Svladao flashanje, bar zasad nisam imao problema, osim u odabiru flasha. Htio bih da mi mob ima što više slobodnog mjesta u memoriji, uključen videorecording, da bude slobodan od t-mobile gluposti, da mogu mijenjat gifove na vanjskom displayu, pretraga po par slova u imeniku te da ima samo hr i...
Daklem, kupih danas doticni mob, i nakon pocetnog upoznavanja, dolazi na red spajanje sa pc-om. Spojim USB, a komp naizmjence daje signal za ukljucen pnp, i nakon 2 sec signal za iskljucen pnp uredjaj i tako 10ak puta za redom. Motorola Phone Tools prepoznaju mob nakon 2-3 pokusaja, iako u...
E, ovo me muci i to abnormalno. Na svim mobovima dosad koje sam imao procedura je ovakva bila: ugasim mob, upalim i poruke stignu gotovo odmah, ili ako odem di nema signala pa se vratim u civilizaciju, ista stvar. Sa ovom Motorolom, poruke kasne po 4 sata! iako sam mob upalio, recimo sad, poruka...
Kao što znate (ili ne znate), sve motorole vXXX serije (v300, v400, v500, v525) može se softverski upgrade-at na v600 (a i v600 se može upgrade-at novom verziom softvera, tako da je up-to-date). Ja ne mogu preuzet nikakvu odgovornost za vaše mobitele, što god se desilo... Ja sam to napravio na...
tražim onu verziju v3-a koji se otvara prema gore (kao samsung d500) ali nemogu tu na forumu a ni na netu naći. pliz help
stavljo sam novi frimware te RSD lite nije ga uspio stavit javlja neku grešku nakon toga sam išo stavljat stari frimware (koji je radio) i opet RSD javlja grešku pokrenuo sam repstudio te on javlja ovo: Phone is in Flash mode - please reconnect it in normal mode Phone found Flash mode ok Phone...
imam jedan problem.. naime skinuo sam onaj p2ktools_08.6.406 i potrebne drajvere p2k drajver_v2.9.. i ja sam to fino odzipao.. i sve super.. i kada me tražilo di su drajveri ja sam kliknuo tamo di su odzipani... i sve oke.. i sada ja otvorim taj tools.. i na prvoj strani tamo di je u at modu piše...
evo mene prvi put na forumu...i može li mi netko pomoći oko toga dal se moze nekako stavit na motorolu vr razr vise memorije .. i ako moze stada radim ili di da nadjem kako to napraviti? hvala ..pozdrav sa jadrana :)
Dakle, dobio moto e550 da stavim bolji soft (bial t mobile branded) i ja ubacio v620 e sada lik hoće da mu vratim onaj njegov stari jer "...ovo više nije njegov mobitel...." ?!?!?!? dakle, koliko znam t-mobile flash ne postoji, da li mi možete preporučiti neki sličan koji će bar imati one ružne...
mozete mi preporuciti neki dobar monster pack za E398, da mogu snimati video, da je mob. malo brzi,..... PS. prvi put to radim pa moze neki bolji tutorial Hvala :)
zanima me dali neko ima software i driver, za usb cabel!!! imam cable, a nemam program! hvala!
Dakle kad pokušam sa PST 7.1.1 otvoriti R374_G_0E.42.0ER_HREN_reflash traži me security key. Što ukucati ili napraviti? ( skinut s BD stranice) Ili ako netko ima link za skinut neki koji radi bez frke?
http://www.mobile-files.com/forum/showthread.php?t=23191 a ukoliko vam login ne radi, evo ih svi skupa zazipani: http://www.megaupload.com/?d=AGI4GXYI Inače, postoji tema di tip priča o upgradiranju bootloadera radi otključavanja ali i unapređivanja samog moba. Čitajte ovdje:...
ja sam neznalica i ocu da znam zato.. zasto se tripletsi zovu tripletsi i zbog cega?? i htjeo sam installirat igricu na svoj v360 ali nije bio odrzan pa sam odabrao v300 jer mi je bio najslicnji mom v360 i naravno igra ne radi jer nije za taj tel. stoga me zanima koji tel da odaberem tj koji je...
Uglavnom, moja draga ima taj ukleti E365, i sve joj super, osim što mali ima nevjerojatnu sposobnost uvlačenja prašine unutar kučišta. I sad bi ja to htio otvorit i očistit, al nemogu nač nekakav manual za to. Ovdje ima samo za V*** serije (koje baš i nisu sklone usisavanju). Nigdje nisam vidio...
Mob. V3., Orginal S/W nije imao video snimanje, pa je stavljen MotoX Monster Machine - RAZR V3 Monster Packs by MotoX S/W Version: R374_G_0E.42.0FR_B_MOTOX.shx Flex Version: SE8670MXXM4129 Bootloader: BOOT0826 Language Pack: 0033 Video Recording: Capable Orange...
Dakle MOTOristi moji moja slijedeča enigma je taj adapter koji smo svi ( valjda ) dobili sa v360. Zanima me čemu on zapravo služi? Shvatio sam da u njega ide mem. kartica iz telefona, znam i da ju možete i krivo okrenuti ( taj sam ) ali nikako da dokučim kam da porinem taj adapter kad mi je...
Pozdrav svima!! Evo mog problemčića. Kada pokrenem P2KC (v3.2.9) uredno prepozna fon,ali kad prebacim na P2K Mobile phone krene očitavanj pa stane. U doljnjem ljevom kutu piše 491 files found.... 67 filenames loaded. U čem je problem. Imam V3 sa zadnjim MonsterPackom i refleshom od...
Kod mene na stranici link. Nema nekih promjena u odnosu na prethodne, vjerojatno su ispravljeni neki bugovi koje nitko (većina) nije ni imala ;) Nego, vraća originalne Moto DRM ikone (CG15)...
Flex sluzi da se resetuje subsidy na 00000000,korisno je ako na svoj otkljucan telefon ubacujes zakljucani mosterpack,i na nakon toga je potrebno samo ukucati 00000000 kada zatrazi subsidy code. Ovo nece pomoci na vec zakljucanim telefonima. Sto se tice koji su telefoni podrzani ovo je potvrdjeno...
Namjeravam kupiti tu Motorolu pa me zanimaju Vaša mišljenja vezana uz taj telefon i kakvi su problemi ili prednosti, flat kabel,...Da li se isplati kupiti? Mislim kupiti u Vip-ovom paketu (Vodafone live):licklips: Zahvaljujem Pozdrav
Pozdrav !! Kod promjene softwera dogodilo mi se da više nema HR jezik. Ubacio sam SW R374_G_0E420ER koji nema HR. Kada sam na njega htio nabacili LP flash R374_G_0E.42.0ER_LP002F_reflash napise mi "Flash failed" Da li se taj flash ubacuje isto sa PST-om ili nećim drugim. Može li mi neko ...
zanima me kakav je mob jer si ga mislim nabavit pa me zanimaju mane/prednosti...
znam da je negdje bio post o tome ali nisam ga mogo nac. zanima me da li se moze na v360v namjestit brojac slova ili da mi pokaze kad predjem u 2 poruku kod pisanja ili cak da namjestim poruke da mogu samo 160 ili koiko vec znakova ima 1 poruka? al sam zagulio pitanje :spin:
Jedna tema o tome ovde http://www.howardforums.com/showthread.php?t=860695 i ovde http://www.motox.info/showthread.php?t=8442 :thumbup:
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma