QWERTY tipkovnica, 4 linije monokromatskog display-a. bluetooth-om se poveze sa mobilnim uredjajem i olaksava pisanje i citanje SMS poruka... OMG!!! :notooth: tu je link!
dakle postoje: V3i V3i + iTunes V3i + Screen3 (???) :spin: :spin: :spin:
cijena na crno 250 euricha :) mozda nekome mob nije nista posebon, ali meni je cool :) jedwa cekam da ga nabavim
dakle prosla meni garancija za e550 :chatter: pa reko ajmo flešat . e sad vako ... ocu prvo bekap napravit da ak zeznem mogu vratit na ovo stanje .. morate mi rec dakle prvo ka kse radi bekap ak ej to moguce uopce. znam da je moguce radit bekap flexa sa onim nekim njeseca se sad kojim...
Zanima me cijena zamjenskog punjača za V3 te jel dostupan po trgovinama ili ga je teško nać?
Napokon su mi ju danas otkljucali i sve radi super i to...ali: nest sam spojio v550 na TTC 1.2 kako bih pogledao neke stavke i sad odjednom nema vise opcije Vibe & Ring! Zamijenila ju je ona blesava Vibe then Ring :( erm...jel trebam nest extra napravit da mi se to vrati ili...? ...
"...A couple of weeks ago while at an event in Seattle, I had the chance to check out Motorola's upcoming WiFi enabled A910 handset. The A910 itself is worth discussing, but what I want to talk about in this piece is the new user interface that Motorola is rolling out on it..." Detalji:...
Kupio ga poznanik koji zivi u Italiji, u Vodafone ponudi. Prvi dojam je kad sam ga primio u ruke bio - uzasno je debeo u usporedbi s V3, i doima se nekako krhko, napravljen je od nekakve plastike, a ne od aluminija(?). Unutarnji ekran je strava, puno bolji nego na V3, vanjski nije nista posebno....
Dakle, zanima me jel bi radilo kad bi taj reflash ubacio na v547, a koliko znam, predviđeno je za R374 seriju, tj za v3..:thumbup:
Već duže vrijeme si planiram uzeti FM slušalice za mob. Pa dok šetam sam gradom, k'o gluva svinja, da nešto i čujem. :) Ušetah danas s namjerom da ih kupim u RAM3. Odmah ih ugledam na polici. Cijena? Sitnica. Samo 200,00 kuna. ;) Odmah do njih vise obična slušalica (handsfree) sa klasičnim jackom....
Pozdrav svima! već neko vrijeme pokušavam nabaviti motorolu (nakon što sam se riješio v525 koju sam imao) i ponudila mi se prilika da svoj Samsung SGH-X200 zamijenim za Motorolu V80. Molim vas, ako itko ima neka iskustva, da mi ih prenese. Dosad po svemu što sam pročitao, mogu očekivati...
Imam VELIKI problem. Zapravo nije moj problem nego tatin. S BlueDevilove stranice skinuo sam mma_ucp i mma_dcp i to sam uploadao i sve je radilo super. No, tati se nije sviđalo što na njegovoj i mojoj V550 u podešenja moramo ulaziti kroz vip meni, što ikona podešenja uopće ne radi i opcija chat...
Da li netko zna gdje mogu skinuti driver? Hvala.
na motoux.us se pojavio novi monster pack sa Flex Version: SE8602MXXU112D dal je to noviji flex od SE8617MXXF1126?? ili....
Dali netko zna kako bi jedan nestručnjak mogao otključati to čudo da radi na VIP i T-com-u. Ak to nije posao za nestručnjake, imali li zainteresiranih stručnjaka da to obave, i po kojoj cijeni?
postoji li za V500 jača baterija i gdje se može kupiti.. neka barem traje 4-5 dana korištenja kamera, MP3-a i svih tih sranja..
jeli moguće i jeli pametno staviti Flash od V635 na V500, i gdje se on može naći..
Kako ljudi na motoroli v3, kad napisem neku poruku al npr. ne zelim je poslat odma nego kasnije kao da je sacuvan? nema u meniju spremanja poruke.. pa kako napravit da mi se sacuva.. ili da mi ostane u folderu o nedovrsenim porukama
namjeravam ubaciti nebrandirani v547 monsterpack, pa me interesira je li moguće napraviti backup brandiranog (T-mobile) softvera koji je trenutno u uredaju? Cisto zbog garancije.
http://www.gsmserver.com/f/showthread.php?t=1410 (pre nego sto krenete sa download-om potrebna je registracija na tom forumu)
dajte frendu sam išo stavit novi soft na V220 i nekaj sam smrdo neće stavit više niti jedan a kad ga upalim ulazi u onaj transfer mode
evo linka na spomenuti program , ima podosta funkcija , a mene najviše zanima ona za otključavanje , možda i ja konaćno uspijem!:) http://www.unlockeasy.com/modules.php?name=Downloads&d_op=getit&lid=754
Dakle evo imao sam priliku malo dobiti E1000 na koristenje i na moje veliko razocaranje ne radi sa tele2 karticama, isto ne kuzi manju voltazu! Totalna glupost iz motorole, jer napravili su 3g aparat krcat funkcijama a ono ne podrzava kartice manje voltaze ;(
Pozdrav svima evo ovo je moj prvi posti.Pred malo - 2 tjedna kupio sam motorolu V3 black ali hoću ju flashati i flexat ali nisam siguran da je to u potpunosti potrebno jer samo želim da mi se otključa mogućnost video rekordinga....Čuo sam za program motokit ali ga nikako ne mogu naći na netu a što...
Evo vako... mislim, jest da biste sada mogli lijepo napisati, pa što netražiš po forumu, ali evo sad odgovor... NIGDJE NEMA... Još sam i ja ašao 55R , ali je vf3 i za to mi treba MSS kojeg nemam pojma di naći i 10 foruma sam pregledao, a kako za traženje moram upisati minimalno 4 znaka, MSS...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma