kamera mi ne radi , kada je uljučim mob se zamrzne,da li je do softwarea ili je riknula kamera. stavio sam novi flash ali ništa
Evo pokusavam se spojiti sa Samsung E530 i E730 na V550 preko Bluetooth pa mi kaze dajte pin, ja dam pin nece da me pusti. Na V550 nastelam pin i pokusam ponovo nece. Pa pokusam sa V550 na E530 ili E730 i pita me PIN ali sam sigurnost iskljucio na oba samsunga te ukucam pin koji je od...
Imam problem sa L7: često mi se dogodi da kad nazovem nekoga (bez obzira ukucam li broj ručno ili odaberem iz imenika), napiše na ekranu "calling" i tako stoji unedogled. Nakon nekoliko pokušaja uspije. Nokiu sam koristio 10 godina (razne modele) i nakada nisam imao ovakav problem. Ponašaju li se...
E, jel zna ko kak uključit na V600 onu VIP-ovu opciju da ti prikazuje na ekranu naziv mjesta gdje se nalaziš?
Posto vidim da se zatvara svaki topic koji ode OT....da se ne otvara 100 novih topica za svako pitanje u vezi E1000 napravio sam ovaj pa se nadam da ce ubuduce sva pitanja u vezi navedenog mobitela biti postani ovdje gdje ce svatko moci reci svoj problem a nadam se naci negdje i...
Ljudi moji prije tjedan bio sam u Klagenfurtu (2 sata vožnje od Rijeke) i kupio v360 za 150 eura i to potpuno slobodan uređaj u dućanu koji ne prodaje uređaje u paketima. A najzanimljivije od svega što taj isti mob u paketu od A1 košta 199 eura. Jedina fizička razlika u usporedbi na ovu našu...
Podesio sam gprs account i ne radi... Zvao sam službu za korisnike i rekli su mi sve ono što sam već napravio... Radi se o sim data kartici sa carnet mobile broadband 128 podatkovnom računu...
I uspio sam ubit mobitel. Uglavnom, uspio sam u njega ubacit bootloader 0826, i sad se više neda fleshat. Kad je probam upalit, ekran pokaže moto-animaciju i ugasi se, a na kompu (rsd light ) piše motorola v550 . Kad ju krenem fleshat, nakon sending bootloader izbaci greška i sve stane.
Ajde molim strucnjake da pomognu kako da napravim "najbolji" backup moba da ako nesto krene naopako mogu vratiti sve na pocetak. Jer posle cetri neprospavanih noci V3 je ziva i radi, a kako sam je vratio ne pitajte, bolje dati 10 evra majstoru i da on uradi posao za koji je i majstor.:thumbup:
Izgleda da mi ne radi gumb za javljanje/prekidanje poziva. Zna li tko zbog cega? Trebam li nesto ukljuciti u opcijama?
radi odlično http://rapidshare.de/files/15072069/R26LD_U_83.39.15I_LP002F_DRM0001_USE1000SAUFIR26005_1FF.rar.html
Zanima me koliko sada vrijedi polovna motorola A835? I kakav je mobitel?Jel to valja sto?
na v360v sam mjenjo seemove. ono da ti piše vani na displayu nešto drugo, da ugasim onu tipku sa strane da ne zvoni, i ona sranja od vodafona, i uvodnu i kada se gasi mob animaciju... i sve super.. mob radio 3-4 dana.. i normalno si ga palio i gasio, i ovo je sve šljakalo.. i sad ga oću ugasit i...
najme imam večih probleme s E1000 nakon stavjlanja novog frimewara mob naravno NE RADI da bi ga ja odfuro u RAM3 gdje mi oni vele da popravaka košta 1300KN NA KOJU FORU?????? navodno je neispravan taj EEPROM jel neko zna di ili kak to popravit????
Posle raznih akrobacija, V3 sam vratio u zivot. Posto sam na brzinu "dohvatio" prvi MP koji mi je dosao pod ruku i ubacio i V3 je "popila" i ozivela. Naime sad hocu da ubacim R374_G_0E.42.0ER_PDS005_LP0003_DRM0001_JPJAVA_G_0E _V3_01_0AR_SE8617MXXF1126_1FF1Moj.shx, ali iz kog je izvucen LP i CG15....
Imam motorolu V360v koju sam modificirao zahvaljujuci vasim savjetima i stvarno je sad super,za razliku od onog vodafone sranja na pocetku. Negdje sam na webu procitao da kao postoji neka java aplikacija za mobitele, koja omogucava slusanje radija pomocu GPRS-a. Uglavnom, zanima me da li tko...
Ovo je direktni copy/paste sa HoFo-a. Ako se nekome da gnjavit s tim, samo naprijed. Ja sam probao dobiti da vanjski display žmiga kod dolaznog poziva/SMSa, ali nula bodova. Samo žmiganje unutarnjeg displaya i/ili tastature radi, kod dolaznog poziva. Govorim, naravno, o v525. PA ako netko nešto...
Moj frend ima v3, i ima neki problem sa kamerom, kad uđe u kameru slika je samo crna, ne pokazuje se nista, i mob zablokira. fimware je nedirnut, kupljen u Veneciji, dal tko zna kako da to rijesim, al ne zeli da mu ga flasham jer ne zeli izgubit garanciju, a i ne zeli ga nosit na popravak. I...
Baš gledam nešto ovih dana, vip je (možda i greškom) snizio cijenu E1000 na 950 kn. U slučaju da se pretplata uzme, još je i niža cijena... No, naravno, tu je i novi igrač, v3x, sa cijenom od 3290 kn... Vrjedi li v3x toliko više? Ima li stvarno tako značajnih poboljšanja u softveru? Na stranu to...
Jel se moguce rjesit iritantnog t-mobile menia jednostavno da se pregaze postojeci fajlovi ikonica s original motorolinim?
dali je moguće srediti v360 da radi sa tele2 karticama bez da se nosi na servis? ako da, može li netko objasniti kako, koji softver?
pozz eo zanima jel se moze i u nju ubacit preko nekog novog softvera video snimanje ? znam da ima drukciji soft pa ono ,
ako netko zna kako otključati zvukove i zašto su jedni otključani a drugi ne
dakle trazin cilo vrime i nikako da nadem ono sta mi triba moze li mi ko objasnit sta mi je sve potrebno da stavim novi software u motorolu V3 i di mogu skinit program za ubacivanje softwera!! da se razumimo totalni san LAIK i izvinite ako san sta krivo napisa ili pita software san nasa...
Kako rastaviti V70?
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma