Bok.Imam Motorolu V3 i jedan problem.evo ovako:kolega mi je dao mobitel i kad ga upali trazi ga kod otkljucavanja a kad stisne tipku za gore sigurnosni kod al problem je u tome sto on ne zna ni jedan kod.Dali postoji neki nacin da se provali u mob ili neki program za resetiranje moba!! ...
http://www.gsmarena.com/motorola_w233_renew-2624.php
Htjeo bi maknut soft od vodafona s motorole, pročitao sam teme vezane za flash ali bas mi i nije nesto jasno pa da nes nezeznem pitat cu ovdje: 1.S kojim programom je najbolje flešat? 2.Stavio bi original od motorole soft ili neki sa dobrim playerom za muziku ali neznam koji je dovoljno...
Instalirao sam skin manjih dimenzije nego sto je potrebno telefon se ukocio, je sam zatim izvadio bateriju, nakon toga nije mogao nikako da se upali.Ako neko zna neka mi pomogne.Hvala
na yuetovu blogu sam procitao temu u kojoj se u 10 koraka moze otkljucat v360 http://yuetblog.blogspot.com/2007/03/10-steps-to-unlock-v360.html ] ... nisam shvatio jednu stvar, a to je da li se na taj nacin moze otkljucat v360 bez ikakvog vadenja baterije, bez TP-a, bez ikakvih piljenja limova i...
isao sam ubacivat langpack u motorolu v360 pomocu RSDLite-a ali mi je nasred flashanja izbacilo neki error. probao sam upalit mobitel ali nista, probao sam i izvadit pa vratit bateriju i nista. mob ne daje nikakve znakove zivota niti ne zeli u bootloader, jel mu ima spasa? :(
Pozdraf! Imam motorolu E550 kojoj je prekinut vod zvučnika (trakica) slušalice. Se to da pokrpati? Il ak je neko ima na ponudi da mi javi na e-mail nixa@email.si Žao mi ga bacit kad mobach radi fantastično (osim slušalice), a i baterija drži preko tjedan dana.
Pozdrav.. Imam staru preklopnu motorolu koja mi je strgana. Imam memory karticu i htio bih povući podatke sa nje. Što mogu učiniti ?
ima ko tu motorolu........imam par pitanja...............:respect::crazy:
ovako frend mi je dao V3 koji je koristio njegov stari ali sad ima jedan problem. problem je u tome sta se mob nece puniti. nece ni preko kompa. a kad se u njega stavi neka puna baterija mob normalno radi. dali ima netko neko riješenje kojim slučajem. i dali se isplati nositi na servis? P.S. ako...
izbacuje mi PH SIG ERR... nemogu nigdje na netu nać riješenje za to, a prek TP-a nemogu jer nemam alat za to... jel postoji kakav drugi način, pomoću flashanja PDS-a?
ili reci kako da to napravim,ali na hrvatskom,bas mi ovi izrazi flashanje i ostalo ne znace puno,kuzim se dobro u kompove ali u motorole bas i ne,imam neku pink V3 pa bi je sredio,pofarbo u crno i odkodiro,uvijek mi se svidao taj mob ali ima odvratan meni,moracu i to nekako rijesit ako mi neko...
evo nekih specifikacija... Quad-band GSM/GPRS/EDGE Tri-band UMTS/HSDPA/HSUPA (850MHz/1900MHz/2100MHz) 7.2Mbps HSDPA, 1.8Mbps HSUPA 1130mAh battery 2.8″ QVGA 240 x 320 screen Wi-Fi b/g
neću puno pričat, samo ću pokazat linkom i iskomentirat http://techrepublic.com.com/2346-1035_11-248451-11.html ovo je iscurilo van, a na cesu inače uvijek bude najavljeno dosta novih modela, pa me zanima što će biti od ovog svega... Inače, što se tiče razr3 serije, za koju svi govore da...
nemogu spojit glupu motorolu V3 na komp,ne kuzim sta ce mi uopce glupi software,zasto jednostavno ne cita kao USB storage kao fotice i druge mobitele,skinuo sam taj program koji mije unistio windowse,da li neko ima original program ili nesto,da skinem slike koje imam na mobu dole i stavim neke...
Koji je pin TP na V360, izbušio sam rupu ali koji je pravi? jel ovo crveno zaokruženo TP pin i dal kao masa može poslužit ovaj limeni poklopac?
Uglavnom puncu izgleda prdnuo zvućnik. Jel zna tko gdje nabaviti drugi?
Eh ovako imam nekoliko problema na v3x, naime kad ubacim memorijsku karticu u njega samo se pojave crvene prutke po ekranu, drugi problem je sto ne znam koda za otkljucavanje poruka je se moze kako skinuti i trece sto me najvise zanima posto je fon brandiran na vodafone, soft je od vodafona a ja...
kako do hrvatskog izbornika i kako ukljuciti mms:cry:
dali još tko ima tj MP, naima danas sam ga stavio nakon što dugooooooooooooooooooooooooooo nisam prčkao ništa po mobu i prvo me gnjavio automatsko zaključavanje tipkovnice, al to smo brzo svladali! E ovako mene zanima kod tog MP na početnom ekranu mi se prikazuje kolko sam skužio voltaža...
Imam jednu v3, baterija ima kao lagane trbuščiće s jedne i druge strane, kad ju stavim na stol može se klackati s njom. Punila se cijelu noć, i danas hoču poslat fail prek bluetotha i odmah se isprazni, na zadnju crticu, a slalo se tek 1 minutu. Upravo sam raskopao bateriju, izvadio onaj članak s...
http://www.gsmarena.com/motorola_ve66_with_5_mp_camera_and_wifi_connectivity-news-644.php -Linux OS Montavista v2.6.10 -2.4" 16M color TFT display, -Freescale SCM-A11 500MHz processor, -5MP autofocus camera, -UMTS and HSDPA, -Wi-Fi connectivity.
ej ljudi probao sam stavit novi soft od yuet-a i ide on nomalno preko rsd-lite-a i samo mi pise fail i mob se vise neda upalit.samo mi zasvijetle tipke i nece se uopce podic.i komp kad ga ustekam mi ga nece uopce prepoznat,samo pise USB device can not recognized.gledao sam po forumu i po ovim...
Ovako nešto je trebalo davno izaći, ali što je tu je.... po meni zgodan mobitelčić... http://www.gsmarena.com/motorola_em35-2586.php
naci u pitanju je model naveden gore... naci ovako... kad stavim mob na punjenje upali se sam i trazi me SIM pin.. upise mSIM pin.. pocne otvarat i onda se jednostavno ugasi ... baterija se napuni do kraja i on meni javlja kako se baterija jos nije napunila i kad izvadim kabl on se ugasi i...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma