Zvao sam par unlockera u ZG-u i svi su mi rekli da otključavanje dotičnog uređaja ide samo preko testpointa, ali da postoji neki tip u samoboru koji fura mobove u sloveniju i tamo ih unlocka softverski. Zna li netko nešto više o tome ??
pretpostavljam da postoji negdje ali ne uspjevam nac pa ako bi tko bio tako dobar da mi objani kako mogu Mp3 prebacit u ton za mob (L2) hvala
molio bih nekoga da mi sa svog moba posalje skin black... ili negdje uploada... puno hvala
U ovoj temi "knjizi žalbe" ćete,vi,ljudi,forumaši,pisati nedostatke svojih motorola,marku i nedostatak,iliti ako hoćeš neku posebnu dobru stranu.Tako da oni koji kupuju baš taj model da znaju u šta se upuštaju:thumbup: Za početak ja ću reći za svoj model,v635. Loše: previše košta za svoje...
Prije nego što sam pokrenuo temu pogledao sam malo na pretraživanju i nisam uspio naći nešto slično ovome. Imam frendicu sa Pink V3 i može 100 sms-a spremiti u mobitel, nabavio sam si v3 silver i već sam oko negdje 30 smsa dobio upozorenje da je memorija pri kraju. Sada konkretno imam 16 sms u...
dali tko zna gdje mogu skinut driver za motorolu l2 ili neki drugi nacin da ubacim slike na nju hvala
Ovo je Yuet napravio za one koji imaju gore navedeni bootloader a htjeli bi staviti na svoju v360 a do sad nisu mogli! Ako ima takvih kod nas? ;D http://yuetblog.blogspot.com/2006/06/yuetmod-v14-for-08d0.html
evo imam MP H... i imam problema s mrežom. Imam vip, u postavi mreža stavio sam Frekv:autom; Ručno;Sporo. E i sad koliko sam primjetil u dva dana kad nema signala mob se prijavi na Si mobil, i slučajno sam išo gledat pod postave i tip mi je bio na Autom, a ja sam stavio na Ručno, kako je to...
Pozdraf, eto ja jucer snimam nešto preko kamere i mob se sam resetira i nakon toga u meniju od poruka imam samo pošalji novu poruku i niš više! Ima netko neku ideju kako to riješit! Ili povratit! 2 put sam resetirao mobitel!
Na ovome što sam instalirao kad mi dođe do 25 poruka u dolaznim onda javlja da mi je momorija pri kraju pa me zanima dali ima neki MonsterPack podržava više dolaznih poruka u spremniku "Dolazne"?
Ljudi pomoć!stavio sam flashat v525 i sestra mi je prekinilila flashanje. Šta da radim,imali mu spasa? Nemogu ga ni upaliti,čim ubacim bateriju ili kabal izbaci mi ovo: Boot Loader 07.B0 SW Version: TRIPLETS_G_0B. 09.38R_V MEM_MAP Blank Service Req'd...
znaci imam v360v tj. v360 jer je flashana s yuetom al to sad nemam ama bas nikakve veze s ovim. dakle primjetio sam da mi se lagano odlijepio dio plastike na kucistu koji se nalazi kod kamere. ja bih sada htio to zalijepiti da mi se ne otpadne do kraja ali ne znam kakvo lijepilo smijem upotrijbeiti...
Eto, poradi čestih upita i problema nakon brisanja, kratke upute šta se ne smije a šta da... !!!!! BACKUP !!!!! !!!!! BACKUP !!!!! !!!!! BACKUP !!!!! FILMIĆI /a/mobile/video sve ih se može obrisat bez ikakvih posljedica
Danas sam kupio karticu za mob i sve to radi super,no kada na mobu pod USB postavke stavim na memorijska karica i spojim mob na komp ne pojavljuje mi se kao removable disk.U čemu je problem?? Ps:Još dok nisam imao karticu jednom kad sam piknuo kabal u mob,pokazao mi se removble disk i od tada...
Bok! Kupujem novi mobitel, pa me zanima što mislite o modelu Motorola V360V? Je li se više isplati kupiti L6 ili V360v?? Unaprijed HVALA! :thumbup:
Odnio sam mob u servis da mi se odkodira (mogle su se koristiti samo vip kartice) ali nakon toga mi nedostaju folderi my video files, u porukama inbox...:-/ Rješenje?
Dobar dan! Kupujem novi mobitel pa me zanima što mislite o Motoroli V360V? Unaprijed hvala! :beer:
<U petak mi je mobitel je bio okacen na punjac, te sam u prolazu zapeo u njega te se malo zice poremetile (čitaj počupale) Kada sam ga opet uključio piše mi "unable to charge" , te se mobitel ugasi i tek tada počne puniti. Sada sam opet probao ga napuniti i sada nece uopce. Jel se moze koji...
PRIBOR: Gore kod antene v635 motorole ima jedan prključak,u uputama piše za slušalice,kakve božje slušalice,ove u paketu koje sam slušalice dobio dolje se priključe, jel to dodatna oprema(te slušalice) ili šta,gdje se može nabavit,one slušlice od mp3 su za taj priključak malo prevelike. Ne...
Mogu li sam lako dekodirati v3-cu i kako, softver? Hvala
Zapela mi za oko u Hg spotu SecureDigital 1 GB SANDISK PLUS ULTRA, USB. Ima usb sučelje i to bi mi dobro došlo, pa se pitam dali je tko stavio u svoju v360 mini SD od 1GB a da je mob prepozna i da uredno radi. Ako ne radi od 1GB dali možda netko zna gdje ima za kupit od 512mb sa adapterom koji...
Pomagajte ljudi,mogu ga samo spojit sa mobile phone tools, stavio sam nove windowse i opet. Ne radi ni motokit,ni p2k_manager,p2ktools_0.8.6.406. NIŠTA OSIM ONOGA SRANJA ŠTO SAM DOBIO UZ NJEGA.
Eto prcko po mobu , briso lockanu mjuzu i umjesto da u motokitu stisnem za popravljanje zvuka, ja debil slisnem za rijesavanje problema sa imenikom i fileovima za zvuk na v525@v620 i sad ne radi niti slušalica niti mikrofon....SOS, ljudi help,, a jucer sam ga htio prodat za nesto novčića :-/ ...
kako se jos naziva transflash kartica za motorolu? gledam u hgspotu te nema, ali mora da imaju za motorolu, cini mi se da sam cuo da postoji drugi naziv?
Bok ekipo! Je li mi netko moze dati par linkova za skinut flex ili flash za motorolu L6. Ja sam malo trazio ali nigdje nisam nasao... Tnx unaprijed
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma