Tražio sam po internetu i po forumima, ali nisam mogao naći hrvatski jezik, tj LP za taj model, a neznam jel bi prihvatio od R376 serije... Pozdrav
Naime spojio sam na komp usb kabelom Motorolu v630 i radilo je sve super prebacivao sam podatke bez problema (prepoznao ga je kao usb stick storage device) (vjerojatno jer ima karticu u sebi) Međutim kada spojim L6 veli dolje u balončiću Motorola Phone (L6) ali me nakon toga traži drivere, sada...
najme problem je u tome da kada je mobitel spojen na 3g nrezu il šta to več bilo *101# mi ne radi pišemi cannot acces network a kada se spoji na 2.5g ili 2g sve radi normalno jel neko zna u čem je caka ja sam zvao vip i oni su mi rekli da mobitel šalje krive podatke što mi nejde u glavu...
Ovako, imam problem kada je u pitanju stavljanje igrica u jar formatu na mobitel... Kada ga spojim s USB kablom i uđem u taj drive neznam gdje da iskopiram tu igricu u jar formatu... Dali je potreban kakav program ili?? Imam dosta igrica u jar formatu... Druga stvar nije problem nego više...
skinuo sam ga sa neta (mobile.box.sk)...naziv na stranici je "motorola emmi box software" a piše "THIS IS THE HOTEST SOFTWARE FOR MOTOROLA, WITH THIS SOFTWARE AND EMMIBOX U CAN UNLOCK ALL MOTOROLA MOBILE PHONES" - jel neko probao pomoću toga otključat bilo koju motorolu (mene pogotovo interesira...
Frajer je uspio stavit flex od v3 na flexanu v525@v600 i veli da cak brze radi od flexa v620,Sad da li ima kod nas neko da to proba nek se javi,ja jos nebi jer nisam siguran bas. ;D
da li netko zna gdje skinuti software za povezivanje mob.sa pc.probo sam na sve žive stranice coma i dalje ne radi
Ja ne znam sta se događa na mom kompu, ali cini se da nije pri sebi, nedavno sam rusio windows, i sve je u redu, i nisam mogo spojit mobitel ka komp, pa sam otvorio novu temu, i tu su mi pomogli, e sad sa ja malo prcko po mobu, i oslobodio sam si 7,2 Mb memorije, i htjeo sam staviti svoju sliku na...
flashao sam v3 sa monsterpackom R374_G_0E.42.0ER.shx...i sve radi ok osim što nema jedne jedine funkcije...kada pišem/napišem poruku NEMOGU JE SPREMIT...nigdje nema save to drafts...jel se to može nekako osposobit... HITNO MI TREBA POMOĆ... hvala unaprijed
najme imam e1000 (kupljen u italiji) trebo bi kod telefona (tvornički) ali nije 0000 jel neko zna koji je kod ili kako doči do njega...:comp: :comp:
pretrazivao sam malo forum i nigdje nisam naisao na ovakav problem kakav ja imam: Imam v550 flashan na v620, i kad ga spojim na komp, on ga prepozna kao Logitech pilot mouse(takav ja miš imam), probavo sam sve sto znam(nisam jedino rusio windows, jer mi se ne da), a i ni jedan programcic ga ne...
Dobio sam od druga slusalicu da je isprobam posto on nema na fonu bluetooth,ali nece da mi prepozna telefon. Jel treba da se na telefonu izvrse neka podesavanja? model slusalica Motorola HS850
Čitajuci vase komentare o toj motoroli,mislio sam da pretjerujete,:D ,ali tek sad vidim da nije tako.Osobno sam ipak ocekivao nesto vise od tog mobitela::sheriff: Procitao sam :deal: svasta o tome sto mjenjati na njoj i sada sam jos vise zbunjen:confused: . Imam flex:SE8662AXXQ60F7 SW: R...
izvadio ga osusio i nerade oba ekrana(inace je mob motorola v525)ali sve ostalo radi zvucnik slusalica mogu da zovem da me zovu,problem je sledeci kako da znam da li je crko flet kasbl ili ekrani ili nesto trece znam da bih trebao da odnesem u servis ali lepse mi je ovako sam da se mucim i da ga...
neznam gdje da nadjem link za download mss-a. isao sam na search i nikako nis ne bih nasao. znam da je negdje. ali gdje ?
Molio bi vas da mi netko pomogne i objasni kako da skinem hrvatski jezik i stavim ga u mobitel. Ako mi netko moze objasniti kako se to tocno radi bio bi jako zahvalan.
Isprika unaprijed ako ovo nekome digne tlak, ali da napomenem da sam koristio serch opciju u forumu i pregledao kompletnu BlueDevilovu stranicu ali ipak imam problem. U pitanju je motorola V3i njeno spajanje na komp, preko MPT se spoji i sve pet, ali mi je želja obrisat i neke zaključane stvari na...
mobitel mi je otključan, napravio sam SE6452AXXP10F9_V600_ME0_2 i TRIPLETS_G_0B.09.38R_lang0037_reflash.sada ne mogu spremiti melodije i podatke u telefon da mi se nakon resetiranja ne obrišu a imam i problem oko instaliranja igrica jednostavno mi neda slijedio sam sve upute sa foruma,do kabla...
V525 u pitanju. Otkad sam odkodirao mob sa repstudiom, ne mogu više na .72R pa da ga j... Prije sam mogao. I cijeli postupak (sa ramdlrom) sam lijepo napravio, nije u njemu problem. Molim pomoć ? Tipkovnica sam blicne nakon postupka. Vratim .58 sve normalno, al na gore neće.
Dali je iTAP HR dio language pack-a, ili je to neki od file-ova u direktoriju a. Naime, prije nego sam flashao mob napravio sam backup svih file-ova. Sada imam language pack "USenglish_only_from_42.0ER". Molim preporuku koji LP staviti sa HR jezikom da bi mi iTap HR opet radio. Probao sam sa...
Novi v360 firmware download (potrebna registracija na tom forumu pre download-a)
da li netko zna postaviti mob.za mms i wap za cronetovu mrežu jer na devilovoj stranici je samo za vip
Dobio sam preporuku da bi mogao svoj e55o nadograditi u v620. E, sad kako to napravit. Imam obični data kabal.
Frendica je kupila V360 i dobila je onu veliku mmc,a ima i onu full malu MINI SD....mini sd zna di ide,ali za onu veliku nema pojma.... Di ide MMC u V360 ??
Pozrav svima! Dugo pratim ovaj forum i naucio sam dosta stvari o flashu&flexovanju. Sinoc sam ukljucio moju V525@V620 na p2kman da izbrisem neke slike i video, madjutim posle toga nijedan taster nije radio. Uradio sam opet flash sa .58R, ali nista. Pokusao sam vratiti na 72R_MP, sad ne zeli ni...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma