radi se o v360v.. evo do jucer mi je radio aktivni poklopac i sad ga neznam vise vratiti... ne kuzim kaj mu je.. prosao sam cijeli mob uzduz i popreko i ja to ne vidim.. našao sam sam za multi tipku, uključeno i isključeno i ništa više... pa ako netko zna di se to nalazi ili dali to treba mjenjat...
Imam jedno pitanje dali se može na motoroli V3x isključit taj 3G,jer negdje nema signala za 3G pa mobitel ne šljaka baš najbolje,i još nešto signal mi stalno varira s jedne crtice na ful i često sam nedostupan pa neznam jel to ima kakve veze s 3G ili je mob pokvaren.
Vidio da tele2 u bla bla paketu nudi tu motorola l2 sad me zanima koja je razlika u l6 ili l7?
prilikom stavljanja skina i novog mma_ucp-a te primjenom skina na mobitelu doslo je do blokiranja mobitela. izvadim bateriju stavim je pa se upali dodje do pozdravne poruke i bloka...stoji bijeli ekran..a na vanjskom displeju zamrznuta slika. sto da napravim? hvala unaprijed
pokusavam raditi u njemu al se nemogu snaci...ak ima ko tutorial gdje bi mogao lakse skuziti kako intalirati nove aplikacije namob i take stvari posto mi p2k tools ne prepoznaje mobitel(radi se o e 1000)
E pozdrav. prekjucer frendici pao mob u wc školjku.... ;D ;D ;D , kaj je radila me nezanima... al uglavnom.... raskopo sam ga ,posušio s fenom, da bude ko picino oko. i radi .. al danas ga je htjela napunit i shvatila da nece...drugim rijecima mob se neda napunit.. jel se to da rijesit il ce...
nazalost zbog zurbe i svega ostalog sr... odnio motorolu v360 u vipov servis da je poprave (blokada prilikom dizanja sustava zbog stavljanja novog skina i mma_ucp-a, mislim da je zbog ovog zadnjeg jer sam normalon stavio skin te prilikom prelaska iz menija Podesavanje u pocetni prikaz(wallpaper)...
Pozdrav, zanima me da li itko zna kada će izaći motorola A910 i E895. Najavjene su prije 100 godina i čine mi se ok, a neznam jel su ukinute ili što. Tnx
Flashao sam v3 i nakon toga vise ne mogu vidjeti koliko ima slobodnog prosatora na mobu...pise-Ime:telefon i to je to....da li netko zna kako to rijesiti??
uglavnom kako rekoh,baterija puna, flash je 42. ,flex V3xx..... nazove me frend i nakon sto prekine(cimanje) jednoistavno se ugasi mob i ne moze se upalit,poslije moram vadit bateriju da dodje na normalu i da ga upalim pa svi prijedlčozi dobrodosli :chef:
zanima me kako isključiti 3g na mobu jel postoji problem s gledanjem stanja računa na mobu??? *101# ...molio bih postupak za isključenje 3g????
Pozdrav! Zanima me da li je moguce prebacit one zalokane stvari, tipa melodije, sa jedne motorole na drugu?ali bez flashanja i flexanja? stvarno su to debilno napravili, kad su vec to zalokavali mogli su barem to enejblad :rifle:
Zna li netko nešto više o motoroli v635,kakav je mob,čujem da može max. memorije imati 20 MB?
sa programom P2KMenuEditor_v23 htio upaliti skrivene menije i kad sam ubacio u mob promjenili su se meniji. opet sam vraćao na staro i sve je krivo krenulo. Mob. sad ne mogu upaliti,pojavi se samo uvodni dio. Molim pomoć
Dakle, imam mini USB kabel koji ne funkcionira s programom Handset Manager jer taj program izgleda zahtijeva svoj USB kabel kojeg naravno nema za kupiti. Konkretno pitanje je koji softver mogu koristiti s "običnim" USB kabelom pa da radi s mojom V3x? Hvala.
Treći dan nakon kupovine prestao je raditi Digital Audio Player. Kad ga pokušam aktivirati, mob ode na StanBy ekran. Zna li netko što bi mogao biti uzrok? Pokušao sam: 1. Vraćanje mob na tvorničke postavke 2. Formatiranje mob memorije 3. Formatiranje TransFlash kartice Ništa nije pomoglo.
Poštovanje! Da li zna neko gdje ima za kupiti dotični mic i koliko otprilike dodje! Hvala!! Skoro zaboravih, i s čime ga zaljepit!
na v360v sam si promijenio desnu vodafone tipku, smanjio zvuk tipke sa strane, uvodnu i završnu animaciju.. i sve je radilo sad super.. i da stavio sam bio novi moto.. i sad sam samo htio promijeniti da nešto drugo piše na diplayu.. i sad kad palim mob, zašteka, i cijeli ekran je bijeli.. nekad...
Dali je moguce na v3 primiti cijelu email poruku, a ne samo header?
Ej Ljudi stari otiso na more s motorolom i vraca se al mob ne radi. jednostavno se nece upalit probo s rep studiom al mi javlja sljedece Phone found Flash mode ok Send loader failed Exec loader failed Erasing phone, please wait... Erase fail Molim objasnjenje .... vec duze vrijeme nisam...
Koji program koristit ako postoji za sinkornizirat V3 s kompom...spojeni su BT-om
Dakle zanima me dali E1000 podržava itunes i šta mi treba da si to omogućim na E1000... Hvala :)
moze jedna mala pomoc da li je moguce stavit soft od V3i na obicnu V3 ??? zahvaljujem!
Bok, moja mama si je kupila u vip centru moto E1000 - sada ovo na akciji , e sada budući da je bio zaključan na vip, mi smo otišli kod Mar00na da ga otključa, ok sve 5. i fino sve radi, čak je stavio motorolin soft - mislim na motorolin meni, i čak hrvatski meni, ali se javlja velika greška-...
Protrosio sam pola dana i nemogu ga nigdje naci. Ako netko ima neki koristan link sa firmwareom molio bi da ga posta.....
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma