Danas mi se iz cista mira ugasila motorola v550. Sinoc sam punio bateriju, koja je inace u dobrom stanju i traje mi 4-5 dana. Ujutro sam imao 2 kratka razgovora i poslao jedan sms. Nekad poslijepodne izvadio sam iz dzepa da vidim koliko je sati i vidio da je ugasena, sto mi se nikad ranije nije...
Cuo sam da postoji neka jaca baterija za V3i, sa vecim brojem ampera (mislim preko 1000), da li netko zna gdje se moze naci u Hrvatskoj i koliko kosta? I da li postoji osobit punjac koji ide uz takvu bateriju?
napravio v360 LP sa tahoma fontom ako neko hoce nek izvoli http://rapidshare.de/files/24807753/hr_eng_v360_tahoma.rar.html postam i skrinshotove samo da negdje pronadjem msanp edit: nemojte me drzati za rijec ali mislim da se ovaj LP moze flashnuti samo na Yuet MP ili neki drugi ...ABR...
Dal je ikako moguce flashati vise motorola istodobno(razlicitih, ili istih vrsta)??
Imam Motorola Phone Tools 4.0 + update i PELB U6 i V500. Molim vas ako netko zna zasto mi u Image Studiu kada prebacujem slike smanjuje rezoluciju. (s 640x480 na 120x90 PELB i 176x132 V500)? Sve je uredno instalirano i legalna verzija softwarea. Zahvaljujem.
e zanima me jedna sitnica. imam v360 koji je fleshan nemam pojma sad kojim flashom. radi mi sve super. ali bio sam ovih dana u bih i stavio u svoj mob njenu karticu nekog BiH opetratera. i onda me mob trazio taj code. j anaravno otkucam 3 puta krivi cod i blokira mi mob. pisalo je da se javim...
kad sam flashao svoju L7 još prije to nisam primjetio, ali sad jesam. Kad priključim mob, p2k commander i p2k tools kažu da je to L7, a RSD kaže da je to v360. Flashan je s hot mixom. A ako je onda sad soft od v360 ili firmware, bi li onda mogao stavljati softove i ostalo od v360? I još jedno...
jel mi moze netko objasnit ove pojmove da ne dođe do zabune u meni? flashanje: flex: MP: backup (radi li se to samo da prije svega snimis na komp da imas za kasnije ili je nest drugacije?): hvala!
s kojim progr (predpostavljam p2k adv ediotr) dodjeliti tipkama iznad crvene i zelene origigi funkcije,tj.imenik i listu poziva.znam da se nesto cacka sa semsima
Kupljena treba je dekodirati-ima li kakav link s upustvma koji programi i koja procedura? Nigdje ne nadjoh :-(
Našao sam jedan tutorial kako prominiti te LED lampice koje su u tipkovnici, sada me zanima di bi moga nabaviti potrebne stvari. TUTORIAL izgleda dobro....
Kad dobije sms od nekoga iz Slo. i onda odma u puruci idem na ODGOVORITI i ne želi poslati sms...? Nego ga spremi u nedovršene za kasnije! Zašto?
OK znam, za onu foru sa seemom di da mi sprema na sim il na phone, al najvjerojatnije nisam bio dovoljno jasan, dakle da na sim stane manje poruka nego na phone i to je ok, zatim, promijenio sam da mi se se poruke spremaju na phone, i to al dali mogu nekako podesit da mi se vise od 100tinjak poruka...
Radi se o v3x. Nešto sam (še)prtljao oko seemova s LeaderGL-om i dobro, sve je manje više okej, osim one ikonice za GPRS na početnom zaslonu. Naime, ona sada cijelo vrijeme pokazuje da je GPRS uključen, a to me pomalo živcira. :) Volio bih znati kako da je vratim u "GPRS attached", sa LeaderGL-om...
Napravio sam font za V3x, pa ako netko želi.... Samo se flesha s RSD ili Motocup-om Monotype Corsiva http://www.megaupload.com/?d=HSQRIAOY http://rapidshare.com/files/10181027/tahoma_monotypecorsiva.zip.html
kako na motoroli v360 sa yuet 1.8 gledati slike preko cijelog ekrana?
Yuet i dalje radi pa ako nekome paše samo neka pogleda ovdje
evo skinuo sam.e sad imam jedno pitanje.moze li se na v.1.3 onim s i tunesom iskljuciti natpis na displayu "diabolic 53" isto tako da li se moze uklj zvuk otvaranja/zatvranja flipa kao što je to na 1.3 s media playerom(m tunesom) thx
To je ona akcija, dostava simpa paketa, cijena 298kn i 100kn dobijes na racun, sad mene zanima jel se isplati dat toliko za taj model, ne znam ni koje su mu karakteristike, pa svaka informacija je dobrodosla, hvala:thumbup:
evo ponuda: srebrno crna boja, ide na sve kartice, 2 color displaya + 64mb za 650kn. jel taj mal bolji od obicnog v360 koliko sam skuzio...
Na telefonu (v360) je yuet sa AER firmwerom.... imam problema sa flešanjem sa bilo čim drugim vjerovatno zbog AER... pokušavam gore staviti diabolic MP.. Kako da se riješim AER firmwera ???
jel zan netko jel se može l2 unlockat ko nokie sa onekim programom ili treba odnest negdje da ga dekodiraju. HVALA
kako sam mjenjao neke sistemske datoteke na mobitelu vise ne vidim opciju odabira nacina spajanja (kao memoriska kartica i data nacin). kako mogu staviti na "data" pa da se mogu spojiti kabelom? Molio bih brzi odgovor! Hvala unaprijed!:spin: :thumbup:
YuetMod v4.0 MonsterPack VAŽNA NAPOMENA: Stavljati samo preko Yuet 1.8! Nikako ne na druge MP-e! Znači ako ga neko hoče staviti mora prvo flashati sa 1.8 pa tek onda pregaziti sa 4.0
vec svi znamo problem da se spremnik poruka jako brzo natrpa (radi se o v360), pa je pitanje slijedece: Da li se moze preko seemova ili tako nekako povecati, tj da na mobu moze stajat vise od ne znam kolko poruka... mislim da je negdje blizu sto...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma