Jel se moze kako otovorit slike i ostalo ako je to zakljucano sifrom, a sifra se ne zna?
POMOĆ! Motorola V547 spojim je na punjač, napiše charging, ikonica od baterije prazna i titra. I tako satima, kao puni se ali se nikad ne napuni. Skinem punjač , a ona opet svira da je prazna. Nije do baterije
Koristim yuet 1.8 i skin Samsung Blak UI sa posebnim mma_ucp za taj skin. E sad problem je ovaj....kad god ugasim mobitel i upalim ga ponovo kratice dodjeljene na navigacijsku tipku i one dvije ispod ekrana mi se pomjesaju...vise nisu onako kako sam ih namjestio. Zna li netko u cemu bi bio problem...
1.) Imao sam V525 i prije negdje 6 mjeseci sam na njega stavio software od v600 - stavljao sam ga točno kako je tu opisano -> http://www.mob453.com/phones/motorola_v600/ 2.) Pošto je taj mob i dalje bio kodiran na VIP, htio sam ga otključat za sve ostale kartice i pročitao sam na ovom forumu da...
imam jedan problem sa motorolom v3 .nece da mi sacuva vise od 23 poruke vec odma javlja da je memorija puna .dali moze kako da se namjesti da moze u imbox vise poruka stada a da se ne brisu .hvala
Koji je naj MP za v360. Link?
Od nedavno se, zahvaljujući prvenstveno ruskim modderima, može na R479 platformu staviti R47A software. Radi se o dvije različite platforme za v3i modele, s tim da R479 (vrlo česta kod nas) nema i-tunes dok R47A ima i-tunes. Iskreno, neke velike koristi od i-tunesa i nema, no sa mogućnošću...
Zanima me da li mi netko može reći kako mogu obrisati standardne stvari na motoroli w375. imam instalirane p2k ali uopće ne prepozna taj mobitel.uz njega sam dobila i kabal koji automtski otvori slike i melodije ali samo da stavim( kao za usb ili mp3) . pa me zanima ako ima kakav program ......
pojela mi maca motorolu :( uglavnom radi se o Vista_by_spellbound skinu. preko p2ktools napravio ljepo folder,u njega upucao skin...i onda je pisalo da se promijeni i mma_ucp jer se uz ovaj skin dobije poseban mma_ucp pa kao da se to stavi u system..stavio ja to.. izgasio,..upalio....i evo...
Evo uzimam novi mob pa se nemogu odlucit izmjedju ova 2 . obadva mi se svidjaju .kazite , koji je pouzdaniji , koji manje krepava i opcenito iskustva hvala
Radi se o motorola V360 moddana. Kupio sam prijelaz sa 2.5" na 3.5" i slušalice..spojio to sve ljepo i radi mi samo desna slušalica.Nikako da namjestim da mi rade oba 2 slušalice. Zna li netko zašto?
Imam v360 i nece mi kad upalim motokit prikazati mob. Pise da nije spojen, probo sam data/faks veza i mem. kartica i opet nece. U skimanu mi ga nade i sve radi ali u motokitu nece. Imam diabolic53 ako to ima veze
ovako, imam motorolu V980 kupljenu u njemackoj i htio bih preko nje ici na internet ali nikako da shvatim kako to napraviti... pokusavao sam pun k nacina i nista, nece... nesto sto mi izgleda najblize internetu je Vodafone LIVE ali kada kliknem na to mi dode Connecting i nakon toga Network not...
Imam motorolu v360 sa shebanim zvucnikom (hardberski problem) i zanima me koliko bi otprilike kostala zamjena zvucnika u RAM 3-u?
Dakle radi se o motorola v360 i iz čistog mira danas ujutro idem upaliti kameru i piše samo Pričekajte,..evo čekam već 15 minuta i dalje piše pričekajte... znate šta je ovo?Nisam dirao ništa po softweru i slično...lega mi je stavio zadnji software i sve je ok radilo do danas ujuro.....šta sada?
imam mrtvu v547, ne pali se u BL modu. komp ga samo ocitava kao "USB Device Not Recognized". Ima li pomoci????
Ovako, imam V3 koja kad se upali, samo na ekranu prikazuje bijelo i to je sve, dok vanjski ekran radi normalno. Tako da mislim da nije problem u softu... znate li rješenje? I neznam jel to V3 ili V3r
Pozdrav svima,imam v3x i kad m i na ekranu stoji oznaka 3g nemogu svaki put dobiti vezu a kad zovu mene javlja se sekretarica koja kaže da je mob isključen.Kad je na 2,5 g onda je sve ok. Korisnik sam vipneta.Jel netko ima ideju u čemu je problem,u operateru ili u mobu.Mob nije kodiran.Unaprijed...
Imam v360@Yuet 1.5, ali je već dosta editiran. Jučer sam downloadao nekoliko skinova i DRM i font za mob. Stavio sam DRM i sve super. Taman downloadao font Book Antiqua odavdje. I počeo ja flashati mob i gledao tv. Flashao sam mob već 1000000x tak da sam mislio da ga ne moram nadgedati. Kad...
imam problem ni sa jednim p2k ne mogu da povezem fon da bi ubacio audio,cfg sta da radim ludim :wall: :wall: :wall: :wall:
Svima nam je dobro poznat ta slika s kruzicima i kaj pise na njoj hellomoto, pali se pri dizanju moba, ali nikako se nemoze maknut. ove dane sad preko praznika sam nekaj probaval al bez uspjeha. pokusaval sam mjenjat neke slike iz drm grafika, kaj su iste ko i ta pri boot-u, pokusaval sam ih...
Jedan od ovih: 0010 UK English, Serbian, Slovenian, Croatian 002F UK English, Hungarian, Polish, Czech, Slovak, Slovenian, Croatian 0030 UK English, Bulgarian, Croatian, Romanian, Serbian, Slovenian, German 0037 UK English, German, Dutch, Polish, Hungarian, Czech, Croatian 0059 UK English,...
vozdra, imam v3 i Bluetooth USB Dongle. Prikljucim, installiram i sve drugo, i onda mi se pojavi ovo u programu BlueSoleil. Sta ovo treba da znaci? Pokusao sam sve moguce varijante i brojeve..., ali nista?! "A remote device needs a Bluetooth Passkey to create Paired relationship for future...
rekao mi je frend da se na mob moze upgrejdati firmware te da mobitel moze snimati video di da nadem firmware za mob i sa kojim se programom flesha ? btw dal ovaj mob ima skin folder ja otvorio s p2k commanderom i tamo nema nicega :(
Video snimanje,11ikona,10mb,DRM. DOWNLOAD
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma