Evo danas sam maknuo onaj Vodafon soft i stavio Yuet 1.8 na svoju L7. I sad nakon prckanja po mobu (ne preko PC-a) odjednom sam izgubio inbox. Kada odem na poruke imam samo 3 opcije : Nova poruka, Govorna posta i Poruke preglednika. Pojma nemam kako da vratim na staro...uglavnom na kraju krajeva...
jel zna netko gdje se nalazi taj lp.. ili barem koji je to broj... trebam za r26ld...
Interesuje me od kojih jos motorola pase baterija na L7,kratko al vredno
kada nekog nazovem ili neko mene ne čujem što govori ,pa moran uključiti zvučnik.ako znate molim vas pomagajte i jel kako to mogu popraviti.
Ovako... Kad primam fajlove preko bluetootha mob mi automatski sprema na telefon... Još imam 3 mb na telefonu i kad primam veće fajlove htio bi da mi spremi na karticu ali nemože... Pritiskom na srednju tipku prilikom prihvaćanja prijenosa dolazi mi kao nedovoljno memorije i ponuđeno mi je da...
Probao sam vec razne verzije Yueta i Diabolica na svojoj V360v i skoro u svima je opcija da se uključi PTT,ali nigdje nema postavke za PTT ili kak se to koristi.Može li se to kako editirati u seemu ili kaj?I kak se to koristi.Sory ak je pitanje debilno ali ne kužim.:wstupid: :ban:
Prije godinu dana sam kupio joystick za PC,i uz njega sam kupio i još jednu malu "kutiju" na kojoj su se nalazili utori za kabele/USB stickove na kojima se nalazi USB utor.Uz kutiju je došao i jedan kabel na kojem se jedan kraj spajao na USB utor na PC-u,a drugi kraj kabela na kutiju. Nakon nekog...
Mozeli se ovom mobilnom iskljuciti 3G posto trosi bateriju kao lud.....
Ajde mi objasnite malo razlike izmežu microSD, M2 kartica i koje od svih tih mogućih pašu za moju v3x? idem si kupiti memorijsku i vidim da ima 50 vrsti tih memorijskih tak da sam se doslovno pogubio! Zanima me koje sve pašu, koju preporučate i gdje na netu mogu kupiti postojeću! ...
vrijedi li mijenjati ovo ....????
koji od postojecih motorola vas je kao cjelinu ucinio najzadovoljnijim??:beer:
Ajde da vidimo koja je vama motorola najljepša.. :rolleyes: Meni su razr v3xx i RIZR :)
neznam šta da napravim,,,kad god spustim mobitel na stol sa cca 2 cm visine,on se ugasi i upali(resetira) i tak stalno kad god mi je u đepu kad hodam i izvadim ga vidim da se resetirao???? u čemu je problem????
ubacio sam yuet 1,7 u v360v i radio je par minuta pa se ugasio, STA DA RADIM?????
...Dečki evo dok se mi zezamo Random i Yuet rade... Pogledajte ovo: RSA Patch ! ! !
Kupio sam novu bateriju za v3 "no name" naravno, ispraznio do kraja,napunio s punjačem od v3x i sada mi izbacuje nispravna baterija, ne mogu puniti itd. Pretraživo sam forum i sad me samo zanima koje su šanse da sam shebao bateriju s punjačem, jer izlaz punjača od v3x 850mhA a v3 550 mhA, zanima...
Nabavio sam Vodafone MonsterPack (flash+flex). Jedino je unutra LP0039, ali to se da reflashnut sa onim hrvatskim LP-om za 38R. Pa ako se nekome da to probat (meni se ne da), da vidimo jel' se to može koristit za garanciju, zlu ne trebalo. Imam također i Vodafone color-shemu i Vodafone live!...
Koliko sam primjetio, V3xx ima samo mini USB prikljucak s kojim se takoder spaja na komp. E sada 'vako: baterija je prazna do kraja a nemam punjac nego samo mini USB za komp. Kada ga prikljucim puni se tek par sekundi i onda se mobitel upali i punjenje prestaje, a komp trazi instalaciju softvera......
Modao ga sa V620_Retail_R376_G_0E.66.0BR_SE5135AXXF109A i nije ispalo loše ali kad mi treba hr jezik nema ga na netu ili ga ja neznam naci! Kad brisem nepotrebne fileove dogodimi se da ne mogu vise uci u ring styles i mijenjati postavke u stilovima vec me izbacuje stalno van! Kako to rijesiti??????
frendica ima v525 i zaboravila je oba koda pa ne može otvorit multimedije i kameru jer su joj ostali zaključani. na koji se način to može zaobić ili nekako otključat...???
kako to iskljucit na moto e1000. jel netko zna, taj 2.5 mi nist ne treba kao ni gprs...
Trebam jednom frendu flashat V3 pa me zanima koliko mu mogu uzet za to ? kolika je cjena u servisima ? thx
...Vidim da je Yuet sa svojim MP-om 4.0 ustvari napravio update za 1.8 ali AER flash! Pa me zanima koja je razlika između AER i ABR flasha???? Hvala unaprijed!!!:jehon:
Postoji li mogućnost izravnog spremanja slike/zvuka/videa na memorijsku karticu? Imam v360v. To sam vidio na L7.:coolmad:
Kao prvo pozdrav društvo.Nov sam ÄŤlan na ovom forumu i nadam se da će te mi pomoći.Ovako imam par pitanja u vezi motorole V235.Pa krenimo od reda 1.Kako ću je spojiti i ako mi možete dati upute, sa kompom i gdje mogu naći potreban software 2.Jeli mogu sa ovom motorolom korititi ovaj program...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma