Flashao sam Motorola L6 (stavljao sam ovaj flash =>VFNZ_R3511_G_0A.52.06R_PDS00A_LP0021_DRM0201_JPJAVA_G_0A_L6_05_00_07R_GSUL6T675MA07C_1FF.shx) preko PST-a v7.2.3 i vise mi ne radi ekran!!! Sto da radim?? Molim Vas pomozite! Hvala unaprijed
i za sto nam on sluzi?
http://www.freeport.hr/dualcard_hrv.php http://miato.hr/shop/product_info.php?products_id=33 Radi li koji od ovih adaptera na V3X?Ima li tko kakvih iskustava?(Ovaj drugi ne radi na V3) Postoji li možda neki treći adapter koji radi na V3X?
zanima me je li istina da je na ovim mobitelima nemoguce prebacivati multimediju recimo izmedju 2 moba pomocu bluetootha, tj to sam procitao za rokr e1, a vjerojatno je isto i sa e398.... ili je to jedna od opcija koja se moze otkljucati?
Hoću svoju motorolu master resetat,a on me traži sigurnosni kod,od kud mi taj kod?
Dosao sam do ovog dela foruma za motorolu i potpuno se pogubio :spin: Znaci, uzeo sam juce v3i super je tel samo bi hteo ga patchovati sa poslednjim firmware-om koji u sebi ima podrsku za hrvatski jezik. Zanima me da li bi mi neko mogao dati link na taj firmware i da li to mogu sam uraditi...
danas mi je L6 završio u moru. Nakon 15 min. izvađen opran u slatkoj vodi,sušen koliko se da ali nema života. Da li se isplati popravak, te dali da ga još pokušam sušiti ? hvala :zbunj:
Nisam vjerovao da cu morati postaviti pitanje, ali rjesenje ne uspijevam pronaci sam... Zelim editirati par postavki u LeaderGL FlexEditor-u (probao sam 10.4 i 10.5), ali on ne zeli prepoznati moj E1000, stogod ja radio. Sve sam probao - deinstalirao, reinstalirao drivere i program, mijenjao usb...
di ima za kupit masku zagrebu netreba biti original samo da je čitava i nezgrebana
Trebam seem 0314 iz V360V (vodafone Flasha originalnog), pa ako ima netko nek mi maila, tko nije flashao mob. Hvala asomek@vodatel.net
da li netko zna cijenu?
skuzio sam da mi se malo maska odsarafila i ne radi mei unutarnji zvucnik. Kad stisnem mob na mjestu zvucnika onda zvucnik radi. kak da ucvrstim tu masku da mi cjelo vrijeme radi unaprijed hvala. (nigdje nemogu nac takav sarafciger) unaprjed hvala
Jel ima neki način da na v500 flešnoj u v600 iam po defaultu za svaku poruku uključen delivery report, jer mi se neda svaki puta stavljati report yes.
ajde ekipa lijepo mi pomozite koji bi od ova dva mobitela bilo bolje kupiti. Znam da ste mozgovi za te stvari. Unaprijed hvala.:rotfl: :wstupid:
super programčić za mjenjanje naziva stvari u meniju telefona, moguće je apsolutno sve promijenit, npr. kamera(glupo)->fotić(fora), tapete-> pozadina, mediji->stuff, preslušati->sviraj, u biti nije lp editor nego stvara file iz kojeg telefon uzima zamjenske nazive tako da je potrebno samo uploadati...
Motorola capri - RAZR-like slider Neslužbene slike. I zanimljive specifikacije pogledaj ođe http://www.newmobile.nl/eur/en/news.php?news_id=c1f2d8
:thumbup: Dal neko ovdje zna s koje da stranice skinem PTT software za v360v. i kak da ga stavim u mob? Uglavnom. piše da ovaj mobitel ima PTT ali ja u svom mobitelu to nemam. pa ako netko možda zna neka odgovori FALA!!!!:thumbup:
molim vas da mi kazete kak se stavi hrvatski jezik na yuet-a i da ak nije bed date link od tog packa
da li znate gdje se mogu naci MP za Motorolu v360.nekakave stranice ili na rapidu? dosad nasao samo Yuetov i MrHollow-ov. Unaprijed hvala
Radi se o Motoroli V3 i Linuxu. Tek cu kupiti taj telefon i ispitujem sve mogucnosti :-) Ne znam da li se netko na forumu bavi Linuxom, no zanima me slijedece: Da li je netko uspio upogoniti taj telefon kao daljinski za PC koristeci bluetooth? (Moze i u Windowsima, ako postoji rjesenje.) Po...
ali tko zna kako promjenit, tj otključat tipke iznad crvene i zelene, na V360 @ MRHOLLOW MP
Evo, ne mogu spojit mob sa kompom, jer mi je vald kabel pregorio... Onako osjeti se neka paljevina iznutra, i kada ga spojim na mob, uopce se ne pojavi nista na kompu, a obicno se pojavi ili da je mobitel nije dobro spojen, ili vanjski zaslon na mobu zasvjetli, pa to znaci da je spojen :) Eh sad...
jeli postoji nešto takvo
Molim one koji imaju V360v sa originalnim sofverom da mi isčitaju sljedeće podatke: flex verzija verzija jezika Nalazi vam se u podešenjima u statusu telefona :thumbup:. hvala
mozete mi rec koji seem treba promijenit za da ukljucim punjenje preko usb kabla dok je spojen mob na komp...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma