igral sam se s gain tableom i mislim da sam malo pretjeral ovaj postojeći zvučnik jednostavno to nemre podnesti na www.e398mod.com sam pročital da za E398 postoji neki noviji zvučnik koji bi trebal biti jači od starog, a navodno paše u V360. sad mene zanima dal bi se takav zvučnik dal nabaviti...
Imam problem s mobitelom Motorola U6 PEBL. Kad ga spojim na komp kad želim prebaciti slike i filmiće (u oba smjera) ponekad radi, a (češće) ne. Dogodi se ovo: Koristim originalni kabel i softver Motorola Phone Tools najnoviju verziju.
sve mi je radilo dok nisam morao da formatiram komp sada kada pokrenem neki prgram npr rsd lite da instaliram drivere javi mi se eror windows nije mogao ucitati instalacijski program za usb obratite se proizvodacu hardvera za pomoc modem mi prepozna i instalira ali drivere nece molim za pomoc
Original V3x sa ponovo ubacenim originalnim sw. Ponekad izbacuje poruku "memory full"... tad vidi samo ext memoriju a onu telefona ne... Zadnjih par dana je sve ok, no bojim se da opet ne "poludi". Kamera i sve ostalo radi super, rubrika takodjer. Probana oba reseta na telefonu i opet nista.
za v36ov vidio sam na motorolinim stranicama i pretrazio na netu sve dučane i nemogu nigdje pronaci znate mozda gdje ima za kupitit? hvala unaprijed
ne radi mi, tj ne mogu ga pokrenut. skinem, instaliram i kliknem na ikonu........ nista se ne dogadja/pali. par puta sam ga deinstaliro-instaliro ali nista skino sam dvije verzije, ali nijedna nece :jehon: :jehon: :jehon:
Skinuo sam sa modmymoto jedan pack, blue gloss i probao sam to stavit preko flashbackupa 2,62... sve je bilo ok do samog procesa kad bi on trebao početi mijenjati...ono prebaci u bootloader i sad kao šalje neki loader... pošto to nije uspio mi izbaci neki error da provjerim da li mi je PDS...
evo tri nova motorola uređaja Z8 K3 L9 svi su odlični , ali ponajbolje mi izgleda ovaj L9 :)
Po meni jako lijepo izgledaju... uživajte :) DOWNLOAD
Ovako... zanima me mogu li ikako napraviti "backup" ali s time da iz mobitela izvučem jedan *.shx file kao što su i yueti, diabolici. Naime, radi se o tome da sam morao prvo editirati seemove za defaultne tipke, instaliravati nove skinove, ubacivati mnogo novih postavka i još dosta posla oko...
doft je Ghostface,dekodirana je i kad god mi netko slao neke zvukove pise datoteka ostecena,,a za slike je sve oke:fried:
naime koju motorolu je najbolje i najisplativije kupiti na crno?
Po meni izgleda fenomenalno, pa me zanimaju vaša mišljenja! i usput, ako je netko hoće kupiti.... khm http://www.lala-west.com/ProductDetails.asp?ProductCode=Moto%2DK1%2DRed
Stiglo vrijeme za nabavu novog mobilnog... Ne mogu se nikako odluciti izmedju v360 i L7 Objektivno, koji je funkcionalniji i kvalitetniji? Drugim riječima, da se dvoumite između navedenih koji biste uzeli? Usporedba: http://tinyurl.com/3dhgtq
Evo ovak ljudi,imam motorolu v360v,koja je otkljucana na sve kartice.I sad,kad upalim kameru i slikam slika je dosta mutna,vec sam i prije imao taj mob i slika je bila neusporedivo bolja.Sad mene zanima dali je to neki kvar u kameri ili moze biti i softwareske prirode?
Pitao me prijatelj dali se može i V980 fleshati yuetom ili kojim drugim MP jer mu se mnogo svidjela ideja o V360! Hvala!
moze li mi netko dati serial ili crack, bilo sto istekla mi je verzija, a nigdje nemogu naci to. pls
Da puno ne pametujem. Najprije isprika ako sam pogriješio forum, ali sam smatrao da ću ovdje najprije dobiti odgovor na ovo pitanje. Dakle....gdje najjeftinije nabaviti dijelove za Motorole? Ako može broj telefona ili e-maila. Dućan, na crno meni je svejedno. A ovo bi mogao biti prijedlog...
Prvo da se nadovezem na predhodni thread. Trenutno imam L7 a imao sam u rukama i v360, a na strani sam L7 jer posto se radi o mobitelima s istim software-om razlika je u dizajnu. L7 je dosta cvrst i pouzdan sto se tice oklopa i unutrasnje izvedbe (sve je napravljeno bez greske osim ekrana koji je...
Evo ovako, nedavno upalim mob i odma ga poklopio i vanjski ekran naopako daje prikaz.. i otvorim gledam sta je unutra sve ok udjem u poruke i ugasi se mob i to bi bilo to, nece ga vise punit tj nemogu ga napunit tak da ga nemogu ni na komp spojit.. Kad sam uso u boot menu reko je battery low, a...
Nisam znao kako da drugačije nazovem temu :) Radi se o tome da imam v360 sa instaliranim yuet 1.8. Kada ubacujem novi kontakt u imenik moram napisati i ime kontakta s time da mi je uvijek ubačena kao neka T9 funkcija a ne TAP funkcija (abc1, abc2 - mjenja se pomoću #). Dakle, kako maknuti tu...
Molim za pomoc, fleshao sam Motorolu V360 sa Vodafone MPom i posle fleshanja se upalio boot sa prikazom: "BOOT LOADER 09.02. SW: VERSION: R4513_G_08.B7. ABR OK to Program USB Transfer Mode" Problem je u tome sto ga Windows XP vise ne prepoznaje, pa ni jedan P2K program, ne mogu ponovo...
znači zanima me koja je najbolja motorola s 2 mpx , a da je mogu nabaviti u oglasniku , kod nas . :) što vi trenutno preporučujete ?
Trebam pomoc, ubacio sam prije dosta vremena neki flash i nisam do sad skuzio da nema opcije provjere software-a i flasha i sad ne znam koji mi flash treba. U p2k nisam naso opciju za ukljucivanje toga pa jer postoji neki broj koji se utipka ili neki prog. za to ?
..Imam yueta v1.8 na v360 i ljudi mi se žale da kad ih zovem da me jaaaaakoooo slabo čuju..a to mi se sve javilo kada sam eksperimentirao sa onim gainom sa extra bassom...i sad sam vratio stockani gain table od motorole i ista stvar se dogadja i dalje..pa bih molio ako ima tko kakvo rješenje za moj...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma