jeli neko pokusao spojiti i uspio?
Može li mi ko modificirati gain table za Motorolu V3X. Malo mi je sve tiho!!!!! Hvala!!!!
pozdrav forumašima. novi sam na vašem forumu i zapeo sam kod razvaljivanja l7:envy: . pokušavam napraviti backup vodafon-sranja ali mi javlja na displayu moba critical error 80,40. koristim flash backup 2.62 usput kojim programom da ubacim novi software u mob?
Mobitel prikljucen na komp ali ga p2k commander i LeaderGLFlexEditor ne prepoznaju. p2k javlja error No p2k device found, NOT connected ! USB: IO Time-out! CMD: Data write fail! Volume name fail! Molim pomoch!
kad spojim na karticu radi ali kad spojim na mobilni ne radi i ako se tko hoce mjenjat za motorolu v360v za l7 ili koju u tom rangu da ima kartice i da se moze spojit na komp:-/
Kako ću ručno upisat postavke za WAP u moto. v547. T-mobile. U mobu su neke talijanske postavke. www.tim.it Pita sam ove sa t-mobajla da mi pošalju,al ja se i dalje ne mogu spojit. I šta sad činit ?
Baterija za motorolu mi traje po dana,a nije do nje, tj. ispravna je. Jeli moguće da je do mobitela? v547. bluetooth je isključen, signal je u redu...
ima li igdje za nabaviti flat kabel (display-baza)koja je cijena i ima li itko iskustava iz servisa na tu temu?
e ovako...imam priliku kupiti v80 za male novce... trazila sam po internetu nesto o njoj i uglavnom su ju nahvalili :) mene zanimaju lose strane te motorole... ako ima netko tko je imao/ima taj mob neka napise svoje misljenje i dozivljaj... osobno,to sto ima malo memorije me ne smeta jer...
Svaki put kad pošaljem neku sliku preko mms sa V3 kome god da posaljem nemoze vidjet sliku samo se pojave neke crtice na slici i niš se ne vidi, jel imao tko kakvih iskustva s tim,neznam je stvar u operateru ili nešto nevalja na motoroli V3.:cool:
di ima za kupiti baterija za v80...nigdje nemrem nac... :( hgspot,chipoteka,RAM3,lanet,ve mil,koracell nemaju...di jos moze biti? jel ima mozda po nekim servisima i tako to? di je uopce motorolin servis?
Mislim da jos nitko nije postavio ovo pitanje(ispravite me ako grijesim). Stari mi ima V3 i u autu ima mogucnost da se spoji mob i da s nijim upravlja u voznji (preko volana). Sad me zanima dal se moze i gdje se moze kupiti kabel za tak nesto i gdje mogu kupiti drzac za V3 za auto, ili to trebam...
Ovak, znam da je ovo FAQ pitanje, ali citao sam po forumu i opet ne uspjevam nista napraviti. Mob je L6, OS win98se Imam neki cudni P2K (0.8.6. build 406) skinuh ga jer je pun qrac manji od ovih 70-80 MB verzija... P2K drivers 2.9 i nikako ne trza na mob, stalno je diskonektiran. Mob se...
Jel itko zna iz kojeg razloga su mi tipke za volume control i ona treća (mislim da je bila za fotoaparat)sa ljeve strane moba prestale radit-nisam ništa dirao ,nego su jednostavno prestale radit, pa me zanima da li je to hardwerski problem ili je to neki problem sa seem-ovima, pa ako netko zna kako...
Naime treba mi usb driver za motorolu v550 a nikako ga nemogu naći na netu...pa ako se netko bolje snalazi od mene da mi da ime stranice ili bilo šta...molim vas pomozite!!! hvala unaprijed!!!
pozdrav svima jel netko pokusao editirati seem za l2 i jel postoje gdje izmjenjeni seem-ovi
Nakon 2 godine korištenja V525 fleshane na V600 odlučio sam promijeniti mob. Što savjetujete, jel L7 uopće što bolja, osim video snimanja? I jel nove motorole imaju što bolji priključak za punjenje (to mi je bila jedina zamjerka na V525) Thx
Da li netko znade da li je i kako moguća ta opcija?
Jel bi mi netko objasnio na koji nacin se preko MPT prebacuje imenik.Probao sam na razne nacine ali nikako da ga dobijem.Kad otvorim phonebook nema nista u njemu. Hvala na odgovoru.
Dvoumim se sta kupiti. Cijene su približno iste, tj. mala je razlika. Mislim kupovati iz oglasnika. Dajte vaša iskustva i razmišljanja. Ja sam više naklonjen V3i. Netreba mi 3G ni 2mpx camera. Hvala
Stavija sam novi Flex na E1000: UCE1000EMEAR2602C, pobrisa mi je sve od vodafona, sta je dobro ali sad su nastala dva problema. 1) Mobitel mi nece vise da vibrira, tj. kad ga stavim na vibraciju pokaze dolazni poziv na ekranu ali ne vibrira, a kad stavim zvonu+vibraciju, mobitel samo zvoni. Onih...
Zna tko zašto mi se motorola v3x neće povezati preko kabla sa kompom. Mislim hoće pomoću Motorola Phone Toolsa koji sam dobila s njom. Ali pomoću nj. mogu prebacivati samo zvukove i slike. Zato sam skinula LeaderGL FlexEditor. Ali program ne prepoznaje mob. Kako onda se povezuje pomoću Motorola...
Pozdrav svima, molio bih nekoga ako ima koji link ili ako se komu da napisat jedan tutorijal za moto e1000. Znaci koji su sve programi potrebni, koji firmware i flex skinuti itd. zato sto sam dobio mob. prije par dana i stvarno mi se neda gledat one vodafonove gluposti. Ako tema vec postoji...
Poslije flešanja V525 u V600 sve radi bez greške već oko 2 mjeseca. Međutim kao da me sugovornici sada tiše čuju, tako bar kažu. Ima li rješenja??? Hvala
Kad primim sms i odmah stavim odgovoriti nema šanse da pošaljem sms, spremi ga u Odlaznu poštu... onda moram u Odlazni pošti kopirati tekst i tek onda idem u Nove poruku i kopiram da pošaljem sms!
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma