helou! sam nov u motorola moding sceni, pa zelim namjestiti Yuetov MP. No "problem" je jer bi zelio ako ne buda sta u redu nazad namjestiti originalan Vodafonov software (zbok garancije), sad me zanima ako je mozno vratiti originalan software??? Napravio sam full backup sa FlashBackupom3,samo ne...
Bok svima, sorry ako je netko pricao o tome, ali muci me... Imam motorolu v360v dva tjedna. Super mob, radi ko grom, a danas sam ga odnio na otključacanje. Sad sam primijetio da se maloprije sam resetirao - upalio se bijeli ekran - sve je nestalo - na vanjskom displayu je samo svijtlilo, nakon par...
evo dobio sam od frenda BT slušalicu i sad me zanima moze li se na njoj slušati muzika koja je na mobitelu....kad pokrenem neku pjesmu s moba pjesma ne zali svirati na mobu niti na slušalici (samo kad je spojen BT handsfree).....naprimjer na računalu mogu slušati na BT slušalici bilo koju pjesmu...
Treba ni mma_ucp za Motoroli slvr l7prurejeni za 12 ikona na ekranu!!! Ima li ga ko!!!!Ne mogu da ga nadžem nigdje i neznam ga ni preurediti!!!! Hvala!!!
Koji mi flash preporučujete za RAZR V3 (da ima hrvatski jezik, videorecording...) stavite i linkove za download (direktan)... :guitar:
Pozdrav svima! Ajde pomozite novome! Imam motorolu l7 otkodiranu i na simpi (ako to ista znaci), i zelio bi je povezati sa kompjuterom, prvenstveno zbog ubacivanja muzike i skinova, posto nisam bas neki hacker molio bih vas da mi objasnite kako to izvest. Imam mini usb od digitalca, ali nemam...
Imam par nejasnoca (problema) vezanih uz imenik (phonebook) od V3r. Sinhronizira sam kontakte iz outlooka i sve se prebacilo bez problema. Kako uglavnom za svaki kontakt imam vise brojeva ili mailova tako sam stavija opciju "show primary" umjesto "show all". Problem sad nastaje jer mi neke...
pokusala sam kopirati phonebook kontakte sa SIM-a na telefon ali ne vidim opciju da kopira sve odjednom vec kontakt po kontakt?! ajde netko barem da mi napise da se ne mozhe
E1000 je zakljucana na Vip mrezu i brandirana. 1) Uploadao sam neke skinove pomocu P2k Commandera. Gdje treba staviti wallpaper sliku, u a\mobile\picture ? Gdje treba staviti startup sliku (negdje sam procitao u root od a, ali to ne radi...) ? 2) Kako da promijenim "vodafone live" desnu tipku...
Hi, Ima li netko viška prednji cover (U) za V360 ili zna gdje se to kod nas može nabaviti? Bio bih vrlo zahvalan.
znam da je ovakvo slično pitanje već bilo postano al nisam našao odgovor.. naime, nikako ne mogu konfigurirat gprs i mms na motoroli a925.. na vipovoj stranici nema pod automatskim postavkama za taj model moba al netko mi je rekao da mogu poslat postavke od SE P800 ili P900 nisam sad siguran zato...
Dali itko zna kakav program koji ima mogučnost instalacije na motorola v3 a da bi mogo poslužit za upravljanje računalom preko bluetootha
zanima me dal se isplati uzet navedenu motorolu za 100 kn kao drugi mob ima par ogrebotina e da zakljucana je na vip i dal se ona moze otkljucat
Jel se prek phone toolsa može editirat gain table?
Jeli moguce kak povecat memoriju na v235??
evo Vam HR LP skinut s moje v3i, isproban nakon instalacije dolce&gabbana MP-a i radi ko sat. R479_G_08.B4.85R http://rapidshare.de/files/27665908/HRV_lang_pack.zip.html :thumbup:
Vec duze vreme se sa provajderom preganjam oko podesavanja mail, mogu da saljem ne mogu da primam mail. Jednom frajeru iz Korisnickog servisa je palo na pamet da se cujemo i da lepo idemo stavku po stavku oko podesavnja i tako smo uradili. I sve je bilo Ok do zadnje stavke "Size restriction" gde je...
Evo, namučio sam se da ga nekako napravim, i sad je konačno napravljen u .shx formatu! Flasha se preko RSD-a i na kraju javi error, no kad javi, samo stisnete crvenu tipku na mobitelu i upalite ga! mob je preveden na HR, Srpski, Slovenski. dakle 0010 mu je šifra Uživajte!...
GoGs mi je reko da trebam flashat svoju v635-icu.A ja ne znam kak,i šta, pomoć.....
najme imam 2 problema 1:kada spojim mob na USB sve druge stvari(DSL,miš) prestanu radit te sve moram prek tipkovnice 2:mpt mi neče prepoznat mob mislim da je problem u nekim driverima ali komp ga dobro prepozna...:thumbup: :thumbup:
Dakel trebam gore navedeni flash.. ako netko ima može link ili na igor.sb@gmail.com pozdrav!
E ovako... prvi puta pisem, pa neka netko ne zamjeri mozda zbog netocnosti navoda, tj volio bih da me se ispravi... Kupio sam Motorolu L6 onu T-mobile, i sada proucavam kako to nafrizirati i rjesiti na neki nacin odvratne stvari koje ima, kao npr sve od t-mobilea i odvratnih ikonica, te...
Nabavia san v3x. Mogu li ikako stavit HR jezik na nju. Objasnite mi jer o ovome neman pojma.
zna netko di ih ima za kupiti? mislim na onu crnu koznu u koju se mob samo gurne, dolaze u onim t paketima s V3-cama...
Dal netko zna dali za motorolu e398 postoji usb punjač? Naime preko data kabela se ne puni.
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma