ovako imam diabolic53 1.3ver (flex) a ostatak od softa je Yuet 1.8 pitam se jel je moguće da mi kad se pokaže ikona od EDGE-a da mi umjesto natpisa datuma piše neki moj vlastiti tekst jer znam da se može stavit tako isto tekst umjesto GPRS-a neki natpis:smurf:
zanima me gdje nabaviti nekakav soft za motorolu L6,a da nije T-Mobileov ak ga flasham s flash&backupom bu mi ostal hr langpack????:confused: možda da mi stavite neki link. hvala unaprijed.
YuetMod v2.1 MonsterPack for V360/V360I/V360v with 08.D0/08.A0/08.A2 bootloader This is a V360 MP with Airplane mode. If you die for the "Airplane mode" function, this MP is for you. Flash it before you fly. This is not considered an upgrade of YuetMod v1.x series. Instead, it is an...
Je li itko mozda imao slican problem. Bio sam napravio playlistu mp3-ca s memorijske kartice. I nakon par pjesama javilo mi je da mi je jedna datoteka ostecena i zelim li je izbrisati. Ja sam stavio da zelim jer je bila neka glupa pjesma. I tada je nestala sva muzika sta je bila u playlisti....
Vidio sam na internetu da ima za kupit (u inozemstvu, naravno) adapter pomocu kojeg mugu "utaknuti" obicne 3.5mm slusalice na mini usb port na mojoj l7, a kosta 15-ak dolara. Mogu kupit i original mini usb slusalice koje su po meni preskupe (nesto manje od 200 kn) ali imam vec dosta skupe sony...
imam problem s onim frekvencijama na mobitelu ( band ili kako se to vec zove ) radi na 850 i 1900 MHz, a nasa mreza u BiH ne podrzava te dvije frekvencije. e sad je pitanje moze li se to ikako prepraviti, unutar opcija se nemoze promjeniti jer imam opciju da izaberem jednu od te dvije ili...
Htio bi pojačati glasnoću zvučnika kada slušam muziku u iTunesu na v360 ako je to ikako moguće a da zvučnik ne pregori! Da, searchao sam, ali nisam baš shvatio; "Podešavanje glasnoća gain_table.bin SPEAKER GAINS offset 0D earpiece call gain (original setting: 01, recommended setting: 05)...
sutra cu frendu flashat mob. stavit cu mu yuet 1.8. htio bih mu napravit backup vodafone softa (reda radi). koliko bi to trajalo, neko mi je na forumu reko da moze trajat okoi 10 min (dok sam negdje cito da moze trjata 3 sata). ali da taj backup od 10 min se mora radit sa flash backup 3....
svi kazu da je yuet brzi od diabolica, posto je diabolic kao spor, ali meni je u yuet spor. kada slusam glazbu ili gledam video i stisnem da mi pojaca on pojaca nakon sekunde, dve, ne pojaca odmah, a ako stisnete 2-3 puta onda mu treba nekih 5 sekundi da prihvati... kada idem dolje, gore na...
ovak Black motorola sa Simpe,,, kad ubacim vip pise Subsidy code vjewrojatno se mora dekodirat,,,a probao sam obrisat onaaj file "pds" ali ga nisam nasao,,, no dobro i kad sam ubacio drugu simpa karticu pisalo mi neregistrirana SIM,,onda sam stavio drugi soft pa je sve radilo ....cemu je bio...
Evo ovako!!: Na ponudi za zamjenu imam: Motorola L6,stara 1,5 god.,siva,ogrebana na rubovima, samo ima 2 kvara: nema signala od mreže I kad se upali,ekran je skroz bijel,kao na tv-u kad nema slike. Jeli kvar softverski ili hardverski? I ja mu dajem nokiju 6030 black,stara 9 mj.,sva...
Postao sam prije par dana ponosan vlasnik motorole l7 probat cu danas instalirat drajvere i spojit je . moje pitanje glasi : koji je najbolji softwer il kako se vec zove to (flash ,flex? ) da ubacim i nju i kako . btw. cinimise malo slusalica tiha iako je na 7 a onu mogucnost battery safe nemam...
E, ljudi našel sam kak povečati količinu basa u slušalicama pa evo: otvoriti gain_table.bin u hex editoru offset 00049C promijeniti na 0e. spremiti i restartati mob.
motorola v360, imam diabolic i nekad mi se smrzne-zaustavi sat na vanjskom ekranu, ali kad ga otvorim zatvorim, vrati se u normalu, nije neki kronični problem ali me zivcira, jel bi ponovno flashanje pomoglo?
Evo, dakle kako naslov kaže, uspio sam bez box-a i bilo kakvog toola popraviti 0x1DE error boot-a na E1000. Nije bilo ciljano to napraviti, ali sam se sjetio nekih stvari i pokušao i uspjelo iz prve. Ovakova je situacija bila: Prvo sam moddao E1000 ( curi ) i stvar je u tome što sam...
Radi se o motoroli v360 sa instaliranim yuetom 1.8 i nisam u mogućnosti spojiti se na internet, pa čak ni na Vipovu besplatnu početnu stranicu. GPRS usluga mi je već uključena! Postoje li ikakve postavke, što mi je činiti? :confused: Hvala puno!
jel ima tko link il verziju flexa za motorolu v3x: USRAZRV3XTMHRR25221009 znaci ova od t-mobilea, mislim da je zadnja verzija. koliko to kosta il se moze free negdje skinuti??
Ubacivao sam u RSD-u yuet 1.8 kad mi se sve zblesiralo i ribnulo! U programu piše "failed flashing process" - Result: FAIL!! Mobitel ne mogu ugasit, stalno je upaljen i na ekranu piše: "BOOT LOADER 08.A0. SW: VERSION: R4513_G_08.B7. ABR OK to Program USB Transfer Mode" Pokušao sam opet...
ljudi malo pre dodje frend kod mene i kaze da je dobio motorolu od iz njemacke ali ne zna nista pa da mu prebacim nest. i ja uzmem telefon, malo tamo, malo vamo i u igrama nadjem radio. pitam ga za slusalice i on donese i radi. problem je sto ne mogu nikako skinut igru sa telefona. jel zna neko...
Instaliro sam si ovu verziju yueta; YuetMod_v3.1.2_V360_yuetblog.blogspot.com Koliko god tražio, ne uspijem naći iTunes! Pokušao sam ga i sam instalirati (faj YuetModiTunes od 270 KB), upalim prvo p2k tools, onda Moto Midlet Manager i javi mi se greška "Unsupported platform, can't continue!"...
imam diabolic53mp i mobitel mi se sam od sebe resetira tak mi je bilo na vodafoneSW-u i na yuetu a sad i na diabolicu kaj napraviti? dal je to softverska ili hardverska greška?:thumbdown
Uspio sam skinuti "PST 7_2_5" (nemam pojma ako je to uopće najnovija verzija) zato jer mi se sa "7_1_1" javljala greška u stilu da program radi samo na "Service Pack 1". Zajedno sa PST-om arhivirano dobio sam "pst_uni_patch". Prebacim ja to u C:\ProgramFiles\Motorola\PST, pokrenem taj patch od...
Pokušavala sam spojiti motorolu V3 sa kompom instalirala sam drivere i neki program za motorolu ali je jednostavno neće očitati. Imam kabal kao onaj i za digitalni fotić jel to problem u kablu ili nećem drugom?
da li netko ima link za neki MP sad iz 2007. godine, hvala
kupio bih slusalice za v360... da kupim usb slusalice ili da kupim obicne slusalice sa 2.5 jackom??? naravno da radi na stereo. hoce li radit ako ustekam obicne sa converterom u 2.5 mm u ulaz za handsfree???
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma