Dali neko zna di se moze nabavit ova stvarcica Znaci mini usb-->3.5mm audio
Lijep pozdrav i pusa svima! :turn: Eto, radi se o tome da sam frendu ubacio na v360 yuetovu verziju 2.2. Ali nema šanse da nešto ubacim u memoriju telefona preko motorolinog midlet managera. Prilikom spajanja uvijek mi se pojavi error "Unsupported platform, can't continue!" ili nešto u tom smislu....
Bok ! Imam v360 (yuet v4) i nekad me traži 4-znamenkasti kod.Sad me zanima koji je kod po deafoltu ? probao sam 0000,9999,....
Uglavnom, taj soft mi je ok s iznimkom što mi ne radi to nešto što bi trebalo biti na tipki od imenika. Jel ko zna šta bi to tamo trebalo biti, i jel ima načina to promjeniti (ja bi imenik). Ili ako možda tko zna koji soft koji ima onu opciju da možemo paliti i gasit punjenje na USB-u i da mu je...
Dajte mi recite kako da uklonim lp i font s moba :cry: ako mi se ne svidjaju. Vidim da mi nitko ne odgovara na prijasnja pitanja u "prvoj pomoci za neznalice" pa sam otvorio ovaj thread,i unaprijed se ispričavam!
Nakon što sam si složio jedan MP po volju ukljucujuci skinove, table gin, vanjski ekran, tipke.... Probah ga danas vratit, ali ne uspjevam! RSD 3.5 mi na kraju izbaci nekakvu grešku, a Flash & Beckup uspješno završi samo CG1 tj Firmware, a ostalo sve eror... U cemu je problem?!
Zbog čega mi se ovo prikaziva ? ,to mi se prikaze kad spojim komp sa mobom, mob je E1000
Ljudi pomagajte,nece komp da mi prepozna telefon,sta da radim?
..Krepao mi vanjski zvučnik, gdje bi mogao nabaviti novi? Može i rabljeni, ali preferiram novi!! Isto tako me zanima gdje bi mogao kupiti cijelu masku jeftino???
zna li neko gdje mogu skinut ne modani soft-(orginalni) da nije yuet ili slicno trenutno na mob-u imam yuet 1.8 ali imam nekih problema sa nim pa bi vratio orginalani motorolin software... dali ima neko link za download??? i dali je ista procedura stavljanja orginalnog software-a isto ko kod...
dakle instalirao sam si ove drivere ali cim sam ih inst komp mi je dobio "sindrom plavog ekrana". sad bi ja trebao to obrisat a neznam kako(ima post od pile cini mi se ali ne kuzim tocno sto treba pobrisat u registry-u)
Napravio sam dva nova fonta za v360 (za brata), pa ako netko želi nek isproba. Fontovi sadrže samo hrvatski i engleski jezik. http://rapidshare.com/files/26144611/fonts.rar.html Za drugi nemam fotografije nažalost!
Uglavnom, odključao sam v360v i stavio u gorenavedeni soft. I sad imam problema podesiti ga za t-mobile. Nemogu nač na t-mobilovim stranicama od kojeg moba bi mu odgovaralo a i podešenje je čudno. Jeli to tko več radio da mi pomogne?
Frend i ja smo flešali motorolu i prvo nabacimo MP (yuetov 3.2) i sve radi super, divimo se.. I onda ga odlucimo unlockat na sve mreze..... ... Mislim da postoji mogucnost da nismo sve napravili kako treba jer se mobitel ne zeli vise ukljuciti, nema vise ni bootloadera i nije raspoznatljiv ni...
dal oboje imaju aluminijsko kuciste..?:ideja:
Napravio sam jos jednu glupost,a na threadu sa skinovima ekipa nije baš pričljiva,pa sam napravio ovaj thread jer će te ga lakše uočit. Dakle,pomoću SkiMana sam uvalio skin "Vista by spellbound",i nakon restarta sam ušo u podešenja,personalizirati,skin... i odabrao taj novoinstalirani skin. Mob ga...
imam moto v3x i ne reaguje mi preklop uopste! a sve ostalo radi, kako to da popravim i jel zna neko sta moze da bude pomazite molim vaS:creep:
dakle, nemogu se spojit na internet sa operom mini i programima za MSN nikako, a web sesije su normalno postavljene.. i, jeli tko zna u ćemu je problem??
Evo nisam izdržao da ga ne stavim iako sam jučer stavio 1.2 i čini mi se da je čak brži i od 1.2 i MRHOLLOW-A. Još je rano ali takav mi je prvi osječaj! :flame: http://xtrememodderz.com/index.php?i...&singlepost=44
dobio sam konačno tele2 broj od 24 sata i nemogu ga koristiti sa e550 dali netko ima kakav unlock probao sam par verzija ali jok
Pozdravčić. Zanima me samo za šta služe pojedine novo-instalirane usluge na yuetu 1.8.... Prvo me zanima šta je "Mobile QQ" (to je onaj pingvin), za šta to uopće služi i kako da to postavim (mobile qq setup required)? Druga stvar - u podešenjima -> usluge biranja, postoji nekakva "PTT...
ovako, procito sam tutorial al mi nije jasno jos nesto, mi mozete samo na ovom primjeru pojasnit kak to napravit SEEM 0032_0001 offset 40 - bit 6: SMS storage (0 for phone, 1 for SIM) 0=neoznačeno, 1=označeno imam XVI32 i znam i nac sim, i doc ono da mi najde offset, i sad nakraju...
špzdrav svima, htio bih vas zamoliti ako mi mozete reci dali nekako mogu staviti na mob normalno pisanje jel imam yuet 2.2 i ima samo opciju t9 nemogu nista drugonamjestit a malo mi je nezgodno pisat usput zato jer je jos i engleski t9. unaprijed hvala
Pozdrav Zna li netko kako promijeniti dopuštenu veličinu mms poruke na K1. Kad pokušam poslati neki zvuk (mp3 od 133kb velčine) kao mms, javlja mi da je veličina poruke veća od dopuštene. Mob nije brandiran ni lockan. Unaprijed hvala.
kupio sam nedavno, pred niti 2 mjeseca i zvučnik mi je banana, a prije je ful dobro radio, sada jako krči i tih je... se to nekome desilo? će mi uvažit garanciju ako sam micao one gluposti od vodafonea??
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma