Prvi puta imam motorolu i skuzio sam da se moze dosta modati. Ovako. Stavio bih novi softwer koji ima hrvatski jezik. Skinuo sam: R252211LD_U_85.97.80R_lang0037_flash.shx RSD 2.7 Instaliro sam RSD i izadio SIM karticu. Spojio mob i komp. Sada kad sam pokrenuo RSD i odabrao onaj fajl za flash na...
Pošto sam koristio search i nisam ništa specifično našo....pa me zanimaju neke stvari s navedenim mobom.. Kupio jucer i sad me zanima sljedece: 1. S kojim programom je najbolje (najsigurnije) FLASHATI ? :flame: 2. Programi koji su opcenito najbolji za rad s tim mobom? 3. Jel na mob može...
Počeo sam raditi svoj custom font!I došao sam do onog koraka kada moram raditi npr. u paintu.I neznam šta dalje... Može pomoć?
here is lates RSD_LITE 3.0 enjoy my All member http://rapidshare.de/files/30106393/RSD_LITE_3_0.rar
Motorola E1000 - U_80.3F.63.00.03P - No Brand Motorola E1000 - 80_3F_37_00_02P - ultimo Firmware Tre Motorola E1000 - U_80.3F.63.00.03P - Ultimo firmware Vodafone
Ako mi netko može na kresimir.opic@gmail.com poslati gaintable file iz v360v, ako je moguće needitirani tj. original kakv je bio unutra, ili ako netko nije editirao taj koji je u telefonu. Sa p2ktoolsom sam pronašao gaintable file - dakle ipak nije obrisan,engo ga je onaj editor sprčkao, i...
Htio sam staviti HR jezik u V3, flasham ja njega kad on tipkovnica ne radi !!! Samo tipka za ugasit telefon. Probao sam milion verzija flasha i uvijek isto. Sva sreća da sam sa Smartclipom napravio backup pa sam ga vratio nazad. Stvar je u tom da sam opet bez HR jezika :bunny: Zna neko zašto mi...
Evo za mnoge koji trebaju napraviti testpoint. Clip traje oko 7 minuta. Mislim da je jednostavnije ovako sa videom, nego na rijeći:) Rađeno na motoroli L7 Tutorial
koji flash sa hrvatskim da stavim
V3 flashana s provjerenim flashom s kojim je i prije radila R374_G_0E.42.08R_PDS004_LP0003_DRM0001_JPJAVA_G_0E_V3_06_03R_GTMV3xx000AALV0C3_1FF i prvo sve bilo OK pa sam je ostavio na miru bez nadzora 2 dana i u međuvremenu je crkla/ugasila se i više ni da mrdne. Ne mogu je upaliti ni na crvenu...
Tipkovnica na V3 mi vibrira pod prstima... Prije mjesec dana imao sam isti problem... riješio sam ga se flexanjem... al neznam kojim??? Šta vi kažete? Ima li koga ovdje??? :-/ ???????????????????
Flashao sam motorolu v550 s bootloaderom od v3 i normalno ne radi, kako da vratim nazad pokuso sam vratit neki stari 07d0 ali nista od toga javi mi : Connecting to phone ... Connected to: 'Motorola Flash' Connected OK Sending RAM loader ... RAM loader loaded OK Erase flash... ERROR:...
Pozdrav svima na forumu. Pošto se na ovom forumu pojavio (ne)određen broj ljudi koji nikako nisu zadovoljni radom i uslugama generalnog zastupnika Motorole za RH odlučio sam u svoje a nadam se i u ime mnogih vas obavijestiti nekoga u Motoroli (Europa ili SAD -nebitno) o trenutnom stanju i odnosu...
Isao sam pomocu RDS Lite 2.7 puknuti na motorolu ovaj novi YuetMod 1.6a:-/ no nisam vidio da je baterija pri kraju i sad imam problem. On je u RDS-u pokazao kao da je gotov i kad se trebal mob resetirati doslo je to bootloadera i tamo blinka "Battery Low - Cannot Program" :evil: nece ga...
Kako da stavim bootloader 07.D0 na RAZR V3?? Pokušavao sam preko RSD lite-a nije uspjelo... A preko PST-a ne mogu jer mi ne radi...
YuetMod v1.6d MP for V360/L7 with 08.D0 bootloader ..sa zanimljivim (doduse sitnim) izmjenama. Npr... opet je moguće punit mob preko kompa..... Ma pogldajte sami na: http://yuetblog.blogspot.com/ Pozdrav!!!!
dali tko ima doticni mobitel? mozda kakva iskustva? i koja je cijena okvirna ako znate... htio sam pitati i za E1120 ali sam vidio da je povucena :( hvala
V3 pokazuje navedene simptome, dekodirana je i stavljen R374_G_0E.42.0ER_LP002F_reflash. Zna li tko razlog tome i kak se toga riješit? Probal sam i s drugim verzijama softwarea i bilo isto.
Kako da uklonim datum sa displeja,nervira me jer mi pokrije sliku. Da li to moze?
Zanima me samo da li je imao itko ovakav problem..i eventualno rješenje..flash il hw? pozdrav!
Probao sam skopijiti PK* software na svoju V3 ali mi ne radi. Tko mi može staviti SMS delivery report na ON tako da ne moram kod svake poruke mijenjati ručno? Odužim se pizzom :drink: . 091 8838832, Hrvoje ili na e-mail: hbartolin majmun net točka hr
Nova motorola,Rokr E2 Zaniljivo je recimo da ima FM radio a i memorija je proširiva do 2GB, te linux kao OS! A ostalo je po meni klasika, zanimljiva će biti cijena, to je sigurno! A pretpostavljam da će biti i u ponudi naših operatera! :thumbup:
Prijatelj mi ima L6, sve radi savrseno. no od jucer takoder sve radi no ekran nekako bljeska.. njega zanima, a i mene, jel to flet? ili ekran, ili samo nesto u firmweru sto se rjesava samim flesanjem?
Uzeo sam danas v360v u vipme paketu ali nisam dobio nikakav cd sa softwareom. Vidio sam da ima u posebnom threadu mnogo linkova za razne programe ali ne znam koji meni treba - treba mi program za prebacivanje slika,mp3ca i ostalog iz mobitela(v360v) na pc i obrnuto preko bluetooth-a. Nešto poput...
Ima li netko slično iskustvo sa kamerom? Prilikom uključivanja na trenutak se pojavi i onda isključi i vrati ekran na početni? Zahvaljujem na svakom odgovoru i savjetu. Đuka
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma