Htio bih otvoriti svoju Motorolu V3. Znima ako postoji koji tutorial za pomoć pri otvaranju ako je uopće mogućem jer imam prašine na ekranu. Radio sam to sa Motorolama Vxxx ali uz pomoć tutoriala.
frend mi je koristio na motoroli v3 backup flash 2.6...pise bootloader error...pretpostavljam da mu treba drugi bootloader,al kad je pokusao upaliti mob nije htjeo vec stalno ulazi u flash mode....u cemu je problem????izvadi bateriju i vrati nazad,a on opet isto...
http://www.mobilewhack.com/reviews/sandisk_1gb_microsd_card_is_the_worlds_smallest_flash_memory_card.html Zna li tko hoce li to raditi na v360?
jel se moze nekako na v3 na vanjski ekran staviti drugačija slika od one koja je na unutarnjem displayu
u oglasniku se mob prodaje cijena varira od 1100kn !!?? 220E, 2000kn pa do 380E???? čisto sumnjam u 1100 kn, ili štamparska greška ili je patka.. je li moguće da je cijena mobitela pala u ovo malo vremena na 2k kuna, pa čak i manje?
Ako mi netko može pomoći s nekim programom za prebacivanje slika s kompjutora na mobitel motorola L6. Pregledao sam cijeli forum i našao motorola mobile tools ali nigdje ga nemogu skinuti. Ako ga netko ima ili neki sličan program bio bi jako zahvalan.
ovak nisam uspio napravit hrvatski jezik za v3 pogledao sve postove al ni s jednim programom ne uspjeva (shx,pst,muti flash,smartmoto.......gl Flex) dakle u cemu je problem(kod mene pise flash failed) imam R374_G_0E.42.08R_PDS004_LP0003_DRM0001_JPJAVA_G_0E_V3_06_03R_GTMV3xx000AALV0C3_1FF pa...
ubacio sam krivi flash u svoju v525, i sad ju ne mogu više bacit u flash mode. Čitao sam malo po forumu i piše da treba napravit testpoint. molim nekoga da mi objasni kak se to radi ili ako postoji neko drugo rješenje
Budući da sam što prije želio izbrisati podatke, koristio sam gore navedenu opciju. I nećete vjerovati, ali mob je doslovno izbrisao sve... najvjerojatnije i same skinove jer kad ga uključim, osim pokazivača baterije i signala, sve je crno... I ne bi tu bio problem, kad postavka ne bi bila na usb...
imam sve od V525 i zelim skinuti bluetoth i staviti ga na V300 ako neko ima neku ideju nekaj javi!!! (mislim ga zalemiti naravno)
Evo pokusao sam staviti novi softwer i sve prode super i kad sam upalio mob na unutarnjem ekranu mi se trese ili drhti pozadina lagano i nije cista slika! Ima ko kakvu ideju kak to popraviti! Pokusao sam opet flashati s drugom verzijom i opet isto!
Pozdrav motoexperti,ovo je moj prvi post pa se unaprijed ispricavam ako sam u neznanju prekrsio neko pravilo Problem-motorola V3 kupljena kao simpa paket prije 2 mjeseca,a zatim otkljucana i stavljena VIP kartica.Flex SE8662AXXQ60F7,software-R374_G_0E.40.9CR.Po Blue Devil-ovim uputstvima ukljucen...
Nece mobitel da mi se upali...sve je radilo normalno...i kad sam maknio onaj fail u a\mobile\syste...da mi nestane poruka phone subsidy-locked poceo se blesirati mob,pa sam taj fail vrati nazad no medutim sada nece da se upali...zasvijetli tipkovnica na par sekundi i to je to...
Bootloader 826, kada sam pokusao da ubacim drugi boot Boot_Loader_07D0.shx, da li je baterija otkazala ili ja pogresio u zadnjem koraku, evo sad V3 "mrtva", samo tastatura zasvetli i nikao da udje u flash mod. Kako sa Ultimom da je povratiti i koji skript ide za V3, odnosno procedura ubacivanje...
Instalirao sam PST,patch sve kako pise u tutorialu...prepozna mi mobitel i kad stisnem na START pise mi: DEVICE:S FLASH NEPTUNE LTE2 STATUS:MA TYPE O IS NOT SUPORTED RESULT:ERROR-FLASH FAILD.UNABLE TO CONNECT TO THE SUBSCRIBER...
Pozdrav !! Gdje se može nabaviti u HR motorola V3x i po kojoj cijeni
Ukratko. Zanima me kakva su iskustva sa trajanjem baterije na V3x? Prvenstveno mislim na to ako radi u GSM mreži, dale bez 3G funkcionalnosti. Jel traje bar3 dana? Pozdrav!!!
nakon flexanja na v600, ne mogu upalit v525...mobitel je totalno mrtav..se može kako oživit? je imao tko takvih problema??
Very Need Please Lang Packs V3i R479_ 0037 / 002F ........................................................................... My Offer R479_G_08.B4.34R_PDS005_LP002E_DRM0101_VSTRUSSIAN206_JPJAVA_G_08_V3i_06_00_04R_SE7779AXXU106E_1FF.sbf R479_G_08.B4.34R_PDS005_LP0021_DRM0101_VSTUK_1FF.shx...
Dal je kako moguce staviti sa v620 ekran na moju v550?? :spin: Mislim na onaj cijeli gornji dio :D Pozdrav!!
nakon pink verzije evo ga i plavi! ocito rade za svaciji ukus, pa eto i slika:
Zelio bih spojiti standardne 3.5mm slusalice na svoj V360. Da li je tko to uspjesno izveo? Bio je jedan thread o alternativnim slusalicama i tamo se spominjao 2.5mm->3.5mm kabel iz CrazyShopa, koji je izgleda nekima savrseno radio, nekima uz puno zezancije a nekima uopce. Mogu li recimo uzeti...
Zdravo svima, interesuje me da li je neko uspeo da aktivira opcije V3 kao sto su:MAX. SNIMANJE KLIPA DO 10 MB, snimanje u MP4 formatu,video styles(Black and White,Bluish,Antique,Reddish,Greenish,Negative),color style(opcija u personalise)? Ove opcije sam video na jednoj listi seem-ova za Vxxx...
ovako da skratimo znam postupak flešanja i flexanja sa v300 upravo sam probao isti postupak sa v500 na v600 na zaslonu mi nema ništa osim stanj mreže,zvuka i baterije kada hoću ući u meni samo mi zacrni ekran u čemu je problem
Neznam što mi došlo da ponovo flesham svoju motorolu, al jesam. Uglavnom, fleshao sam je s : R376_G_0E.67.02R_PDS001_LP0031_DRM0001_JPJAVA_G_0E_R376_06_05_03R_SE5119AXXU50C6_1FF.shx Nakon toga sam joj htjeo staviti hrvatski jezik pomoču: R376_G_0E.65.25R_lang0030_reflash.shx
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma