Ima li netko informaciju je li ta Motodrolja dostupna kod VIPa? :)
Uglavnom, odkad sam fleshao mog s novim monsterom imam problema s prikazom biranih brojeva. Uglavnom, ne prepoznaje iste brojeve, tj. ako nekoliko puta zovem isti broj, taj broj mi na ppopisu prikazuje onoliko puta za redmo koliko sam ga zvao, a ne kako je uobičajeno samo jednom. Jel ima ko...
na stranici http://www.planetmotox.net/razr_v3x.php zanima me sto znace i cemu sluze pojedini packovi: npr: monster pack, reflash, flexflash, reflash_MLP, reflash_MLP_MDRM? Koji je za STO? Ili razlika MotoX Monster Machine packa i obican Monster pack, koji je bolji? Jel je ovaj Motox mozda...
Imam jedan problem s V525. Nakon što bi poslao SMS, pokušao bi obrisati poslanu poruku, ali se mobitel smrzne kad pokušam uči u folder s poslanim porukama. Jedina tipka koju prihvaća je crvena tipka (za prekid razgovora). Stavio sam drugi sofver (FLASH i FLEX) i to je samo nakratko riješili...
jel se može dekodirati c118 preko kodova? Pozdrav!
jel ga mogu zamijeniti u LeaderGL-u, ako da kako?
Postadoh vlasnih Vodafone brandirane L7-ice, pa bih pored pitanja iznio i komntare, obzirom da sam prvi put korisnik Motorole. Sam uredjaj lijepo izgleda i to mu je ujedno najveci plus. Pri tome ergonomija uredjaja nije bas na nivou, ali se moze pomiriti s time. Dobra stvar je da se s uredjajem u...
Da li je tko upogonio iTunes na V360v? iTunes 1.9 navodno radi na V360 no instalacija zahtjeva manipulaciju shortcut recordima (seem 0002_nesto) te nisam siguran da li je taj dio kompatibilan sa Vodafonovim shortcutovima (koje ne znam obrisati). Zna li netko od dezurnih strucnjaka format 0002_xxxx...
Imam jedan problem. Kada god me netko zove sa fiksnog telefona ili ja zovem na fiksni telefon (a taj broj je spremljen pod imenom na kartici) broj nije prikazan na ekranu, niti vanjskom niti unutarnjem, tj. ocitava kao nepoznat broj. to ne vrijedi i za mobilne brojeve, kada ja nekog zovem na...
Nemojte se ljutit,al nisam uspio nidgi nac da pise. Naime,kupil bi (ne sebi) koznu torbicu za L6,ko onu kaj ide s v3pink. Ako slucajno ko zna jel to uopce postoji i di bi je bilo za kupit,bio bi zahvalan. thx i pozdrav
pitam se dal je ovako kod svih ili... pri razgovoru zvuk nije bas cist i ostar vec "mutan", kad se ustekaju slusalice sve 5, ili onaj donji zvucnik koji reproducira audio fajloe isto je okej,jedno ovaj gornji daje 'creaky' sound, dal se to moze poboljsati il je jednostavno zvucnik? u qurcu, ako sam...
Postoji li naćin da oslobodim više mjesta za SMS? Sada mogu ja mislim najviše 30-40 a prije mi je moglo oko 120. Mrzim kad mi piše messages full.
Zanima me koji je ono najbolji FlashFlex ili Monster...bar jedno od tog dvoje... I dali netko ima ili zna link za Vodafone FlashFlex / Monster ovu motorolu?
Ne znam jel vas živcira upaljen zaslon na E1000 za vrijeme punjenja, ali mene da. Našao sam neku alternativu tak da mi po noći ne svijetli soba ;) , a uostalom i čuva ledice. backlight control E1000
jer netko zna u kojim bojama se prodaje v3x, naravno mislim i na ponudu ufuranih izvana za oglasnik? hvala
..pretrazio sam već ovaj forum kako bi pronašao odgovor na svoje pitanje ali pošto ga nisam našao..:smurf: Uglavnom, htjeo bi malo pojačati jačinu zvuka na L7. I na vanjskom zvučniku i na sluškama, ali neznam kako. Znam da moram nešto preko seem-a, ali neznam što točno i kako..:thumbup: Ako...
voli bi da se javi ako ima tko da se igrao ovim feateureom na E1000 da podijeli neka iskustva. Moj proces je nakon nekog vremena završio slijedećim finishom no obzirom da još nisam radio upgrade sotw stvar još uvijek ipak ne radi. Ne bi želio ulaziti u raspravu oko onoga A ( assisted ) gps zato...
Dakle, dobio sam jednu v235 da na nju nabacam melodije... no, problem se pojavio kad sam mu išao osloboditi memoriju. kada sam god išao slikati nešto, javio je da je memorija puna. (a ima 5 mb slobodno). No na kraju mu nisam mogao takav mobitel vratiti i ubacim ja flex od v220. mob radi uredno! no...
Jel zna netko gdje mogu nabaviti drivere za SLVR L7? (za vezu preko USB-a)
Pokušavam već danima koristiti p2k commander i LeaderGL Flex Editor,ali mi cjelo vrijeme piše da mi mob nije connected...instaliro sam p2k drivere i sve...?????
Evo sad sam bio u SMS-u kod jednog tipa koji popravlja mobitele sa susjedom jer ga ona poznaje ;D Isao sam zbog toga sto imam nekih problema sa kamerom i sluskama :) I doso ja kod njeg, i ajd pogleda on kameru, rastavi, pogleda flat i kaze, puko ti flat kabel reko ajd dobro.... :-/ Uzme on...
Dešava mi se da mi u velikoj većini slučajeva, kad me neko nazove, zvučnik ne radi. Pojačao u gain table-u zvuk do maximuma, ali mi to nije pomoglo (ako sad kad mi zvučnik radi radi glasno. Potom surfajući sam našao da je mogući problem žičica od zvučnika koja zna puknut, no nije ni to jer mi...
Iako sam uzeo postavke od vip-a sada se mob connecta via WAP i to diže lovu s računa... prije je to išlo drukčije, nije se naplaćivalo i bio je GPRS. kako da to vratim????????
pokušao sam napravit full backup na svojoj L6( t-mobile) s Flash backup 2.62. mob se prebaci u flash mode i nakon par trenutaka na mobu se pojavi da je u flash modu , a nakon toga "criticall error 84" i mob više nije spojen na F.backup . Znate li u čemu je problem? boot loader 08.D0 FLEX ...
Pozdrav Moja stara V300 je nakon 2,5 g. intezivnog korištenja došla kraju, pa mi je sad vrijeme nabave novog moba, htio bi naravno motorolu, ali, uvijek ima ali. Pošto sam T-mobile korisnik, djelomično sam ograničen na njih, ne bi htio potrošiti više od 2000 kn na mob. Za oko su mi zapeli...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma