imam motorolu L6 i USB kabel od digitalca koji paše na motorolu. naime problem je u tome, kada ju priključim na taj USB kabel u donjem desnom kutu mi napiše "Motorola Phone L6" i traži me drivere. ja sam našao i skinuo drivere s interneta ali nemogu i dalje instalirati mobitel (vodi mi se kao...
Ovako, malo googlam i vidim ovaj tool za unlocking Motorola i još mnogih modela kao što su LG, Sony ericsson i Sharp. Sada me zanima gdje bi to u Hrvatskoj mogao kupiti, na kojem principu radi, kuda se šteka (vjerovatno u USB) i kako se spaja sa kompom i sve ostalo. Jako sam zainteresiran za...
Nedavno mi je mobitel upao u lokvu, i nakon nekog vremena sam skužio da kamera na valja... Prvo nije baterija bila dobra ali sam to riješio... I dakle pala mi je na pamet jedna ideja u vezi kamera pošto sam mislio da neće mi nikad raditi iako radi sada. Bi li se moglo zamijeniti kameru od L6 sa...
imam Mp mr Hollow.sa svojim R4513_G_08.B7.ABR. zelio bi da mi sve ostane mob od slika muzike poruka pa da li mogu stavit neki noviji flash ako ima te koji mi preporucujete. Unaprijed hvala
Evo ovako: Pravim v550 site, pa tko je zainteresiran za suradnju neka se javi na pm ili na moj mail, ili ovdje na ovoj temi Svi sudionici imaju pravo na besplatan mail(zeljeno ime (at) v550-site.com) Vise o tom projektu mozete procitati ovdje Nadam se velikom odazivu :D
Evo napokon novi flash za L6, još nisam testira, ali skidam, i sad ću testirati pa javim... R3511_G_0A.52.26R_B PDS00A LP000D DRM0201 JPJAVA_G_0A_L6_06_00_17R SE5408AXXJ8098_1FF Russian LP Retail Unbranded
...naime, L2 prepozna slušalicu i slušalica radi (normalno se moze obavljat razgovore preko nje i upravljat funkcijama na telefonu), ali nakon nekoliko minuta u standby-u veza izmedu slušalice i telefona se prekine. Mogu se ponovo povezat ako se restarta slušalica ali to nije baš riješenje...
evo tek sam dosao ovdje na forum.. zanima me jel doticna motorola (slvr l7) ima onaj senzor da joj se po danu ne pali osvjetljenje tipkovnice? danas mi se dogodilo da mi se po danu nije upalilo osvjetljenje pa nakon par "stisaka" po tipkovnici se upalilo.. neznam jel to greska bila il je to taj...
Što mislite, dali se isplati mjenjati LED diode na tipkovnici? Razmišljao sam o starim diodama iz mog F500i koje su žuti ili da kupim plave recimo... P.S. Gdje mogu nabaviti druge diode i kako znam koje mi trebaju?
ova motorola me zivaca kosta... ja bi od nje htjela napravit idealan mobitel a bas mi i ne uspjeva... :D jel tko zna mogu li ikako namjestit sms report il to ne postoji na nj?
stavljao sam neki mp i završio je sa fail i nakon toga samo tipkovnica svijetli a RSD mi ga prepoznaje kao S Blank Neptune LTE, probao sam sa par drugih MP-a ali nakon postupka RSD ne uspije rebootati mob pa kaže da ga manualno upalim ali ne ide,tipka za uključivanje moba kao da ne radi.Mob je...
Ovo je za nevjerovati u dva dana dva nova firmware_a :spin: DOWNLOAD
imam jedan problem na motoroli e1000 svaki put dok upalim mob. pise Flex Error:Phone Subsidy-Locked sto trebam napraviti da mi se to vise ne pojavljuje:-/
Zanima me Gdje mogu najpovoljnije nac...tj kupit 1Gb mini sd karticu?....mobitel V3i
Jućer mi je jedna dobra duša s foruma pomogla to insatlirati na komp jer imam jeb.. win 98. Ispricavam se ako cu u kojem trenutku bit prosta i luda ,ali ljudi moji ja cu fakat poludit... Uglavnom, sve stima, konekcija postoji i sve je ok... slike koje prebacim s moba na komp na kompu valjaju, ako...
DOWNLOAD Ali nema LP i DRM.
Poštovanje ekipo!Trebao bi vašu pomoć!Jel mi može netko od vas staviti novi software na motorolu e398.Ja sam relativno novi pa se još ne kužim u te stvari i naravno da je na području Zg!Ako je tko zainteresiran,može dogovor preko PM.Naravno da cu i platiti.Hvala:comp:
jel zna tko kako popravit kod postavka za mrežu da stalno bude manual(ručno) traženje meže. Imam MP 1.5 i nakon gašenja moba i ponovnog paljenja svaki put mi se promjeni ta opcija u Automatic?
Flesao sam neki dan v360 s Yuetom 1.6 i sve je bilo ok do jucer kada se mob ugasio i poceo se paliti ekran (bijeli) i gasiti, izvadio sam bateriju upalio i flash modu i pokusao flesati s RSD lite 2.8 krene flash "creating image file" i nakon toga flash faild. I sada do stavim bateriju mob sam ide...
Ovako: Namjeravam kupiti v3x na crno, dekodiran s neke talijanske mreže pa vas pitam prije nego to napravim hoće li biti kakvih problema oko 3G-a ili se da namjestit da on bude besplatan (mislim ono gledanje TV-a) kao i kod vip-ovih uređaja jer ću koristiti VIP) I inače može i koje mišljenje u...
Pozdrav svima! Dakle, kao što naslov kaže...molim preporuke za moju novu v3x. već sam odavde: http://www.7900novadrive.com/V3/v3x.htm#a skinuo MP R252211LD_U_85.9A.80R_LP0039_DRM0001_VSTU_206_0C_JPCore_R25221_NONE_UCSIRIUSEMEAR25221095_1FF.shx pa me zanimaju iskustva kolega prije nego...
zanima me kako prebaciti poruke s kompa na mobitel i uz koje programe to pitanje sam već jednom postavio davno ali nije bilo odgovora zna li tko probao sam s najnovijim P2KTools ali mi pokaže neku grešku na nekom čudnom jeziku please ima li tko kakav pametnu ideju
Danas sam morao telefonirati sa v360v u gradu i ustanovio da je zvučnik u slušalici pretih. I nije bila neka osobita buka, brujanje automobila samo. A stavio sam na najjače. Može li se kako zvuk pojačat? Mislim ako ima neka skrivena opcija. Da se digne glasnoća bez petljanja po software-u. Zbog...
Treba mi maska za e550,trox t6,i punjac, ako neko zna koju web adresuneka napise... hitno...
A jesam srećković. Taman sam danas unlockao mob, i išao sam prčkati po anteni jer se navoj olabavio, malo sam ju savio i - pukla je ispod navoja! Pitanje glasi: jel ima smisla da pokušam zalemiti ta dva dijela ili moram kupit novu antenu? Dakle ponavljam, pukao je samo onaj mali metalni vrh...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma