Svi smo više manje upoznati da Razr V3x koristi grafičku akceleraciju. U sebi ima ugrađenu nVidia GoForce 3D 4800 grafičku karticu. Nažalost ta kartica zbog ograničenja u firmwareu korisit samo za upravljanje kamerom(slike i video funkcije) dok ostale funkcije u mobitelu ostaju zakinute(igre,...
Otkrio sam da MP sa L6i ide na L6, iako je L6 R3511!!! Pa ako koga zanima neka proba.. Ja ću uskoro, samo da malo bateriju napunim, prazna je do kraja.. Informacije dobio sa foruma modmymoto.com DOWNLOAD(treba biti registriran) Ne odgovaram za posljedice :)
Mislim da nećete nigdje naći bolji firmware za v3x! ja sam oduševljen sa njime!! Ima najbolji skin koji sam do sada imao na mobu i softver doslovno leti! Nevjerovatno je to kako su ga sklepali! DOWNLOAD
Je li mi netko moze objasniti kako se flashaju fajlovi sa ekstenzijom *smg (npr DRM)? Kako se smg moze konvertati u shx?
trebaju mi mms postavke za L7,mreža Tmobile a.k.a. Simpa..imam neke,ali nije to to.na službenim stranicama nema,osim za L6,ali s tima ne radi baš najbolje.pa eto,ako netko ima..
flasho sam mob sa monsterpackom. i nakon toga mi se cini da mi je imei isti kao i na mobu. sta se ne bi taj imei trebo promjenit?? ako se nije promjenio onda mi josh garancij avrijedi??
...Zanimalo bi me to...htio bi se poigrat s time, ako netko zna neki tutorial bio bi zahvalan...hvala..:-D...
Jel mozda neko ima neki serijski od ovog programa da radi ja imam ovaj: 6554324893 ali on ne radi???
Sluzi za editovanje drm grafike,a opcije koje sadrzi su: -citanje vise formata koji sadrze drm tj. shx, sbf, bin(smg) -pravljenje reflash shx fajla -moze da cita sa jedne platforme i napravi za drugu (radi u slucaju da se drm slike nalaze pod istim brojevima - npr. drm slike za ROKR E1 i...
Kako da podesim na Motoroli V3i da mi ne izlaze slicice kada otvaram GPRS? U poslednje vreme mi mnogo skida kredita, pa zelim to da sprecim.
ovako zanima me jel zna tko kakav je uređaj? jel to symbian ili ne? sve mane itd. aj pliz odg ko zna. e da i koja je njegova vrijednost.?
imam v360v i obišao sam ovaj search uzduž i popreko i nigdje nemogu naći yuetmod1.8 kojem je netko uklonio one tipke iznad crvene i zelene.. da nisu pomiješane.. da radi kamera pritiskom na onu desnu tipku sa strane.. ajde zamolio bih nekoga ako zna kako ukloniti da nije odaberi na desnoj strani...
Bok! Nesto sam sam cackao pomocu P2Ktools-a, i poremetio sam nesto u meniju. Naime, nece da mi se otvori "Prilagoditi" u Podesavanjima. Sta treba da podesim i izmenim da bih ponovo mogao da udjem u "Prilagoditi"
Jel netko zna kako se stavlja hr meni i gdje se može skinut sve potrebno za tu radnju uz kratko objašnjenje. Hvala
Ok, tek sam počeo radit s ovim... Imam motorolu v360v sa originalnim skinom od motorole v360, bez trunke Vodafonea... e, sad me zanima što je taj flex i flesh i kako će to utjecati na moj mobitel... To je kao neka novija verzija softwarea? Ne bi htio prčkat po tome a da neznam štaje....Hvala...
znam da otvaram te teme ko da su moje ali.. hitno mi.kako namjestit da mi brojeve snim ana sim a ne na phone? ja sam sve do sad snimio na mob i sad sam ih iso prebacit na sim opa iamm duple kontakte. kako to riejsit. izbrisat sa moba a snimat na sim
inastalirao sam neki monsterpack koji u sebi sadrzi itunes. i prcko ja malo po tom itunesu i doso do funkcije instruments of book. i normalno iso na erase. kad ono pocne brisat brojeve sa sim kartice. a nije me ni pitalo ni nista. i sad sam cist :) pa me zanima kako maknut taj itunes jer ionako ne...
posto nisam nasao ili ne znam koristit search evo da pitam. sta ej taj monsterpack? di ga skinut? u cemu je razlika monsterpacka i flex/flesha? i sta dobivam /gubim sa monsterpackom? i kolika je sansa da mi to ne uspije pri inistalaciji
Zanima me kako otljucati mob i staviti hr meni?? Trazim po forumu al nemogu nist naci
Ortak mi je napokon skupio 200e i kupio v3i,30 dana je radila savrseno kad odjednom poce da mu se desava da u trenutku dok bira ne cuje uopste pozivni signal,tek kada upali spikerfon proradi,dao je u servis i cekao 3 nedelje kao da je napravljen,al isti dan sve isto ispocetka,desava se da ga cujem...
evo do sada sam koristio sony-erocssone, ali pošto me nerviraju ovi njihovi novi modeli, mislim na veličinu, cigle su. pa sam malo pogledao i sviđa mi se Motorola E398. koje su prednost, koje su lošije straane od sony-a. hvala:thumbup: :thumbup:
HR LP za V360 ???
Kada stavim aparat blizu ušiju čujem iz mikrofona zujanje (u slušalici je sve OK) , kada zaklopim aparat ne čuje se više samo kada je aparat otvoren, dali je to normalno kod svih v3 ili je nešto crklo, znali li neko o čemu se radi... ...još me zanima dali se može podesiti zvuk kada otvaram v3 da...
posle flesa mi je ovo ispisao, sta mi je ciniti
1.opči dojam 2.kvaliteta kučišta,preklopa i slično 3. kvaliteta kamere a stvarni dojam nemojte mi govorit 1.23mpx nego jel čista itd.. 4.trajanje baterije uz umjereno korištenje 5.maksimalna veličina memoriske kartice al samo koja je testirana i radi 6.jel ima kakvim bugova opčenito? Planiram...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma