Dali postoji koji program sa kojim bi se promjenilo ime mreže npr. vip u nešto drugo?
Zna li neko kako da V3 sačuva poruku koju ne želite poslati tj. aktiviranje opcije Save to Drafts, kada se napise sms i na Send to (New Short Msg) odgovori sa Cancel.
ubacio sam novi monster pack jezik 0039 i kada probam staviti hrvatski nemoze motorola v3x da li negdje grijesim program rsd lite 2.7
Jeli ima koji softwear za spajanje V3 preko Usb!:mega:
Da li je to moguće? Upiknem ga u komp (mob je postavljen da bude Data/Fax) i počne instalaciju (New Hardware found) ali nemože naći drivere. Treba mi da na komp spojim Samsung D500 putem plavog zuba...
Hmmm... flasho sam mobitel RAZR V3 i sad mi neradi ona crvena tipka (za paljenje i gašenje) i u desnom kutu na ekranu je nestala ona slićica što prikazuje stanje baterije... pomozite... šta da radim??
zao mi je sto vas zaposljavam ali me zanima, novi sam u tome??:ban: :ban:
prijatelj mi je velikom geskom u motorolu v3x ubacio sa pst flex se7495axxh1082 i pri kraju mu se javio eror odvojio mobitel od kompa ali vise na njemu nema nista molim pomoc
Java: * Climate Control - the forecast of pogdy; * Dictaphone; * InetTools EMail - convenient e-mail client; * Jimm; * Opera mini 2.0; * Phone Manager; * Platinum Solitaire - the collector of patiences; * SMS Box;
opet novi MP za V3; R374_G_OE.42.09R download (jezik 003) i verzija koja ne mjenja već postojeći jezik na mobu(MLP): download EDIT: Premjestio sam ovaj post u novi thread. Inovator, NHF :thumbup: -BlueDevil-
imam v360v i htio bi si kupit veću memorisku karticu tj. onu od 1 gige e sada me zanima dali to moj mobitel podrzava? unaprijed hvala
Flešao sam v3 s MP s Bluedevilove stranice, pokušao staviti oba LP jedan ne prolazi uopce a drugi završi ali se ne vidi količina slobodne memorije. I zašto mi sat prikazuje u obliku 11:22 pm? R374_G_0E.40.3CR_Lang002F_reflash.rar R374_G_0E.42.0ER_LP002F_reflash.rar Molim pomoč!
Trazio sam uputstva za updaTe firmwarea... ali ne mogu da skinem firmware sa sitesled.com. Uostalom ne znam koji je najnoviji unbranded firmware.Ima li neko neki link gdje mogu to da skinem? Skinuo sam bootloader, ali firmware ne znam koji. Kod mene je verzija E1000_U_80.3F.36I (znam da mi treba...
Flash_ao sam mobitel i stavio language pack,sve super radi,samo nemogu vidjeti koliko memorije imam. Piše mi: "Ime:Telefon". :-/
Bok, Kak da si zbekapiram imenik da nakon modanja jednostavno vratim nazad. Ima kakav program ili postupak. Thx
IMAM JEDNO PITANJE : KADA USLIKAM ILI SNIMIM NESTO MOBITEL TO SPREMI NA KARTICU A MOZE LI SE SPREMITI NA UREĐAJ!?! KAKO???:cyborg: :cyborg: :cyborg: :jesus: :mega:
Kako ću flashati Motorolu C450 na kojoj imam software od C350. Imam flashove od C380 i E380 te program RSD Lite
Zanima me da li je netko isprobao. Ako jest moze neki link...gdje naruciti. Vidim na www.miato.hr dobrih stvari ali pise da nije testirano na tom modelu. Usput me zanima da li za unlock E1000 treba rastavljat mob ili samo kabel...Hvala.
Dakle, problem je u Bluetooth-u na v360v. Više nije moguće uspostaviti vezu (mobitel-PC), mobitel prijavljuje: "Linija je zauzeta" !! Nakon uspješne konekcije i kreiranja adrese (PC-a na poslu), isto sam napravio i doma. Ali, spajanje mob. i PC-a(doma) greškom je pokušano s adresom i šifrom...
frend mi dao da mu probam popraviti v525, ima original vodafone softver, prosle godine sam mu napravio samo reflash 38R, i sad mu mob ne radi. uopce ne zeli upalit se, mijenjao sam bateriju, uspio sam ga dobiti u flash modu, opet sam reflashao sa 38R i ne zeli upaliti.. do cega je? uopce ne pali ni...
Prvo da kazem da nisam neki totalni freak za mobitele ali sam apsolutno odusevljen podacima koji se mogu dobiti na ovom forumu. Svaka vam cast... Dobro, dosta stekanja :-) Kupio sam Motorlolu l6 i uz pomoc PST-a napokon nakon 2 dana pokusavanja uspio odobriti Java instalacije igara... vrlo sam...
Tražim flash za motorolu c 450
Pojavio se novi MP, reflesh i dosta upstava za V3x, http://www.7900novadrive.com/V3/v3x.htm I evo "posla" za BlueDevila, jer za V3x jos uvek nema program koji bi uradio Flash Backup, full backup, sve rucno.
Pozdrav svima! Trazim kvalitetan servis za motorolu v360 u Rijeci. Naime bila je na otključavanju kod jendog servisera, ali se sad resetira svako malo. Npr kad ga zaklopim i stavim na stol, nakon 10 sekundi sve nestane s ekrana, a onda se opet sve vrati, kao da sam upalio mob, ali me nije trazio...
Prvo nisam odgovoran ako pokvarite mob ovim postupkom i ne odgovaram za nastalu štetu,Usput gubite i garanciju na uređaj Bootloader je 08.D0 SW je R4153_G_08.B7.ABR_RB FLEX je SE4793AXXQ5122
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma