- iTunes included (start with shortcut menu+1; use mototunes to transfer mp3s; itunes 2.8.0, without Autostart, without iShell, without DataBaseUpdate, 1000 song cap) - 12 icon menu - customized 0032_0001.seem - 4 ringtones ('In love' is dedicated to SLVR L7) - 5.5 MB free memory - LP0039...
Evo, napokon!! Izašao novi flash backup! Jako je dobro to što su podržani ovi modeli!!! Motorola C380 Motorola C381P Motorola C390 Motorola C650 Motorola E1 ROKR Motorola E1000 Motorola E1070
Ja sam neke skinove i stvari stavljao i brisao sa motorole i kada sam isao restartati mobitel pokaze mi se samo uvodna animacija i mobitel se ugali i pali. Tu sam istu situaciju ima sa svojom Motorolom E1000 ali sa stavijo novi flash i to se rijesilo. Sada na netu trazim neki flash za L7 ali joj...
Stavio danas Yuet 1.5, radi puno, puno brže. Probajte, necete pozaliti. Link : http://yuetblog.blogspot.com/2006/06/v360-monsterpack-yuetmod-v13.html
Treba mi netko tko ima v3i sa originalnim softverom, da ima HR jezik, i da ima (vlasnik) pola sata vremena. Trebalo bi skinuti LP sa HR jezikom, što je bezopasna radnja, traje nekih pola sata, a bila bi vrlo korisna, pošto se HR jezikk za v3i ne nalazi okolo... Dobrovoljci?
imam pitanje, jucer sam kupila motorolu v525 za 200kn staru 1 god. prvo, jesam li dobro prosla ili sam opljackana? ;) drugo, svaki x kad ju primim u ruke drmne me struja tj onaj elektricitet, a nije ukopcana u struju. pa me zanima jel to do moba il do mene, ja fakat ne kuzim u cem je problem!!! ...
U kojem je formatu taj kod?,jeli se mob zaključa nakon šta određeni br puta upišeš krivo taj kod.
imam v 300, nabavio sam je iz švabije, bila je na t-mobile mreži, ovdje sam je odkodirao, imam vip karticu unutra, nekako sam namjestio gprs postavke tako da mogu koristiti wap,ali mms ne mogu primati ni slati, trebaju mi mms postavke, zvao sam vip, oni nemaju postavke za v 300, ako netko ima v 300...
zasto kada saljem mms posalje ga oko 90% i onda prekine slanje a primim mms bez problema postavke unesene rucno mreza eronet bih internet takode radi
Ne znam dal je netko vec postavio ovo pitanje (sorry ako je), al zanima me dal je moguce kupiti cell skinove za Motorolu v3 u Hrvatskoj? Poznajem neke ljude koji razmisljaju dal bi im se isplatilo prosiriti djelatnost(radili bi custom cell skinove, po zeljama i sl.), pa pitam ako netko ima kakvih...
Jeli moguće preko bluetootha napravit da ja sa operom mini mogu surfat netom preko svog pc-a
Imam u kompu adresar od starog moba (cx65) pa bi ga volio nekako prebaciti na novi mob (v360). Adresar mi ce nalazi u simocu i mogu ga prebaciti u exel e sada dali ga mogu iz exela kako ubacit u novi mob???
Ima tko kakav tutorial za rastavljanje e1000??? trebo bi ocistiti joystick, malo "zeza" :)
Ovo je moguce uraditi samo na otkljucanim p2k motorolama uputstvo (na engleskom) nisam isprobao ovo stvarno funkcionise,ali nista vas nekosta da ovo ispobate...
Bok. Htio bi kao poklon kupiti nekome memorijsku karticu za SLVR L7. U spesifikacijama pise da prima TransFlash kartice do 512MB. Jedino sta sam nasao je SanDickova TransFlash kartica od 256MB ali ona je preko 200 kn. Nigdje nemrem naci 128MB-nu karticu koja kosta duplo manje. Mene ta zanima. No...
Dakle posjedujem vipovu L7 motorolu s zadnjim monsterom (nemojte me pitat jel neznam koji je to tocno) i danas sam kupio karticu od 1gb od gore navedenog proizvođača. Sve radi perfektno i bez zastajkivanja ili bilo kakvih gluposti. Dakle riješena je dilema oko podrške za 1 gb ... Radi i...
Imate li koji link za Firmware i LP za V3R. Ja sam nasao jedan na http://www.planetmotox.net/ ali nema HR LP.
Dakle zanima me kako vi rješavate stvar sa skidanjem zaštitnog lima, sa kojim alatom, ili možda lemilicom, nekim rezačem, nožem ili kako? može li mi netko objasniti što ove prve dvije slike u ovoj temi predstavljaju? http://forum.gsmhosting.com/vbb/showthread.php?t=275424 kako se ta čuda...
Znam da ovo nije tema ali ...Na raznim forumima pa i na ovom sam čitao da telefon gubi garanciju ako na njemu ne postoji originalni softver sa kojim je prodat.Znači ne smeš da flashuješ telefon drugim Monster Packom i sl.E sad pitanje za prodavce telefona.Pošto kod nas u Srbiji (a mislim i kod vas...
jel tko isprobavao ovaj najonoviji MP za v3x? jel se isplati stavljati?
Što je to PTT PS znam što je to otprilike samo........:rolleyes: :D :D
najme imam specifični problem... svaki put kad spojim mob s kompom SVE ŠTA JE SPOJENO NA USB ne radi i driveri nisu problem JER IH NEMA...sve sam pokušavo ali nejde
..ovako imam yueta v1.3 i stavio sam simpa karticu u moto...a kupljena je u vipu (moto) i trazio me neki kod...i ja probao sve moguce...i zablokirao mi i sad pise contact service provider bez obzira koju karticu stavim u mob...pa bi molio ako tko zna sto se dogadja da mi objasni sto da...
Zašto motorola v3x ne prepoznaje ostale mobitele, a ostali mobiteli prepoznaju nju...
http://www.howardforums.com/showthread.php?t=962679&page=3&pp=15 Evo još jedan MP za v360! Mam bum probao! Valjda bu mi mob izdržao ovoliko promijena! Edit: Hm čovjek nema loši uradak ali yuet je samo jedan! Još jedna potvrda u korist yueta 1.3! Bar ja tako mislim, iako diabolic ima neke...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma