ne mogu namjestit tipku iznad tipke za gašenje, onu sa desne strane (na vodafone softu kamera) i sa lijeve strane ispod one 2 tipke za reguliranje visine tona... jel moze netko pomoc...
kao i što naslov kaže,nekodirana v3x neće radi s tele2 sim karticom.Radi na sve ostale.Zna lineko u čemu je fora?
pitam jer mi je mrsko raditi backup, tako da znam ima li netko.
Uzeo sam pre par dana ovaj telefon i imam problem... Ne mogu da prebacujem mp3 fajlove sa drugih telefona ali mogu da ih saljem,takodje mogu da saljem ali i da primam i slicice i video klipove,znaci sve radi sem primanja mp3 fajlove gde mi prijavi sledece:File interrupt Da li bi jedan Master...
moze li mi netko reci gdje se nalaze drivei za v360 i kako ih instalirati.. kad god ukopčam mob u usb on mi javi found new hardware ---- new hardaware is being installed... a neam ni drivere ni nist... imam xp sp2... stvar je u tome kad ukljucim rsd lite 2.7 on mi uopce ne prepozna mob,...
zna li netko subsidy code za v360v... trazi mi ga kad stavim tele2 karticu?
Dali netko zna dali ima za kupiti kod nas ova Moto http://www.gsmarena.com/motorola_rizr_z3-review-126.php#
Trebao bih informaciju vlasnika istih: (telefon je iz T-Mobile ponude) 1. Da li je brandiran na T-Drek? 2. Da li je kodiran na T-Drek? 3. Ako nije brandiran, da li se meni ovog telefona razlikuje od obične V3i?
stavil sam si skinove na motorolu v360 i sad kad hoću uključit fotoaparat piše mi "nije povezano" kaj bi to bilo i kak riješit?
sve o modificiranju motorola vam je na ovoj stranici:http://www.thedumpinggrounds.com/motorola/index.html#:closed:
:) Evo... Evo popis problema: -nakon stavljanja hrv jezika vanjski ekran potpuno crn (ne smeta mi) -kad sam stavio funlightse gori samo BT ledica kod poziva i kod punjenja se naizmjence pale BT i ledica za punjenje -nemogu staviti niti jedan skin, niš neće delat, stavio li ja skin s...
Zbog situacija u kojima se mobitel ne očitava kao klasični model, već kao naziv pltforme, često imam upite na PM što to znači. Ovako, u donjem tekstu nalazi se spisak svih aktualnih modela Motorole po platformama. Platforma u ovom slučaju ukratko znači dizajnerski i inženjerski tip projektiranja...
diabolic i yuetmod mp sto mi preporucate?
ovako, nabavio novu v360v za jako male pare, i naravno ne bi to bio ja da nisam odmah išo drkat po njoj.. ugl. nabacio par skinova, i ne mogu više uključiti da mi u meniju budu ikone, nego samo popis.. a u tom popisu mi fali opcija za promjeniti podatkovnu vezu (memorijska kartica/data-faks).....
Ponajprije pozdrav svima na forumu! Iskoristio bih priliku da obavijestim sve zainteresirane o pokretanju projekta "Motorolasoft". Cilj ovog projekta sličan je onom na adresi motocafe@gmail.com samo s jednom razlikom. Ovdje će se skupljati softver vezan za rad sa Motorolinim mobitelima, a ne...
Sa Vip portala: Hmm, zanimljivo, jedva čekam da se pojave prve fotke... :)
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/336/Motorola/A1000
jer moze netko stavit postavke za rucno namjestanje jer ono sta oni posalju iz vipa ne radi uopce
Na koji način iskoristiti v3 za prijenos dokumenata - samo običan copy/paste ? Pri pokušaju kopiranja javlja mi server error (preko bluettoth veze)
http://www.gsmarena.com/motorola_rizr_z6-1825.php Šta reći? Motorola je motorola i to pokazuje po specifikacijama i po sjajnom izgledu:) ... Meni je osobno ljepši od z3 al cijena će biti doslovno paprena:fried: kad izađe!
Upomoć ljudi, a naročito gogs.Kako izbrisati web sesije iz v3x-a koje su instalirane sa monster packom.Ima ih devet i onda ja ne mogu učitati postavke za vip jer nema mjesta.Web sesije su zaključane
Danas sam kupio karticu od 1gb za motorolu l7 i ne mogu je koristiti, govori mi da trebam formatirati karticu i kad ja pristanem onda kaze formatiranje neuspjesno...ne mogu stavit nista na nju, moze neka pomoc?
Motorolin top model telefona 3G od danas se može kupiti i u verziji za Ferrarijeve obožavatelje Elektronički uređaji 'obučeni' u neki drugi brend nisu novost. Ferrari je vrlo popularan u tom poslu pa već imamo digitalni fotoaparat Ferrari Olympus i prijenosno računalo Ferrari Acer....
da li je moguce imat vise poruka spremljeno na mob od 50 koliko meni stane. ukljucena mi je opcija spremanje na sim.. hvala unaprijed
..Navedeni program ne prepoznaje moju motorolu V360, dok ostali p2k programi rade bez greske (p2k toold, motomidiman i ostali)..pa me zanima zašto, drivere koji su instalirani na mojem kompu su official moto drivers..trebam pomoć, hvala..
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma