...Problem...skinuo sam pro verziju, registrirao na netu, skinuo najnoviji update, a motorolu nit preko kabla, nit preko bluetootha nemogu spojit sa mobile phone tools...mislim ja njega hocu radje spojit preko kabla no medjutim...ovako se dogadja...samo mobile phone tools nemoze pronac moj...
Pozdrav... Imam upaljeno automatsko podešavanje vremena... I nakon promjene vremena sad mi mob pokazuje vrijeme jedan sat naprijed... Znači nije promijenio vrijeme kada je trebao... Ako sam podesim vrijeme i zatim ponovno upalim automatsko podešavanje ponovo se vrati na staro vrijeme +1h......
prijatelj mi ima e550 kad ga netko nazove operater mu javlja da je nedostupan ili da broj nije u funkciji dal je netko imao sličan kvar i kaj bi to moglo biti telefon ima ful signal tak da slabi signal otpada:spin:
• GSM Quad-band technology • EDGE Class 10, GPRS Class 10 • 1.3 megapixel camera with 8x Camera Digital Zoom and full screen viewing • Full screen Video capture with 4x Digital Zoom and video playback • Integrated Digital Audio Player, supporting audio formats in MP3, AAC, AAC+, ACC+ Enhanced...
Kako flashovati motorolu a920. Ako netko ima upute molim napišite
Jucer sam stavio MonsterPack R252211LD_U_85.97.70R_LP002C_DRM0001_JPFI_R25221TMNSIRIUS_01_USRAZRV3XNRDRXXR25221035_1FF_MOTOX.shx I sve je radilo ok dok danas nisam vidio da se baterija istrosila vec na zadnjoj crtici i da kamera neki puta ne želi slikati (Picture Capture Failed). Koji mi vi...
ako netko ima hrvatski language pack ili zna gdje da ga nadjem ??? pomoc???
kako na motoroli v360v isključiti one tipke sa strane da ne pište kad je recimo mob u džepu i slično? dali se može to preko seemova? nemojte samo reći da si smanjim mob, jer onda to nema svrhe.. ajde ako neko zna kako da to maknem, smanjim, ili nešto neka napiše.. ali ako može detaljno.. hvala.;)
kjjel se moze "u kucnoj radinosti" tj.da li je komplicirano ili nije ? ako moze koja skica.hvala
Sutra cu vjerojatno uzet rabljenu v3x pa me zanima jel treba na nesto posebno pripazit, jel ima nesto sto se obicno kvari? Vidio sam tu na forumu da je par ljudi imalo problema sa signalom, jel to cest kvar? I sta je na kraju s onim da se povlaci s trzista zbog greske u softu?
Nedavno sam stao na svoju V3 i nigdi nemogu da kupim kuciste ak nema ni u ramu3 a samo za sataklo su mi rekli 360kn bez montaze dali netko zna gi bi se moglo nabaviti i kuciste za V80:closed:
Ima li di to kupit kod nas u Hrvatskoj? To je usb to 2 banane, za liniju (stereo)
Iman motorolu L7v :thumbup: ,i nakon svih mogućih postova koje san pročita nigdi nemogu nać kvalitetno objašnjenje zašto kad pokrenen bilo koji p2k program više ne pripoznaje da mi je mobitel priključen u kompjuter???:comp: :evil: Ako ko ima adresu nekog normalnog drivera za motorolu l7v bia bi...
Danas mi se prvi puta pojavio problem da primljenu sliku u mms-u ne mogu spremiti u memoriju.,slika je u JPEG formatu,velicine 47 Kb,razlucivosti 480x640-.a imam oko 700 Kb memorije slobodno.,motorola ima originalni softver.,zna netko u cemu je problem?
jel se moze staviti flash od l7 na v360?
zanima me kakva je , gdje je ima kupit , po koliko para , kakva je kamera te dali je video snimanje onako loše kao ne v360v ili je odlično kao na naprimjer SE k750i
dakle, zanima me da li je moguće u lijepoj našoj kupiti nešto takvo, tako da se mogu upariti s mobitelom i da bezbrižno i bežično mogu slušati muziku u stereo kvaliteti, razgovarati itd...
Imao sam problema s windowsima i odlučio sam staviti svježe, instalirao p2k tools, i nakon pokretana tražio da instalira sve one stvari, i sve uspješno instalirao, i sad pod file manager imam samo a disk, a ispod kod onog zelenog kružiča piše ovak: Disk:ab/cb/b Prije nije bilo ovak, i gdje su b i...
Sa foruma sam skinuo ovaj programcic i to prije svega jer sam u raspravama koje su tu vodene zakljucio da se pocetnicima preporucuje upotreba istoga za prcaknje po mobu jer je nesto jednostavniji od P2k.medutim kada ga pokrenem nece da mi prepozna mob,a meni bi samo terbao da se rijesim onih jadnih...
Htio bih vas pitati za savjet: Htio bih se rješiti E1000. Prevelik mi je mob a i više mi nisu bitne tak jako funkcije. 3G telefon mi je bio promašaj. Osim 3G kamere (2. kamere) nisam ništa korisno izveo s tim 3G. Sad ja vas pitam, dal je pametno mjenjat moj E1000 s 32mb karticom za mpx220 s...
Uzeo sam si neki koracell za 50 kn, i kad ga uštekam upali se plava lampica ali ne puni mob. Stajao mi je 20 min spojen a imao je 2 crtice i nista... :-/ :-/ Kad ga spojim na laptop puni normalno, a provjerio sam i osig u punjacu, ok je....:-/
Zašto mi Motorola v360v ne otvara nijedan URL ? Samo otvara onaj Vodafone i ništa drugo, a kad upišem bilo koju drugu adresu neće otvori, piše da je neki error ili pokušajte kasnije. Međutim, kasnije opet isto. :rolleyes: :-/
Evo moj tutorial(sa slikama) ako nekome zatreba. Megaupload:DOWNLOAD Rapidshare:DOWNLOAD
skino sam yuet 1.8 , pokušavam flashati mob ali nakon nekoliko sekundi mi se sve prekine i javlja neku grešku . to sam sve pokušo preko MultiFlashFlex , pa ako je neko spreman pomoći zahvaljujem unaprijed :thumbup:
Znam da to sigurno negdje pise na forumu,ali komp mi je tako spor da jednostavno nemam zivaca pretrazivati forum radi toga.Treba mi samo link na kojem se nalaze ta uputstva.Od drivera posjedujem MPT. Hvalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!:-/
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma