mjenjao sam seemove, i pozdravnu i odlaznu animaciju.. radilo je neko vrijeme i više ne radi.. kad pokušam isključiti mobitel on se zablokira, i nakon nekog vremena dođe k sebi, al se neda ugasit.. probao sam vratiti i onaj custgoodbye početni i svejedno ne radi.. ajde molim vas ako netko ima...
Nekoliko dana imam SLVR L7 (vodafone) kupljen u VIP-a i ima nekoliko stvari koje me muče. Nemojte odmah napadati da nisam dobro pogledao po forumu, jer sam instalirao i P2K drivers (i tools), ali mi sučelje baš i nije najintuitivnije. Shvatio sam kako se ubacuju skinovi pa sam ubacio jedan što sam...
Jucer sam primjetio cudan problem sa sms-om - kad mi stigne poruka, umjesto zvucnog signala i poruke na ekranu "1 nova poruka od...", ekran se samo kratko osvijetli bez ikakve obavijesti (nema ni ikonice pisma pri vrhu ekrana), a poruka se nalazi u inboxu i oznacena je kao procitana, tako da...
Ovo je u biti nastavak problema kojeg sam već postavo ovdje. Upravo sam u firmi testirao: nazvao sam kolegin broj koji je bio zauzet i L7 mi je jednom javila da je "call failed", a drugi put nije ništa javila (ni nakon 2 minute uspostavljanja veze). Čim sam oslobodio liniju, isprve sam uspio...
stavio sam u e398 monsterpack za v398 (nije loš) ali ne prepoznaje memorijsku karticu, pa ako netko zna neki mp koji prepoznaje memorijsku na bazi r372 ako trebaju još neki podaci recite jer sam skoro novi u tome
instalirao sam pst 7.2.3 i patch i sve u redu . i kada pokrenem odaberem monsterpack ali dolje u device ne mogu odabrati mob. i u p2ktools mi u donjem ljevom kutu pise da mobitel nije spojen. a u MPT sve u redu i saljen i primam .. kako mogu napraviti da mi PST prepozna mob . mobitel je v3.
Znači radi se o onim tipkama sa lijeve strane telefona s kojima se može podešavati jačina melodije zvona dolaznog poziva... Kad ih se pritisne one proizvode onaj iritantan zvuk poznat još od motorole v300... Znam da sam mogao ugasiti taj zvuk na motoroli v525@v600 editiranjem gaima ili seem-a...
Evo kupio ja jaučer e1000 u vipu i ono odeuševio me ekranom , reprodukcijom melodija i ostalim funkcijama i mislim da ako će bit sve ok s njim da ga neću tako brzo zamijenit , ali evo već jednog problema kad sam ga kupovao , uključio sam ga malo i probao i nakon pravilno unesenog pina dočeka mene...
Kad kopiram vise mp3 fajlova priko mobile phone toolsa( recimo 10 ), javlja mi nakon nekog kopiranog fajla error: Request denied by phone (Internal server error (0x50)). U cemu je problem?? Inace verzija Mobile phonetoolsa je mobile PhoneTools - 3.19f sa cd koji sam dobija sa E1000.
Pretrazio sam malo forum i nasao sam samo programcice za kompice koji mogu promijeniti glas.. A mene zanima dal ima kakva aplikacija za promjenu glasa za moju v550@v620 pa dok razgovaram da mogu promijeniti glas.... Pozdrav!!!
E ljudi bok. Trebao bih pomoc... Zahebavao sam se sa frendom i mob(v360) mi je pao u kavu. Izvadio sam ga, odvojio bateriju osusio i radi, al ima bad! Povremeno mi se ugasi, kad ga spojim na punjac nece se ugasiti svijetlo i nemogu ga spojiti s kompom (ustekam kabel i na sekundu mi se pojati na...
Je li moguće kako namjestiti da se v360 NE puni baterija preko USB-a dok se prčka po njoj u PKToolsima i uopće kad je spojen na komp preko USB-a???
Potrebna mi je nova antena, standardna ili ona mala, bilo koja. A za bateriju, ako znate neki ducan na podrucju Splita di mogu kupit bateriju, napisit, ja san ih pogleda dosta i nisan nasa nista.
Pokusavam backupirati E1000 Vodafone firmware za "ne daj Boze". Koristim FlashBackup v2.62 i kad kliknem na "Create", odmah na startu mi izbaci "Bootloader send failed" ili tako nekako (probao sam i druge programe za backup, dobivam otprilike istu poruku) i tu stane. Verzija Bootloadera je...
Kao sto i naslov kaze Comic Sans font sa LP0001(tj. samo engleski jezik),pa ako nekom treba http://rapidshare.de/files/17228599/TRIPLETS_G_0B.09.75R_LP0001_Comic_Sans_by_ArcherIV.shx.html
Kupio sam danas tele2 karticu, ali je motorola zaključana :( , jel bi mi mogao netko reći kako da je otključam, ali da je nemoram nositi kod nekoga. Zvao sam VIP, kod njih je kupljen mobitel i p**de će mi to napraviti za 488kn (četristo osamdeset osam hrvatskih kuna), jesu oni normalni????
1)Dal je moguce staviti masku sa v525 na v550, jer zelim kupiti pokvarenu v525(i pokusat je vratiti u zivot) pa bi ja promijenio maske jer je moja na v550 (jednom rijeci) sje**** pa me zanima dal je to moguce 2)I ta v525(koju zelim kupiti) ima neki problem sa punjenjem, puni ga puni...
dal zna tko neku stranicu da mogu skinut original gian table za v600
da li ju je moguce sam odkodirat da radi na sve kartice
stavio sam si animaciju i melodiju prilikom paljenja i gašenja moba ali mi smeta ona originalna najava helomoto da li se ona može za stalno ukloniti i kako :thumbup:
Ljudi dajte mi pomozite.Da li se moze,i kako da napravim postavke za UMTS na V3X,i da li je to moguce jer sam na T-MOBILE-u,da li to mreza uopce podrzava?Htjeo bih probat gledat RTL ili nesto da vidim kako to radi.
Koji program trebam da bi mogao prebaciti pjesme na mob i gdje ga mogu skinuti?Hvala
strašno...nakon što sam stavio flex sa video snimanjem ( sa BDove stranice) kako god upadnem u ''prikaži slobodan prostor'' on meni izbaci ''Ime:Telefon'' ... jel ima koje tu pomoći....? tnx
je li ikako moguce povecati memoriju na v360 bez memorijske kartice. cuo sam jednu briju pa me zanima
nakon što sam napravio testpoint komp mi prepozna mob i mogu ga flashat ali kad dođe do kraja mob se jednostavno ugasi i tako svaki put....Šta bi to moglo bit??
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma