kako se moze ukljuciti gprs na v550? trazio sam po menijima ali nista... manual je za k.... ili se to radi editiranjem nekog seema, sto je full glupo, jer to je onda jedini mobitel koji to ima rijeseno na taj nacin... ili sam ja idiot...
joj,znam da bu inovator to poslo u smece :( uglavnom....htjela bih ubrzati svoju v80 i tako to...i citala sam po forumu i jos nisam skuzila kako se to radi... uglavnom,htjela bih staviti novi soft (ono,ne znam kako se to zove...noviji flex???) i promijeniti neke stvari u seemovima... pa...
zanima me gdje da kupim e1000 u Sl. Brodu, jer koliko vidim u VIP-u e1000 vise nemaju.... Pa ako tko znam, bio bi mu zahvalat ako kaze gdje i kolika je cijena e1000 negdje u brodu:)
koliko sam uspio skuzit sa xtrememodderz foruma, flashbackup bin je moguce pretvorit u MP... pa sad, da li to ujedno znaci i da bi tako bilo moguce vratiti orginalni vodafonov soft? Uzeo sam neki .56R_A MP s neta i koliko sam vidio start i end offseti se poklapaju... dalje nisam pokusavao... i...
Prvo pozdrav. nedavno sam nabavio polovnu v500 te bi ju flashao u v600 mene sa dzanima koju verziju softa da upotrijebim. te gedje ga skinut jer sma prekopao već miljun siteova.
Slican klasincnom RamLDR-u samo sa dodatnim opcijama koje drasticno olaksavaju rad sa backup-om i restore-om vaseg telefona. ftp://213.244.228.44/RAMLDR_IMPROVED.rar I kodne grupe: ftp://213.244.228.44/CodeGroup.rar User/Password: megabajt
hello I want the orginal flash for v360 .when the upgrade phone by yuetmod1.3 my sms dont send but i already send sms by the orginal flash please phelp me about this.i wait for you . please get me link or upload the orginal flash here
moze li mi to netko uploadat ili dat link za skinut, i ako moze me usmjeriti na neku temu o fleshanju...koristim search ali valjda sam slijep...:wstupid: :rotfl: i koji mi programi sve trebaju... pliz hvala unaprijed
Jedan mi lik prodaje novu motorolu L7 za 900kn. Kaze da je kupljena u vipa i da je joz zapakirana. I da li se isplati?
ovako: onaj unutarnji zv nekad radi, nekad neradi, ali više neradi nego što radi. pričam s nekim i nakon par sekundi razg prestane raditi, a onad se nakon nekog vremena sjeti opet raditi par sekundi.... imam onaj tutor za rastavljanje v525, da radim to i šta da radim?? HVALA!!
zanima me koja je realna cijena za motorolu v3, novu na crno? koje su po vama glavne mane? kakva je baterija, preklopni mehanizam? kvari li se puno? znam da nema prosirivu memoriju i da je kamera vga, ekran nije bijesne rezolucije ali s obzirom na starost dobro je.. eto, nadam se da cete...
evo ljudi, crkla moja v360v povijest bolesti: zadnjih par tjedana znalo se desit da, kad bih ga otvorio, skužim da je izgubio mrežu i background sliku. Tada bi se u roku od kojih par sekundi spojio na mrežu, a background sliku bi vratio nakon jednog zaklapanja/otvaranja... ta bi se pojava...
Opening COM4 at baudrate 115200 bps... OK Setting transmission properties... OK Setting handshaking... OK Purge... OK Sending signature to device... ERROR: Timer expired. Device not response. Closing port... OK ovo mi pise kad pokusam prebacit javu na jarul programu prepozna udeđaj al...
Pitanje glasi da li je tko stavio u moto e1000 karticu od 512mb i naravno da radi? ako je koji je proizvodjac ? namjeravam kupit pa da se ne zaletim!!! Hvala!
Ja imam Motorolu V525 Sa Vodafone Flashom TRIPLETS_G_0B.09.1DR_VA1 pa bi me zanimalo da li je itko od vas flesao telefon sa TRIPLETS_G_0B.09.72R ili slicnim, jer ne znam da li ce bit problema kakvih pa bi me zanimala vasa iskustva po ovom pitanju, ili da li ce biti problema ako bih moj V525 Flesao...
sto se sa doticnim mijenja? hvala
Pozz ekipa. Oko mi je zapelo na ovu krasnu motorolu, pa ću je najvjerojatnije piknut. Ali brine me izostanak slušalica, pa vas pitam da li netko zna gdje mogu nabaviti stereo slušalice za ovaj mob.. Unaprijed hvala! =)
Ja se duboko ispričavam što ću sad uletit s jednom (pra)starom temom, ako itko ima volje reći mi u čemu je problem, bila bih mu zahvalna.. ako ne, nema veze, znam da je krivnja moja, ali zbilja nisam bila u mogućnosti javiti se prije.. Kupila sam kabel i kad spojim svoju v550 na pc javlja mi: ...
Jer netko to moze ,ako moze neka ostavi cijenu i kontakt! fala!
našao sam mp na stranicama howardforums-a, pa Vam evo njihiv opis i link ako nekog zanima. Ja upravo skidam pa ćemo vidjet!? http://rapidshare.de/files/21631941/R4513_G_08.B7.ABR_PDS016_LP0031_DRM0101_JPJAVA_G_08_V360_06_00_40R_SEMRHOLLOWMP10_1FF.rar.html opis: MrHollow presents... a...
Bio bih zahvalan da me uputite ukoliko se odlucim na stavljanje doticnog MP na Motorolu v360v. Naime na Yuetovom blogu pise ovakva uputa: software you need: RSDlite 2.4 or above how to flash? 1. fully charge the battery, then switch off your phone. 2. press & hold # and * keys, then power...
može li mi netko napisat koje sve programe trebam za spajanje motorole L6 na komp....koje drivere i gdje ih sve mogu skinuti.......???????imam kabli SONY od digitalca...i gledo sam u linkovima al ne kužim......
Trazim LP (hrvatski jezik) za E1000
Trebam tocnu uputu kako ubaciti R26LD_U_83.39.24I_LP0039_NO-BRAND by K88.shx To bi navodno trebao biti soft bez branda. Hvala! Moze odmah i link za program koji preporucate.
jel zna gdje kako sta? nedobih cd.. vodafone tel u pitanju hvala lijepa!
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma