Ima li neke kodove za motorolu kao za samsung da možeš vidit voltažu, temp baterije, ...
Bok, Imam problem s PEBLom. Naime, ovi iz VIPa su mi poslali onu autokonfiguracijsku poruku za GPRS i MMS. No, GPRS ne radi (mms da). Na netu (vip) nema postavki bas za pebl pa me zanima da li neko ima isti problem ili ako mu radi da mi komentira kak. Inace, dolazi mi standardna poruka "GPRS...
Dakle ova motorola mi ima garanciju još skoro 4 mjeseca.Originalna baterija je trajala skoro 8 mjeseci.Jednom je več bila na popravak u ZG.i mjenjali su joj flash i sada je u njoj flash SE8662MXXQ6132,a SW imaR374_G_OE.42.OER. Prekjučer sam kupio novu bateriju,kada se ispraznila punio sam je 18...
Zna možda neko da flasham U6 na hrvatski sa RSD Lite. Inače postoji prog za nešto takvo SHXCoDec.exe, Pozdrav, ddgsm.:thumbup:
razbio sam unutarnji ekran na v 360 .. Jel pasu svi ekrani sa vXXX serije ili je poseban ekran i ako netko ima upute za rasklapanje v360 da mi ih posalje ili link pozdrav
Riječ je o erroru koji se pojavi meni u bootloaderu kada flasham mob. Riječ je o V360@Yuet 1.7. Želim vratiti orginalni vodafone soft, a da iskoristim yuetove aplikacije i seemove, pa ako se šta dogodi da je sve spremno za servis. Imam još 9 mjeseci garancije. Imam 3 backupa, a niti jedan ne radi,...
Imam jednu e550 koju nikako ne mogu spojiti s kompom ... baca mi stalno da USB device not recognized! Problem je baš do te motorole jer se sve druge mogu spojiti.. Ovo je možda i više pitanje za servisere 8ili one koji su se susreli s tim problemom!), do čega bi mogoa biti problem? Konkretno...
Imam dvije v525-ice sa totalno izlizanim tipkovnicama. Zna li netko gdje bih mogao nabaviti nove tipkovnice? Na nekakvom štandu sam za Veliku Gospu gledao tu tipkovnicu po 30kn, ali nisam kupio jer nisam znao otvoriti mob. Mislim da je štand bio od nekog d.o.o. Sada sam skužio kako se otvara, ali...
Uz sva ona neugodna iskustva koje sam osobno,a i mnogi drugi članovi doživjeli s ram3(bezobrazni,bahati,neodgovorni,itd..)-zanima me ima li tko kakvu ideju na koji im način možemo taj bezobrazluk vratiti i naplatiti?Možda kakva peticija Motoroli koju zastupaju,društvu za zaštitu potrošača, i sl....
U V360v je sd micro kartica, osim što je premala, jedva ju pogodim ugurat u utor, čini mi se da su kontakti vrlo "ranjivi" tj. čini mi se kao da je vrlo tanak metal i da bi se to od čestog vađenja i stavljanja u SD adapter i nazad u telefon moglo pohabat brzo. Iz SD adaptera je moram "čupat" van...
jel ima netko usb drivere za motorolu c450 i da pitam, mogu li u njoj baratat sa seemovima? i ocu li prek usb kabla ga moci puniti(izgubio sam punjac)
kupil sam motorolu e1000,naravno,zakljucana je na vip,a ja bi htjel da radi i na tele2??ima li ko kakav savjet di,kod koga,za kolko???
sto on donosi vise nego onaj orginalni na njemu,da ne stavljam uzalud moze u par crtica
Ovako treba mi procjena za koliko prodati motorolu e 1000 stanje kartica 32 mb kodiran na vip najnoviji flash maskica ok slusalice nekoristene kabel usb
u threadu creating font, pise kako da se lako i bez petljanja ubace fontovi u LP koje zelis. dakle ja sam radio sljedece otvorio shx codec, nasao si yuetov 1.3 flash na kompu i stisnuo split file, zatim sam kliknuo edit na laguage pack i otvorio mi se normalno novi prozor u kojem su navedeni jezici...
eto konačno sam nabavio t6 i sad bi rastavio v525 da očistim i sredim zvučnik koji me pati, ali problem je što nemam onaj tutor za rastavljenje. nemam ga na kompu, a svi liknovi koje sam našo na ovom forumu su mrtvi... ako ima tko valjani link ili tutor molio bih ga da mi pošalje na...
t-mobile i vipu nisam ih vidio na prodaju?=
Potreban mi je audio_cfg.db, hitno, ali iz MP R252211LD_U_85.9A.80R_LP0039_DRM0001_VSTU_206_0C_JPCore_R25221_NONE_UCSIRIUSEMEAR25221095_1FF.shx, jer sam greskom prekopirao sa starim i sto je najgore nisam uradio backup.
ikonice od vodafone-a i slike od motorole... kak to mogu maknut s moba? jel to komplicirano nesto? znam da mi treba kabel al što onda? il da se ja jednostavno ne prtljam u to i dam to nekom ko se kuži da mi to makne? tnx.
Koristeći Random's Flash&Backup vidio sam da pod "Other features" ima opcija uploada raznih patcheva u *.fpa i *.ppc formatu na Motorole. Može li mi tko reći o čemu se ovdje radi? Jesu li to patchevi kao što imaju Siemens mobovi pa da recimo proširuju opcije moba (system patch i grafički patch)...
Evo počeo sam rediti prvi DRM za L6, pošto ga nigdi nema.... I tako sam ja nacrtao par novih slićica, vratim sve to u .shx i što se dogodi... Neželi flashati mob s tim... Što mislite u ćemu je problem?
postovani uoliko mi mozete pomoc...radim preko flash backup 3.0 i imam .shx komplet drm-a koji bi htio ubacit umjesto orginalnog (spadeov MP) te kad pokusam ubacit bootloader javlja gresku. da li nesto pogresno raim? hvala unaprijed na pomoci
Bok svima! Trenutno sam novi u ovom poslu "flash"-anja, i jako me zanima o ovom šta ste pisali u predhodnim temama! Prije nego što opće krenem u ovu avanturu želio bi znati i zanima me: 1. Šta uopće znače pojmovi: flex, flash i Monsterpack? 2. Koja im je uloga odnosno čemu služi svaki...
Pozdrav svima! Interesira me s kojim sve softwerom mogu raditi sync za Motorolu V3. Dosad sam koristio samo Mobile Phone Tools i nije mi baš nešto... Pozdrav, Mlaky
Ima li tko flash koji se dobije u v3 kupljenoj u t-mobile-u??? Treba mi hitno... Trebam poslat na servis a nemam garancije... jer sam mjenjo soft...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma