dana pokusavam resiti sledeci problem: Dobio sam polovni razr v3 iz australije i taj drugar od koga sam dobio telefon kaze da ga je punio bez problema.... promenio sam vec dva punjaca ali i dalje imam problem sto nikako ne mogu da napunim telefon do kraja. Indikator...
U zadnjih par dana puno ljudi se žalilo da im LP 002F ne radi. Radi se o LP-u s verzije softa 40.3CR. Stoga sam izvukao US-English i Hrvatski iz verzije 42.0ER u posebne LPove, i stavio ih na moju stranicu (ne mogu s posla uploadat okolo). Uglavnom, postoje LP sa samo Engleskim, i onaj sa En i HR...
Konačno je netko uspio razvaliti font u V3. Zasad nema nekih informacija za DIY (do it yourself) freakove, nego ima reflash sa Tahoma fontom: http://members.cox.net/junkacct/MXLP0001_Tahoma_LP_v1.0_TONYAYO.rar Za povratak na originalni font može se koristiti neki (bilo koji)...
e, ovako... crkla mi je tipka za prekidanje poziva tj. za paljenje/gasenje moba... mobitel mi nije ispado, nit sam ga ja baco :spin: , ako netko zna u cemu je problem neka mi pomogne.... :wstupid: hvala...
Da li je brandirana?
Flesovao Sam V975 Kako Je Objasnjeno U Tutorialu, Ubacio Sam Full Flash U Pst, Sve Je Proslo Ok, Kada Sam Upalio Mob Trazio Mi Je Pin Sim-a To Je Ok, A Kada Mi Je Trazio Neki Subsidy Password Kucao Sam Opet Sim I Nemam Vise Pravo Da Ukucam Nista Samo Mi Pise Contact Operator!!! Ponovio Sam Flesh I...
ta motorola je vrhunski stroj!!!!!!!!!!!
odakle ga skinut? za aparat baš ono flash/flex ili kak to već ide za taj aparat
ako netko zna gdje bi mogao skinuti language code 0037 za V300 odnosno V600,u njega sam stavljao ove stvari SE6452AXXP10F9 i TRIPLETS_G_0B.09.38R_reflash.ako sam dobro razumio treba mi baš 0037
00Oni koji imaju vxxx, su vjerojatno skužili da ima gomila zaključanih slika, melodija i ostalih stvari koje nemreš zbrisat, a bez veze popunjavaju memoriju. Također je moguće promjenit uvodnu i završnu animaciju i zvuk!!! Uglavnom treba vam program P2K file manager koji skinete sa www.motclub.com...
Kupio sam V550 sa Vodafonovim softverom i koristio telefon 20-ak dana ali bez gprs i mms opcija. Korisnicki servis kaze " morate prvo da dekodirate Vodafonov softver pa cemo po uputstvima da aktiviramo i gprs i mms ". Nabavio sam posle toga data kabl, skinuo p2kman build, p2kman, pst,...
Dakle zanima me je li se tko upuštao u te stvari... zanimljivo je da sam pročitao na http://www.howardforums.com/showthread.php?t=519073&highlight=case+change da se gubi BT ?!?!?... (može bit i da sam krivo skužio, spava mi se ;) ) Evo dio komentara...The only problem with the case change is...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma