Ukratko pomocu ovoga moguce je pristupiti vasem kompjuteru i svim fajlovima pomocu telefona i takodje ih prebaciti u telefon,zasad podrzani telefoni su A630,ROKR E1,MPx220,RAZR V3,V330,V400,V551,V557,V600,V635,V300 (neznam dali je moguce i na nekim drugim).Ni sam jos uvek nisam skontao koje su sve...
ima li netko crolangpack za v3x 002f
Radi se o motoroli v525@600. Napisem poruku. Stisnem OK. Imam za birat: Izrada stavke (ili na engleskom one time entry) i ako idem prema dolje odmah sam u imeniku. Izaberem izrada stavke. Trebao bih upisati broj i stisnuti ok i jos jednom stisnuti slanje. Ja ne mogu odmah upisati broj nego...
bok ljudi.. evo frendica strgala punjac za mob, pa nema s cim punit vise... zanima me di u ZGu ima za kupit punjac za tu motorolu.... koliko vidim koristi USB pa ovi punjaci s Vxxx nisu kompatibilni.. pozdrav
Ako naslov malo smeta molim moderatora neka ga promeni. Naime idem da "oborim" olimpijski rekord tih famoznih 10 mb. te imam ideju da MP R374_G_0E.42.0ER_PDS005_LP0003_DRM0001_JPJAVA_G_0E_V3_01_0AR_SE8617MXXF1126_1FF.shx preko SHXCoDec split i izbacim LP. Tako okrnjeni MP snimim kao novi SHX ali...
Uzeo sam kabl, i prva stvar koju pokušah uraditi je da instaliram MPT (verzija 3.40, skinuta sa nekog linka odavde). Ali, kad se instalira, pita me koji je tip povezivanja (kliknem USB kabl), ali onda, posle par minuta, kad se ona skala popuni, kaže da MPT ne može da radi bez instaliranog mobilnog...
zvao sam jedno 5 puta službu za korisnike...on mi pošalju konfiguracisku poruku a mob je neče instalirat on meni error cannot find mms server to ni se događa od kad sam stavio ovi frimevare... u čemu je problem jel bi novi frimevare riješio taj problem
Ovako, imam V525 i dojadio mi je software... 1.)Zanima me jel moguće da stavim software od V550 ili V600, ili još nekog novijeg modela 2.)što mi je pritom potrebno... 3.)Gdje skinuti Software? 4.)Mogu li to učiniti sam doma, imam USB kabel za V525
Štovani ! Malo sam zapeo s mojom motorolom - prebrisao sam t-com brandirani flex kojeg jasno prethodno nisam sačuvao..., a volio bih ga imat onako za svoju dušu. Da mi se to ne dogodi opet probao sam sacuvati sadrzaj flash ali nisam nasao opciju za to ?? Pitanje : kako i s kojim alatom...
ovko situacija je ovakva kod mene i kod mog starog (imamo iste mobitele) kada idem slat MMS moram ic u postavke interneta tamo se prebacit na MMS ugasit mob i onda poslat MMS (neznam jel kod svih ovako) jel se to da nekak sprjeci da se nemoram nonstop prebacivat sim tam?:rotfl: :rotfl:
Postoji li vise verzija (sto se tice odabira boje kucista) od motorole v3i? koje i mogu li oni koji znaju priloziti slike?
Radi li P2k manager sa motorolom V3x i gdje skinuti driver za isti, nešto mi govori da bi se to ovdje moglo saznati :creep:
Planiram da uzmem novi telefon u ne znam narednih 15-25 dana. Posto sam shvatio da je motorola postala jedan od vodecih i posto sam ceprkao po v980 mislim koja kosta 110 evra prema mobilnisvet.com odlucio sam da kupim motorolu. E sad, problem je bio koju. Gledao sam mpx220, super tel ali malo velik...
dali ovaj model podržava info područja nisam uspio pronaći na njemu pa molim za pomoć
Zanima me samo koliko mogu dobit za motorolo e550. Stara je godinu dana nigdje ogrebana,jeko očuvana samo se malo navigacioni tasterizlizao ništa strašno. Kutija papiri punjač.
pozdrav,neko je bio ovdje da se razumije usoftver motorole pa ovak imam jedan problem ,znac kad udejs u izbornik odes na settings>ring styles>LOUD DETAILS tu me odmah izbaci ne dopusta mi da promjenim postavke 2.kako da saznam koji mi je security code od telefona pa ako ima neko...
Ajd da se nastavim na ovo makar je skroz druga stvar al sam mislio dat isti naslov... Kakve je kvalitete video na V3? tj. da li ima smisla mjenjati soft da bi se dobilo video snimanje? Dosad nisam vidio ni na jednom mobu da su bas nesto ti filmici.
gdje se danas može naći flash za v360 sa lp002F jer je zip na gsmserveru oštećen (link je postan ima par mjeseci) a na netu ga ja stvarno ne mogu nać uza sav trud ps.zamolija bi nekog da mi maila ali znan kakve su veze u kod nas
frend me pita dali mu mogu staviti nesto najnovije na V180, dat ce mi kabel da mu sredim. Nisam bas previse nasao o tome ovdje, a posto imam samo iskustvo u flashanju triplets modela i V550, moze li me netko uputiti gdje da nadjem najnoviji soft za v180, HR jezik i mozda neki tutorijal. Puno...
Hitno trebam postavke za Motorolu V360v kupljena u Vipu sa Vodafone software. Postavke za T-Mobile trebam.
Kupio bih motorolu u VIP centru ali bi Koristio TELE 2 karticu pa je naravno moram otključati. Interesira me dali je to moguče napraviti sam kod kuće i ako može se kako ide procedura. I interesira me koliko prosječno traje baterija.
http://www.nwcn.com/sharedcontent/ptech/generalstories2/020406ccdrptechbrokephone.77a61274.html
Uglavnom, kupio ja onu v525 od kove. I problem. Naime zeza vanjski ekran. Gornji red (one kojekakve ikone statusa) ne radi, več je tu sve razmazano. No i doljnji dio se nekad izgubi (sat) kad otvorim i zaklopim poklopac. Primjetio sam da gornji dio ekrana nekad na sekundu proradi kod malo jačeg...
Primjetio sam da su u VIP ponudi dodali dvije Motorole: L7 i E770. Meni je vrijeme da kupim novi mob a kako su oba prihvatljive cijene i priblizno slicnih performansi, zanime me sto vi mislite, koji je bolji, ili su oba dobra, ili mozda cak losa...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma