Evo, motorola pršti na sve strane sa novim modelima. Glasine cure na sve strane, tjedno po 2 mobitela se pojavi. Ovdje je riječ o motoroli alexander, mobilni gadget kojem će i najzahtjevniji korisnik zavidjeti. Zanimljivo je da je ovdje riječ o 8 MPX kameri, a tu su još i GPS, WIFI, nvidijin...
Procurile su slike i nešto podataka o prvom Motorolinom kliznom telefonu s QWERTY tipkovnicom, modelu QA30. Mobitel posjeduje 2,5-inčni ekran rezolucije 320 x 240 točaka i 65k boja, 2-megapikselnu kameru, stereo Bluetooth 2.0, web browser te podršku za pregledavanje e-maila, IM i uređivanje...
Cao ljudi trebo bi unlockat motorolu v360.... Kako se to radi to sam vec nasao samo postoji jedan problem kod tocke 2.. Pise da se treba flashat file "R4513_G_08.B7.DAR_RB_Lang0031_reflash_MOTOX.s hx" ali ja njega nemogu nigdje pronaci na internet pa ako mi moze tko od vas pomoc..... HVALA ...
bok! imam L2 kodiran na tele2 i htio bih ga dekodirati. zanima me da li to mogu sam napraviti i kako, a ako ne, onda mi pliz preporucite nekoga u zagrebu ko to radi za jeftine pare (50-100kn). :respect:
Zanimljiv clanak na Gizmodu daje neke zanimljive cinjenice o nacinu razvijanja ideja u Motoroli. Pitanje je hoce li se ikada oporaviti od zadnje dvije godine losih mobitela sa dobrim idejama.
Zna netko di bi mogo nac skinova za V550, probao sam piknuti jedan za V360, Znam bio je to glup pokušaj:respect:!
komp mi ne pronalazi V550, naime, kad ga palim prikaže se na sekundu ''USB DEVICE IS NOT RECOGNIZED'' i to je sve. tražim već par sati ponetu rješenja, skidam sve i svašta, ove drivere one drivere, od programa sve i svašta ali ne ne i ne. V360 mi je tražilo odmah drivere, ali V550 ništa. Neznam...
kako se moze doci do ispisa poziva sa mobitela moje drage...spreman sam i nesto platiti,:cry:
evo, napokon sam uspio nekako smisliti kako da to promjenim i došao do vrlo jednostavnog riješenja. mislim da bi to dijete od 7 godina znalo napraviti. :D evo vam slikice... očito je da sam promjenio u zelenu. Komentari su obavezni! EDIT: evo rješenja!
Pozdrav svima! Evo imam jedan stariji model motorole c140,pa bi ga htio otključati. Novi sam u tom otključavanju,ali imam jako veliku želju naučiti nešto o tome,pa bi zamolio sve koji imaju strpljenja i razumjevanja za možda neka moja glupa pitanj,neka mi pomognu otključati taj stari model. Čuo...
Prepravljena V525 u V600, sve super radilo TRIPLETS_G_0B.09.55R..., potom sam išao staviti sa druge motorole V600(V525) TRIPLETS_G_0B.09.72R, putem programa FLASH&bBACKUP, proces je prošao o.k., ali se nije više upalila, samo bljesne nakratko tipkovnica i to je sve. Probao staviti u boot mod sa *,#...
Može jedna mala pomoć? Iman Motorolu v3x. I sad jedno pitanje. Zašto svaki put kad želim poslat poruku, moran ući u Opcije, da bi dobija izvješće o isporuci poruke? Znači, ja moran sam to napravit, a ne automatski. Jel postoji koji način da mi bude izvješće poruke uvijek uključeno? Zahvaljujem na...
DOWNLOAD
Imam od frenda w377 i treba ju otključati, skinuo sam program iz gogsovog posta za otključavanje ODM modela, sad me zanima jel se netko igrao s tim jer imam nekih problema s driverima... imam tamo i neki tutorial, ali traži me da instaliram "Motorola.9.0.msi" Tražio sam i našao sam svašta.... Jel...
Dakle.....flashao sam svoju v3.sve je prošlo u redu......mob se upali i sve,ali ni jedna tipka ne radi......probao sam 3 softvera,i na nijednom tipkovnica ne radi......ništa nije izgorilo jer sam do prije flasha koristio mob.....Što bi moglo biti i dajte linkove za download potrebnog da se to...
bok...imam problem!!!stavio sam modani flash u svoju motorolu l7,a prije toga unutra sam imo od vodafonea i sad hoću vratit flash od vodafonea....al kad flasham dođe do kraja i u bootloaderu piše:.....code sig error.pa ak mi neko može pomoć bio bih mu zahvalan.... motorola...
Ovo je navodno free flash za sve članove,testiran sa RSD Liteom Radi 100% provjereno..kažu..Ako lažu drugi,lažem i ja...:respect: LINK V3Xx Direct Unlock Flash File za Vodafone LINK Pa ako netko ima želju isprobat...Pozdrav
da bi se cuo zvuk moram drzat onu malu gumenu tipkicu na strznjoj strani mobitela... sto treba napravit da se zvuk cuje bez toga?
Imam V8 Linuxmod 5.Riješio sam sve ali me zaj.... kaj dok stavim neki skin i font bilo koji su mi slova crne boje i onda ako je pozadina tamnija ništ ne vidim kaj piše.Help
Flashao sam ga ali je kamera prestala radit i sad ga treba vratiti u orig. stanje za servis.Pa ako neko ima originalni flash bio bih mu zahvalan.
Znaci isao sam flashat v360v i ostao je u bootloaderu! Tj tjekom flashanja mi je izbacio error i nece dalje sta da radim jel grijesim gdje?
Ovako stavio sam MP sa hr LP ali je nešto puklo pokušavao sam, onda 10 puta dok nije pukla sva i odnio sam ga frendu na box da ga cjelog pobriše ,dok sam toliko puta ubacivao MP baterija je bila vrela dosta ,sad je sve ok ubačen je MP odličan je sa svim funkcijama ali bateriju moram punit ,cijelu...
evo, načulo se nešto o ovoj novoj motoroli, čak ju je jedan lik i nabavio... Uskoro bi trebala biti i službeno najavljena... Izvori: Prvi pogled na ZN4 Dobar stari HowardForums
Vjerojato se sjećate motorolinog hit modela V70, e pa u motoroli su odlučili napravti nasljednika V70. Što se tiče specifikacija za sada se zna samo da ima 5mpx kameru. Što se tiče izgleda po meni :Puke: nemogu ga zamisliti kako stoji u ruci.
http://www.gsmarena.com/motorola_razr2_v9x-2547.php eto, izašao nama nasljednik V9 modela, po meni vrlo lijep mobitel... elegantan, razr2 serija koja je meni preljepa, GPS kao novost... kamera je i dalje boljka, ali mislim da neće nitko od nas doživjeti da u razr2 seriju utrpaju nešto jače...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma