kolika se kartica dobije uz ovaj mob? nakon sto dobijem odgovor moze lock ili delet, hitno mi je.
Par puta mi se desilo da mi mobitel izbaci "Neispravna baterija" i resetira se!Da li se to nekome desilo?I da li moze biti da softver nije dobar.Gore mi je R252211LD_U_85.97.70R.Zna li netko neki monster pack s kojim nema problema?Ako je to uopce u pitanju!
nemogu nikako instalirati driver za v235 pokusavam koristiti MPT
imam problem sa v360.mobitel prepoznaje mem. karticu ali je ne može pročitati.piše da je kartica neformatirana, ali kad pokuša ne može formatirati.probao sam i druge kartice ali ista stvar .stavio sam novi softwer i opet isto,da li je možda hardver u pitanju
Koliko mogu traziti za E1000 u super stanju, kupljenu u vipu, staru 5 mjeseci?
Ima 2 dana kako mi je mobitel poceo gubiti signal. Stalno mi pise "Nema mreze" ili je samo jedna crtica koja pokazuje kolko ima signala. Takodjer mi stalno dolaze poruke "Tko je zvao". Sad bi me zanimalo u cemu je problem? U mobitelu ili SIM kartici (koja je jako izguljena sa prednje strane,ali...
đojstik mi lagano krepava sad me zanima koliko bi došo popravak ako se uopče da popravit
ajme ajme... opet ja.. ovaj put s malo veći mproblemom. Neda mi vrag mira i stalno nešto čačkam po V3-ci i sinoć sam ajmo reći htia završiti i vratiti mob ženi kad primjetim da mi ne radi crvena tipka (mislim da je to doslo nakon sto sam instalira skin od matoxa).. nije mi se više dalo pa ostavim...
eto jel se mogu vratit obrisane poruke s mobica V3 mislim da se moze nekako???:angel:
koliko košta i gdje ima za kupiti za motorolu v235?:-/
več se nekoliko dana mučim da bi sve ono što ste napisali.za promjenu tema na v3,skidala drivere sa blue devilove strane.....,ali zapela sam na početku,usb postavke stavljanje na data/faks?ja to nigdje nemrem nači u kompu.nisam neki stručnjak? voljela bi da me netko sa foruma vodi korak po korak....
koji program preporucate za spajanje doticnog modela sa kompom preko BT-a...
v360 sa yuetmod-om 2..... ukratko... unešene postavke za gprs i mms.. mms radi ok... gprs radi ok kad se spajam sa preglednikom koji je u samom softweru aparata ali java aplikacije koje se trbaju spojiti na net preko gprs-a ne rade tj. neće se spojiti... Jel ima netko kakvu ideju što bi moglo...
Bas sam levat! Nisam neki strucnjak u ovom sgmentu ali morao sam ja probati da promjenim jezik. Niasm nista specijalno uradio nego sam procitao u readmi fileu od programa Language_Editor_Full-v15 da treba uraditi sledece. How it works: 1) You must activate DYNAMIC_PROMPTS_AVAILABLE bit in...
LJudi pomozite, neznam jel sam totalno poglupio pa nevidim neku opciju ili stvarno imam problem. Flasha sam svoju V3-cu i sve mi se činlo super... sve radi, brža je malo, video snimanje radi, dobia nesto ekstra memorije..itd...ali problem je nasta kad sam skuzia da ne primam sms-ove. Već sam lagano...
Ovako, flashao sam mob s Yuetom 1.6(jedno 100 puta, ali to nije važno). Imam Vodafone backup koji "radi". Imao sam problema i critical error 84 dok sam flashao s Flash&Backup 3. Nakon toga(kada sam skužio da mi MFF instalira samo na C), flashao sam s MFFom i CG1 išao je bez problema. Flex također...
Imam Motorolu V525 već cca. 3 godine i sad mi je sinulo da bih konačno mogla upitati kako se prebacuju slike s mobitela na kompjuter jer već imam cijelu fotogaleriju slika. Koji program trebam, gdje ga skinuti... itd. itd. Znam da je taj topic već možda bio, pa ako ništa drugo, barem mi dajte...
Ljudi su se raspitivali kako maknuti onu poruku s 6 jezika prije startupa, izgleda da je to riješeno, pogledajte postupak na http://www.howardforums.com/showpost.php?p=6494490&postcount=12
Danas sam si priuštio V235 za 1 kunu. Prije sam bio ponosan vlasnik V300 flešanog na V600 i ponešto iskustva imam na polju moddiranja MOTOROLA mobova. Stoga me zanima kakva je situacija na tom polju za V235, ima li softvera, eventualno neki linkovi i što se od "starih" aplikacija isplati...
trebami pomoc kako bi mogao da povezem V3i povezivanje sa P2kCommander-V3.2.2 ,p2ktools_0.8.6.406 to su najnovija verzija sto ja imam a nikuda nisam mogao da nagem ponovija .. Hteo bi ako neko zna da objasni postupak kako bi mogao da povezem Telefon sa ovim programima sreo sam svugde za ovo...
Preporucite mi neki novi software za V3i jer ja neznam kojeg a ni gdje bi ga skinuo. Hvala!
Ovo radi na v3i, a bilo bi lijepo kad bi netko provjerio i na v3, ili čak na triplets-Motorolama. seem 0050_0001 i 0051_0001, offseti 8F i 93. Treba mijenjati oba offseta u oba seema, dakle ukupno 4 promjene. Ako se stavi 32 (hex) pamtit će se 50 dolaznih i 50 odlaznih poziva. Ako se stavi 14...
Gdje se može servisirati V3,treba mi tastatura,gdje se može kupiti?
evo prvi put da sam dobio motorolu za flashanje.. frendu istekla garancija vec mu je dosta sporog firmwarea.. pa bih molio nekog 1- s kojim programon najbolje napravit 2- cega se pazit... koliko znam da ak se krivo flasha moze mob crknut.. 3- citao sam da se moze stavit firmware od motorole...
Molim cjenjene vlasnike (i sve druge) navedene motorole za savjet koji MP,reflash staviti da bude najbolji omjer stabilnosti,brzine te kvalitete kamere itd.
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma