Zanima me kada se mob flesha ili flex-a da li se izbrise i ukupno trajanje poziva od ukljucenja?
Bas prije 3h stavim je na punjenje i ostavim vratim se u sobu pogledam na mob ono kaze Ne mogu puniti!! Punjac radi probao sam sa njime punit v525 i radi! Kontakte sam cistio i nema koristi i dalje mi pise isto? Jel imate kakvih prijedloga? Promijenio bih soft al ne mogu posto mi je baterija...
Evo, malo kopam po netu i naiđem na dvije nove... PICTOR imam samo sliku, no predviđam kameru preko 2mpx, povećana memorija i znam da je 3G uređaj. Dizajn je fantastičan! Meni kao nadopuna legendarne E1000 RIZR Evo i side view da se vidi koliko je tanak. na sljedećem linku možete...
Evo dok ne stavim na svoj site, ako nekog zanima. Meni su VodaFone ikonice bolje od Motorolinih. Još jednom, ovo je samo za v3i. http://rapidshare.de/files/32946246/v3i-VodaDRM.rar.html
Kako da to promjenim?Tamo na BlueDevil's Lair nepise nista,pise samo da treba editirat ga u a/system...bla bla a nidje nepise kako doc do toga.Ajd pliz pomozite neki se lik slikao i sad mi njegova slika stoji ;D
jel ima tko shemu mini usb utora od v360V? Nabavio sam hands free slušalicu od V3, i sad bi mini usb priključak iskoristio da preko njega slušam, al neznam shemu di je mikrofon, lijevi, desni kanal?? Znam da v360V ima mini jack za slušalice, i napravio sam si da mogu koristit obične slušalice,...
Eto sam naslov kaže... Treba mi originalni L6 backup što prije, jer trebam ga dati na garanciju... Razlog mi se neda objašnjavati, ali uglavnom se svako malo sam resetira, nekad niti ne želi zvoniti nego drugima kaže da je ugašen (ona sekretarica)...
ako netko ima dali bi mi mogao poslati, zaboravio sam napravit backup. fala. ako netko ima dali bi mi mogao poslati, zaboravio sam napravit backup. fala.[/Qhvala na pomoći SVIMA!!! :angry:
Pozdravljeni! Molim vas, da mi pomagate. Ne mogu povezati mobitel sa USB kablom. Nigdje ne najdem ikone kako bi lahko dal mp3 na mobitel. Šta je narobe? Inštaliral sem drivere i naložio se je neki motorola modem v windowsih. Šta dalje? Negdje so napisali: e.. mozes da prebacujes slike i mp3.....
U telefonu(v360) sam dobio podešenja za internet preko gprs-a. Budući da telefon podržava EDGE zanima me da li se to može koristit samo uz pretplatu(na prepaidu sam) ili treba nešto aktivirat pozivom szk(kao MMS) ili što već. Kako se naplaćuje - tarifa kao kod gprs-a? Ako je cijena ista koristio...
Danas mi je to reko jedan tip koji radi u t-mobilu jer si ga je moj djed htio kupit, al smo sad odlučili da si :-/ kupi v3 jer ovog više nema
dakle, sada stavio Bluedevilov flash (onaj s nejgove stranice) i sve lijepo šprošlo ..kad sam krenuo stavit jezik...bum... kad g abaci u flash mode i nakon kreiranja image-a u programu, na mobitelu ispiše: OK to program USB Transfer Mode RDL SIG ERROR: 39:02
Bok, zanima me da li imate kakvo iskustvo s Motorolom Pebl? Cura bi kupila (mora biti plavi :retard: ) a ne znam kaj da joj kažem jer nemam nikakvog iskustva s Motorolama. Čitao sam malo recenzije, ali bi radije čuo vijesti od nekog tko ima Motorolu.
Pozdrav svima, moj prvi post. jeee :) Nabavio sam Motorolu E1000, ali imam punjac od V500 (flashovan na V600). No, sam punjac se moze malo pomerati kad se prikljuci na mob, tj. sam prikljucak. Kao da su rupe u mobilnom za punjac malo vece. Ne pocne odmah puniti. Nakon nekih 10ak sekundi, napise...
Nove motorole i jako zanimljive debljine!!!!
dali itko zna kada će, ustvari dali će, da izađe novi software za ovaj mobitel? dali je itko išta čuo ili čitao o tome. thanx!
Brat si je kupio V3 i ima onaj ružni vodafonov software. Dali mi netko može opisati kako i sa kojim programom da stavim novi software na V3 koji je originalan i ako može sa hrvatskim jezikom. Molio bi ako možete poslati pojašnjenje ovdje ili na mail: robert.koren@kc.t-com.hr Može li mi još...
vec se duze vremena zaj.. sa promjenom logo operatera na v360v i nikak to riješiti.. skinuo sam plmn_text_table.bin sa moba.. promijenio sa openedit t-mobile hr i vip hr u svoje ime.. mislim da su to 219-01 i 219-10 ak se ne varam.. i vratio ga na mob.. u seem 0032 u offsetu 4B bit 6 mi je na 0, i...
Ovako, zanima me koji program koristiti za backupanje SVEGA sa telefona tak da ako nekaj krivo modam mogu vratiti postavke na staro. Važno mi je da je program u stanju taj backup PONOVO STAVITI na telefon u slućaju da napravim glupost.
moze li mi neko objasniti korak po korak kako da zamjenim audio cfg u flexeditoru
Novi Monster Pack za Motorolu V3X R252211LD U 85.9B.A1P LP0039 DRM 0001 FAQ4 by Psycomorpher Monster Pack od 05.septembra 2006. i R252211LD U 85.9B.A1P Reflash by Jason Mirell Reflash firmware bez ikonica i jezičkog pack-a ...
Imam problem na motoroli v360v znaci meni cijelo vrijeme pise da su poruke pune a zapravo u porukama nemam nista,nisam nist puno petljo,samo uobicajeno seemove i tak
Pozdrav svima na forumu pošto sam novi ovdje. Čitao sam onaj sticky o instaliranju drivera i radio po tome ali meni ovdje zapne:confused: Mob se nakon toga ne pojavljuje u P2k Tools-u. Mob je V360v.
et kako da napravim da mi sms poruke stavlja na telefonsku memoriju:bunny:
Dajte plis pomozite
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma