Zdravo, kupila sam si bt, i sve je radilo kako treba, sada zadnje dane.. pa steka nesto. Kad mi hoce sestra prebacit kakvu pjesmu (mp3) s njenog telefona, koji je isti kao moj, motorola v360, mi napise, da nema dovoljno prostora, isto tako i njoj, kada ja pokusavam prebaciti sa svog. Iako je na...
naime stavio sam ovaj flex od Gogs-a na moju V525 i sad kad oću nekog nazvat mi piše "outgoing calls restricted" šta sad. Jel zna neko koja je standardna šifra za to otključat??
od instalacije wm2005 ne radi speakerphone. ne rade niti slusalice. ima li tko slicnih problema ??
Pozdrav ! Šta ovo znaći. Dogodilo mi se ko zamjene softwera
Dakle, imam problema sa spajanjem V3 sa Mobile Phone Toolsom...prije je spajanje prolazilo u redu, ali sada se iz čistog mira javio problem...odnosno, kada želim ući Mobile Explorer u Toolsima, program mi ne prepoznaje mob...isto tako, ne mogu preko Image Toolsa prebaciti sliku na mob... Pokušao...
Bacite pogled na http://moto4lin.sourceforge.net/wiki/Main_Page Zgodan programcic koji moze vecinu toga sto moze i p2ktools (ima cak i ugradjeni seem hex editor). Isprobano radi sa V360v na 2.6.14 kernelu. Me happy :)
ja bih molio ako netko ima cro langpack 002f ili0037 za v3x hvala
evo, ima frend jednu Vxxx koja je dogo stajala u ladici, i sad bi je htio staroj dat, medjutim kak je nije upotrebljavao pun q vremena, vise nezna koje smu mu lozinke bile da moze uc u slike i poruke.... jel ima nacina da se ta zastita "disejbla" nekak? .. preko seemova ili mma mozda ?? tnx
da li moguće nakon flash backupa iz sbk datoteke koju dobijemo izdvojiti code grupe i langpack ako je, kojim programom
Da ne duzim, kada sam iz MP-a izvukao LP i editovao pojavili su se svi jezici koji postoje u LP-u, obrisao i ostavio samo English i Hrvatski, make shx i dobio SHX samo sa dva jezika. Medjutim kada ponovo pokrenem SHXCoDec i otvorim novonastali SHX edit LP-a u njemu i dalje stoje predhodni jezici,...
RAZR V3 Black, brojeve unesene u Phonebook kao 06xxxxxxx prepoznaje i prikazuje ime kod poziva, dok kod SMS prikazuje +38xxxxxxxxx. Kada se u Phonebook unesu brojevi u formi +38xxxxxxxxx prepoznaje ime iz Phonebook-a za SMS dok kod poziva prikazuje broj 06xxxxxxx! Mobil data: Flex ver: ...
Evo, da podijelim jedno otkriće: -idite na USB podešavanja i namjestite na memory card. -spojit mob na PC i PC ga treba prepoznati... -otvorite My Computer i vidjet ćete novi drive... možete koristiti drag&drop metodu prijenosa podataka... Brzina uploada je 100Kbps *napomena: starije...
dakle, prije nekog vremena tip mi je stisnio na mobu temu i sad mi se ringtone detail pokvario... na to sam instalirao motokit, ali mi ne prepoznaje mob! pa sam instalirao ttc i ne prepoznaje mi mob! pa p2k i opet ne prepoznaje! ...ono sto je cudno je da citavo vrijeme imam instaliran mpt i...
Dakle, imam V3 i postoji li netko tko mijenja software...naime kaj je, malo sam citala postove o softw.za motorolu v3, saznala gdje mogu naci (bluedevil i to), ali mislim da oje znanje nije ni blizu dovoljno da si promjenim software, a da pri tom nesto generalno ne..... (recimo, unistim!!??)...
Posto sam iz najnovijeg MPack-a izdvojio sve sto mi treba ostalo je samo kako da uradim da dobijem mma_dcp odnosno mma_ucp, jedno je samo kopija drugog.:comp:
Nema "Dolazne poruke" ?????????? Imam V360v ,malo sam se igrao sa modovima i sve super ,promijenio skin ,la,la,la napravo par preinaka i odjednom skužim da mi u opciji "poruke" nema "Dolazne poruke" nego samo Nova poruka .......(fali Dolazne poruke )........ Govorna pošta
bok ferovci, ajd jedna molba, kolegi s veterine pomoc odflashat motorolu v360v, uzeo sam p2kmana i malo to sve gledo al ko da je kineski,jel radi ko to privatnjaka,za litru rakije i 50kn,ajd pozdrav:wstupid:ponuda na dsoski@vip.hr
zanima me dal se moze mijenjanjem kojeg seem-a sredit da mobitel otvara slike svih velicina? iritira me da moja v500 nemoze otvorit slike vece od te reze, a frendov simens mc60 moze otvarat slike vece od 3mpx..
Sad il sam ja nesto zajebao ili... Uglavnom kad prikljucim motorlu kabelom u device manageru mi pokaze motorola phone (v360v) ali sa upitnikom. Probao sam drivere p2k i neke motorola modem drivers ali ne sljivi... Gdje sam fulao? Namjera mi je bila napraviti backup sa Flash backupom pa onda malo...
sta je ovo...imam E550 vec mesec dana i javio se problem...imam identifikaciju mreze i GPRS i na 064 i 062 kartici ali sam nedostupan i nikako niti da pozivam niti da surfam niti poruke... nista nisam skidao sa neta niti sam stavljao telefon blizu uredjaja ili kablova ( cesto tel ostavim preko...
Zanima koji je seem koji bi obrisao ikonu ring styles na glavnom ekranu i da li postoji seem koji bi aktivirao bluetooth diodu da zmirka uvek kad je mreza aktivna? :spin:
1)Oprostite ako otvaram ovu temu, a da je vec bilo razgovora o tom, al nesto me muci: Neke mobitele mogu flashati sa RSD-om a a neke ne mogu, a one koje ne mogu sa RSD-om mogu sa Multiflashflex-om, i obrnuto npr. kad sam sa repstudiom otkljuco svoju v550 nisam ju mogao flashati sa...
Evo ja sam sebi kupio novu masku i sve uredno promijenio osim zadnjeg dijela na kojem je zakačen zvucik, pa me zanima kako mogu izvaditi taj zvucnik i premjestit ga u drugo kuciste???
Uglavnom. Uključio sam mogučnost zaključavanje tipkovnice na V525@V600 i sad imam zanimljiv problem. Naime kad zaključam tipkovnicu vanjski displej ne prestaje svijetlit. Probao sam to riješit uz pomoč Bluedevila, al nismo uspjeli. Dosad sam pokušao izbrisati funlight.pat, igrati se sa opcijama...
Evo uzeo sam u Linksu cardreader http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_kategorija=3009&id_artikl=300.900.010 i evo odmah problema.....kad ubavim karticu u njega...on veli da nije formatirana i da ju moram formatirati???? ....ak ju formatiram imam osjeca da cu morati flashati WM5...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma