Jel netko zna gdje ima, osim u RAM3?
... kako na v3x uključiti vanjski display kad je mob otvoren? ima li neki modificiran seem ili tak neš...??? ... ovak ima slike, al pozadinsko svijetlo nije uključeno...
Neke novije zanimljivosti: v1.8 main changes: (04/10/2006) 1. Fix iTunes problem of showing song name when hidden 2. Fix voice name recording problem for L7 3. Universal version for 08.D0 & 08.A0 bootloader 4. GPRS auto detach after each session 5. "Voice Message" under "Multimedia" 6. IM...
Da li mogu naknadno ubaciti drugi font(SHX) u mob.
Dobro vecer! Evo, lurkam vec duze vrijeme po forumu, ali se nisam registrirao do danas.:rolleyes: Dobio sam na "poklon" V3 koja ne radi... Ali cini mi se da nije bas hardverski mrtva, nego je vec kopano po softveru pa mi se cini da cu je uspjet ozivit (uz vasu pomoc naravno :thumbup: ) ...
Imam Motorolu V220.Nigdje ne mogu pronaći flash za nju sa hrvatskim(može bez hrvatskoga).Tražim,nema,nema.Molim vas ako znate stranicu sa flash-om za nju sa engleskim,molim dajte:-/ :licklips: Dajte koji je najbolji:king: Thanx:thumbup:
Je li moguce nekako drm od e398 ubacit u v360. vidio sam na e398mod (http://www.e398mod.com/content/category/7/22/59/ ) neke drm koji mi se jako svidaju i htio bih neki stavit u svoju v360 jer mi je ovaj drm od yueta vec odavno dosadio... je li moguce samo ubacit drm od e398 u flash od v360 ili su...
Zanima me jel se nekako moze napraviti da taj logo se zapali kad je mob zatvoren svakih 30 sec?
...Evo da vam predstavim svoj problem. Tražio sam po forumu, ali nisam precizno našao, tako da vas molim da mi ne stavite link na search. Iman p2k ver. 0.8.6. build 406. Ja spojim l7 sa kompom, i komp kaže da je spojena memory kartica. (na kartici mogu stavljati muziku, slike...) Upalin p2k i ne...
Naime, susjed je kupio prije dosta vremena v3x i kaze da mu rade kartice od svih mreza osim TELE2, a on bas ima doticnu... Bio kod nekih likova(servisera) i nisu mu uspjeli nista napravit. Sada mene zanima kako je to moguce? Jel cuo netko za slican slucaj negdje? Jer ako je zakljucan onda radi na...
Evo naša Motonacijo. Danas mi se mailom javio kolega koji niti nakon tjedan dana nije nasao Java aplikaciju "Timer","countdown" ili nesto slicno za svoju E550. Pa ako netko ima neka posta link... A sad onaj glavni dio problema, zašto sam sve ovo napisao. Kao što ćete vidjeti u donjem tekstu,...
Na otključani mob sam stavio predmetni soft i sa Moto službenih stranica sam si poslao GPRS/MMS postavke za T-mobile mrežu te sa VIP-ovih stranica za VIP. Problem je kada izađem iz internet preglednika što mi GPRS ostane i dalje uključen, bez obzira da li koristim VIPme ili Simpa karticu. Isto se...
Ako nekome treba USB-Smart Cyclone P2K Easy Tool 4.1 neka se javi!
Prodajem svoju L6-icu i trebam original T-mobile firmware radi garancije... Molim za pomoć :comp:
Nije mi dao vrag mira i dalje sam pokušao napraviti novi font. I djelomično uspio, napravio sve kako piše u tutorijalu i idem flashati i flash failed critical error 84 pokušam upaliti mob i font promijenjen. Što bi moglo biti krivo? U slučaju da mi netko može pomoći uplodao sam file. ...
kako podesiti e-mail na mobu(v360v)
vec se danima isprazni za 3 sata i display i tipkovnica postanu prilicno topli...koliko dodje nova baterija i gdje ju nabaviti? I jos nesto, da li se nekome dogodilo da kada je ulazio u video cameru i fotic da mu javlja error tipa "device busy", eto to je jos jedan problem pa ako netko moze...
Vjerovatno je ovo već pitano, ali nisam mogao točno naći za ovaj mob. Gdje ima za kupit stereo slušalice za L7? I kabel usb to 3.55mm i bi li to funkcioniralo, ako na to uključim obične slušalice?
Jel mi može netko objasniti kako pomoću njega prebaciti igice u mob ili napisati link na kojem mogu naći objašnjenje?:zbunj:
PC uredno pokazuje motorulu v3i dok je stavljena u data/fax. Ali cim ukljucim p2k i on me pita drajvere ja mu dam one sto su dosle s njim ali nece da ih primi, neznam zasto. Sve je valjalo dok nisam flashao mob sa R479_G_08.B4.85R_MOTOX.shx E sad vi meni recite kako da ga prislim da primi te...
zaqnima me cijena.....vanjski zvucnik je bas strgan...dok mi se za unutarnji čini da se softver malo pošemerio.... zvučnik u slušalicvi i mikrofon.....samo odjednom prestali radit.....mob nije ni pao ni nista.....
Zanima me gdje mogu naci firmware za motorolu v235? sve sam pretrazio i nigdje nista... Molim za pomoc. Unaprijed hvala!
Bok!Imam Motorolu V220.Imam veliki problem.Nešto sam prčkao po mobu i on neće više da se upali.Stisnem onu tipku za paljene neće kao da je krepala.Kad ju uštekam u punjač neće reagirati samo se pale tipke,svijetle.Negdje sam načuo da se može"oživjeti"Motorolu tako da flash-as sa Monsterpack.Molim...
pozdrav, dolazi nam uskoro motorola K1, dobro izgleda,ne? bit će u ponudi T-moba. http://www.gsmarena.com/motorola_krzr_k1-1646.php a ovo će biti vjerojatno malo skuplje.............. http://www.gsmarena.com/motorola_rizr-1647.php
Evo ovako. Zanima me par stvari. Jel mogu nekako na micro SD karici napravit nove foldere koji će se vidjet na mobitelu (npr. za muziku)? Imam Motorolu L7. I može li L7 koristit kartice samo do 512mb ili može i više.
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma