Kako otkljucat moto v3x sa 3 mreze:rifle:
na http://www.gsmserver.com/f/showthread.php?t=1368 Izvukao sam samo LP i napravio reflash. Radi odlicno i nema vise vodafone live u nazivima. Ah, napokon normalni hr jezik na V360.
Vijest i nije najfriškija, no dotični se aparat ipak pojavio na vrijeme za Božić. (i ja volim Božić i primam poklone ;)). Uglavnom, cijena u Italiji je 399€, nekodiran, ali nisam ga uspio vidjeti jer ga u dotičnom dućanu, naravno, nije bilo. Uglavnom, - izvana je neka vrsta sivo-antracitne...
Motorola v525 je za svoju cijenu definitivno najbolji mobitel kaj se može dobiti. Ja nemrem vjerovati šta sve imam sad na njemu a nisam imao u početku: 1. Vodafone slike i muzika otključana i izbrisana - memorija oslobođena :thumbup: 2. Uključen delivery report :thumbup: 3. Otključan onaj...
E ovako... Upalite mob: " Boot loader 07.60 SW VERSION: TRIPLETS_G_0B.09.38R_V OK TO PROGRAM USB
Najnoviji reflash za V3 modele. Istini za volju, nema nekih promjena, ali možda ipak za koji dan ispadne da se nešto promijenilo. Kako bilo, tko voli nek' izvoli (link kod mene na stranici, ne znam ga još jer moram prvo uploadati file)
Mnoge iz nekih čudnih razloga muči instalacija drivera za Motorole. Osobno nisam imao takvih problema, pa vjerujem da je uzrok u nestrpljivosti i neproučavanju tutoriala što dovodi do toga da posao nije završen. Napisao sam korak po korak kako instalirati i kako ukloniti drivere za Motorolu....
...ajd molim nekog da mi posalje originalne seemove za motorolu E 550! na e-mail adresu: zarkovic@vip.hr i po mogučnosti da mi posaljes ove seemove: 004a_0001, 0032_0001, 0061_0001, 0062_0001 ...............hvala unaprijed...molim sto prije:thumbup:
Konkretno, 0061_0001, 0062_0001 i 004a_0001. Ako ih netko ima, nek' pošalje na milan.dodigovic(et)sk.t-com.hr Hvala! EDIT: V550, da ne bude zabune! ThanX!!!!
Vidim da se mnogi raspituju za ovo dvoje iz naslova. 1. TransFlash karticu 512 MB sam kupio u Zagrebu, u Arhitehu za 360 kn. Pošto su vrlo jeftini, preporučam ih nazvati, jer toga bude tako malo i tako brzo ode da kartice niti ne spominju na Webu (Web im je uglavnom za notebooke). 2....
Pozdrav svima, imam v3 oko 2 mj. i sad mi odjednom zapela za oko motorola l6. kakvo je vaše mišljenje o tome,da li bi to bila dobra zamijena.
ovako,otkad sam stavio original v360 soft na v360v nemogu se spojit na internet preko mobitela. piše "GPRS network is not available". kako da uključim gprs? ili moram opet vratiti onaj prokleti v360v softver da mogi preko vodafonea ić? e da ako netko ima taj backup ov v360v, neka mi javi. i jos...
zanima me koliko dugo vam traje baterija? meni oko 2 dana, jel itko imao problema sa pogresnim pokazivanjem statusa baterije? nakon 5 sati mob bi mi pokazao da je baterija prazna, i onda bi tako jos mogao 1 dan drzati, stavio sam v3 flex i to se rijesilo... sad neznam jel opet pogresno pokazuje...
Imam E550 i sve radi bez problema (ne bas sve ) LM,zamolio bih forumase ako bi mogli da mi pomognu oko podesavanja e-mail naloga na T-mobile Motoroli E550. Na mrezi sam 064 i bez problema sam podesio i GPRS i MMS opcije...idem na mondo, saljem i primam MMS... e sad...hteo bih da koristim neke...
kad god pokušam spojiti mob ma komp, on se ne uspije spojiti, veza postoji jer mob pokazuje signal da se puni, s tim da se prva 2 dana spajao ma komp bez problema
Evo linkovi na MotoX-ov i moj projekt vezan za najnoviji 67.02R monsterpack. Plod prekooceanske i plodne suradnje dva frika koje odvaja dvanaest vremenskih zona. Uzivajte! Reflash: http://www.get-mobile.co.uk/downloads/ROCK/MOTOX/R376_G_0E.67.02R_reflash_MOTOX.rar Flexlash™:...
Trebam dobiti V360v pa bi je malo sredio, mislim da je kupljena u vip-u. Dali softwer utječe na potrošnju baterije, jer mi jedan frend ima taj mob i žali se da mu potroši brzo bateriju?
što je bolje uzeti v360v ili e398 ? koji je bolji po vašem mišljenju
Pozdrav! Dobio doma v360v pa me zanima jedna stvar.Kad sam karticu iz nokije prebacio u tu motorolu pise mi messages full.Pogledam opciju i izabrano je spremanje na mob a ne an sim..Pa me zanima u cem je fora,,da li se to treba u 0032-0001 simu otkljucat ili ono cemu ta opcija.Jer na svojoj v550...
Bok forumaši!Dali netko zna gdje mogu nabaviti HR meni i software (ako ih uopće ima) za Motorolu V 980.Pozdrav svima!
Nakon neuspješnog pokušaja otključavanja mob mi se više neće da upali. Neće nida se upali u boot modu. Napokon sam ga priključio na pc preko testpoint no potreban mi je neki monsterpack koji sadrži novi boot. Ako netko zna neki link s kojega mogu skinuti triplets 55r fullflash za pst ne za victor...
Ukratko: Mobitel motorola V525, otključan i flexovan prije cca 6mj. Jutros ga stavim puniti i ništa, odem kupiti novi punjač, uštekam i opet ništa. Stavim novu bateriju, ponovo ništa. Pitanje: može li to biti do softwarea ili je to stvar "mehanike", pa mi servis preostaje kao jedina...
Možda netko zna kako ukloniti sat sa unutarnjeg ekrana? Operatera i datum sam uspješno uklonio.
Kada razgovaram sa nekim jedva ga čujem..... Nisam se mogao snaći sa Motokid-om,pa sam sa seemplayer-om otvorio gain table i tamo sam našao ovo: earpiece volume 2 speakerphone volume 2 ringtone/video volume 3 inner keypad volume 3 system tone volume 6 Što da pojačam da bi...
Nakon uspješnog fleširanja na v 500 sam pokušao na v600 ali se nešto desilo makar je fleširanje bilo uspješno.kad normalno upalim mobitel odmah se ugasi cak se ni ekran ne upali, a onda idem *# on i piše sljedeće Baterija mi je puna. Svi programi pišu da nije konektiran osim u smart moto gdje je...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma