bok,nabavio moto v3, iz t-mobile je otkodirana, ne zabrinjava me sto nema mogucnost videa,cudim se sto ljudi uopce pokusavaju narihtat to jer je kamera pusiona...ovak mi stane nesto melodija za zvonjavu i mp3 zvuci za poruke i super mob...nego ima nekih sitnica koje me smetaju... 1.kako narihtat...
bok, zanima me dali postoji nacin da se iz moba (lang pack-a) izvuce itap i pomocu kojeg programa?
ja sad flexam v550 na v620 sa easy toolsom 3.9 i traje (jos mora) 65 minuta. da li je to nest lose ili dobro? mora li mob biti ukljucen (normalno) ili kak?
Imam V360 i kada sam pokušao flashati sa novim Yuetom(2.2.1) pojavio mi se critical error 84. Imao sam 1.5 na mobu. Sačekao sam, nije se ništa događalo. Izvadio sam kabal i bateriju i od onda mi se mob ne pali više ni u boot modu niti normalno. Mob(imao bateriju ili ne) izbaci onu poruku kao...
imam motorolu v3xorange onu sa 121mb interne mem i probao sam da je flesnem al dodje do nekle i tu pukne kaze baterija prazna a ustvari je puna st da radim :sheriff: :sheriff:
Jučer sam flashao mob sa dvije crtice baterije i usred flashanja rsd izbaci error i vidim da piše battery low. I sad ga ne mogu punit jer čim stavim bateriju u mob prebaci ga u boot mod. Jel mogu ja kak sad precvikat punjač i žice stavit na bateriju i da se ona nekak napuni?!:dunno:?
i ja napokon satro v525. priča je klasična . Išao sam ju debrendirat sa rep studiom i u presudnom trenutku kad je trebalo stisnut # i* prekine mi se usb veza. sad se više ne može upaliti ( tipkovnica samo blicne ) . Pc ne može prepoznat mob. probao sam ono sa prespajanjem 4 i 5 konektora , ali...
ovako rijesio sam drivere sve rsd....ali mi rsd nece da fleksa proba sam sa vise flexeva ali nista...mobitel nece da ude u bootmode drzim sve kako treba #* i tipku za paljenje ali nista.......sta cinit :jehon:
kad se spojim imam samo slike i zvuk POMOC!!!!!
neki dan sam flashao motorolu V525 sa R376_G_OE65.25... flashom mislivsi da je v525 r376 grupa no ipak je Triplets i tako sada mobitel ne radi, kada drzim gumb za paljenje ili ga palim u flash modu se ekran uopce na pali. komp ga uopce ne prepoznaje, samo u flash modu jer izgleda ostaje ukljucen...
Dobio sam moto c118 ali je zaključana na tele2,e pa jel se može kako otključat preko imei-a (357679-00-611610-7) ili kako vec?:dunno:
Htio bih otkljucati mob, pa ako mi moze ko sa foruma to obaviti danas i po kojoj cijeni nek mi javi na mail. Ja sam u Zagrebu, centar. Pozdrav svima Moze i na 0913444750 Rajko dreo@net.hr
Imam motorolu k1. Sve je normalno funkcionisalo dok ja nisam nesto zeznula verovatno u P2k commanderu, od taka ne mogu da pokrenem video zapis i non stop mi pokazuje da mi je memorija za poruke puna, a nemam ni jednu poruku, cak ne mogu ni da kreiram novu poruku. Da li neko moze da mi...
Gdje da skinem MPT 4.x.x? Tražil sam po netu i po forumu al nisam našal.
bok, zanima me dali mi netko može reći dali v3x radi sa tele2 karticom jer koliko čitam vidim da postoje 2 serije, jedna koja radi sa tele2 karticom, a druga ne.... e sada kakva je razlika. a sada sam pročitao da ove nove tele2 kartice rade normalno bez obzira na seriju. dali mi netko može...
Prvo se ispricavam ako vec postoji ova tema,u kom slucaju neka modovi ovo brišu. Dakle radi se o tome da imam L6 i želju da ju malo "personaliziram". Pokušao sam sam nauciti nešto o tome,ali buduci da je ovo prvi put da radim nešto ovakvo...sve to me jakoo zbunilo. Bio bi zahvalan ako netko zna...
ajd ljudi vi kaj moddate v3, aj mi recite, koji je najstabilniji i najbolji graficki napravljen , te s svim mogucnostima kaj se mogu napravit na tom mobu, koji je to monsterpack??? frend me moli da mu to napravim, a on se ne kuzi u to, pa da mu ne sere non stop kak znaju biti mp-ovi, recite kaj bi...
ovako prvo pozz svima bio sam prije na forumu aktivan i tako imao sam v525 pa flexo ili kako vec na v3 i tako............ i evo opet sam nabavio motorolu V3x i mob je super....al zeza me bluetoot ovako prima mi podatke al nece da salje.....pa neznam zasto...al mislim da bi bilo vrijeme za novi ...
Stavio sam yuet 1.8, stavio sam flex od diabolica 53. ubrzo sa motospeedom sve u svemu super, funkcije isto super. zanima me ima li mozda jos nekih dodataka pomocu kojih se jos vise moze promjenit motorola da radi jos bolje, da mi bude jos vise prilagođena.
uzeo bi masku za v3i-> original tamno sivu ili d&g zlatnu-> di to mogu nac? neki ducan ili online ducan(u hrvatskoj)? ali iskljucivo novo bi kupio... :D
Dakle,namjeravam kupiti ovu Motorolu,pa me zanimaju neke stvari prije kupnje: 1)kakva je kamera na mobu,i kakva je druga kamera za video poziv,dakle,kvaliteta obe kamere 2)kakav je snimljeni video i kako izgleda nakon prebacivanja na komp 3)je li mob velik i kako leži u ruci 4)kakav je software...
Vjerojatno ima negdje na forumu ali meni se uopće forum neće otvoriti kompletno pa onda molim vas za razumijevanje. molim vas ako mi itko može staviti backup od motorole v3 unaprijed hvala :dunno:
Gledam na youtube-u malo motorole i naiđem na video; tip ima GPS na Motoroli V325, zanima me ako je ikako moguće da to ja ubacim na svoju Motorolu v360? Evo linka na youtube; http://www.youtube.com/watch?v=yurqFgTIm3c Hvala!
ubacio sam novi firmware od rasputina i stavrno dobar ali ne mogu nikako ubaciti hrvatski jezik da li moze da se ubaci hrvatski jezik
ako ponovo flasham motorolu v360v rsdlite-om svi ce se "modovi" pobrisati(slika na vanjskom ekranu, startup animacija, shutdown,...) ps znam da je pitanje mozda glupo, ali nisam siguran :cyborg:
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma