Molio bih da mi netko objasni na koji način maknuti sa unutrašnjeg displaya na K1 datum iz gornjeg lijevog ugla. Uspio sam maknuti operatera (vip) ali ovo sa datumom ne ide da me j...s. :) So..ako netko može pomoći bio bih zahvalan. Pozdrav.
Ej ekipo, jel zna tko di ima za kupit originalne slušalice za dotični fon? E, da, i jel netko koristio taj aparat kao mp3 player? Hvala:famous:
Imao sam v525 flashanu sa 09.75R (i ne znam točno kojim flexom). Već neko vrijeme me zezao zvučnik, ali mi to baš nije smetalo jer imam BT slušalicu, pa sam nju koristio. Prošle subote mi je pala i više ju nisam uspio upaliti. Kada ju pokušam upaliti upale mi se samo tipke i svjetle minutu-dvije...
znam da je bilo dosta threadova o iTunes-u. ali mene NE muči instalacija: naime, instalirao sam uspješno, a onda sam htio rasporedit muziku na mem. kartici -> imao sam folder MP3 i iz njega sam izvadio svu muziku i rasporedio ju u sljedeće foldere: "BROOKLYN BOUNCE, TECHNO I OSTALO". Štos je sad...
Kako napraviti CG2 backup?
Pozdrav!!! Evo ljudi, i ja trebam pomoć:drink: Ovaj put softverski problem(i). Naime nikako da USPJEŠNO upišem jezik u jedu V600. FB3 nekad (od 10 pokušaja 2 puta uspijelo) upiše, ali stari Lp koji je bio gore jednostavno nije prepisan (zamijenjen) novim. Probao 2F i 0037 i ništa. Pokušao...
Zanima me kako otkriti na v3 datum proizvodnje telefona i koja verzija softa je najbolja za v3 trenutno?
Bok,susjedi! Imam jedan problem.Naime,trebam tipkovnicu za Motorolu V3i,ali ovde u Srbiji,u Nisu nidje je nema za kupit,pa bih zamolio nekog od Vas da mi kaze ima li toga gdje u Hrvatskoj i koliko kosta? Unapred hvala!
evo ovako imao sam v3 i radio mi je bluetooth handfree nokia sad neznam koji model, e pa san kupio novi v3 i želio bi taj handfree prebaciti na novi v3 , napravio sam sljedeće na starom v3 sam isključio bluetooth i upalio na novom i tamo pod handsfree stisao traži i nikako da ga pronađe, u čemu je...
Gdje ima za skinit jer podržava sve mreže I KAKO SE STAVLJA ,ali korak po korak da nešto ne shebem hvala
kupio sam je nedavno pa mi bas nije sve jasno potpuno: 1. zanima me sto znaci pokraj signala(onih crtica sto govore koliki nam je signal) nalazi se neka mala ikonica il kak da to vec nazovem uglavnom izgleda kao kvadrat i u desnom gornjem kutu i lijevom donjemtko mi moze promjenit softver ...
Bili mimogao netko objasniti sto je to i cemu sluzi
više neznan proba san milijardu kombinacija ako stavi 3gp na 120kbps onda mi počme kasnit slika,ako stavljan veći bitrate onda mi počme zastajati ili napiše da ima nedovoljno memorije,tako je isto iz mp4
pozdrav!! do danas sam imao diabolic MP, pa sam odlučio flashat na yuet 1.8 napravio sam backup (flash & backup 3) i flashanje je prošlo bez problema! zatim sam odlučio stavit svoju sliku na vanjski display: čitajući tutoriale, promjenio sam seemove 004a, 0061 i 0062 (xvi32) i promjenjene...
Pozdrav! Naime, kupio sam V3x, pa me zanima je li normalno da baterija traje samo 2 dana?! I ako nije, di ima za nabavit nova i dobra? EDIT: Zaboravih, mob nije ništ posebno korišten, oko pola sata razgovora dnevno Hvala!
molio bih cijenjene vlasnike V3i da mi kazu kaj misle o tom mobitelu,mane,prednosti...:comp:
danas mi je na motoroli u6 krepala vibracija. ništa nisam napravio,,sama od sebe je krepala... da li netko zna što bi moglo biti?? da odnesem na servis jer imam garanciju,,,al neda mi se čekati mob 2tjedna.. help? :jehon:
Pozdrav Moto ekipi, imam pitanje iako sam puno toga već tu saznao.znači imam v3 sa otiskom hr tmobile,mislim da može vip sim,neke stvari pod ključem-ne brišu se npr. neki tonovi(t mobile,hello moto video...) pa me zanima ako samo mogu na to staviti neki mp(10mb free,video rec...),uz prethodni...
flasho sam mob sa yuet 2.2 i onda sam iso stavi lang pack i sve to sa rds lite 3.5 i dok sam flasho s lang packom mob mi je htio rebootat no nije sumpjelo i pisalo jeono da manulai napravim no sada nemogu niko ga uplait ni u mob ni u bootloader nista, cak se onak ni ne zasvjetli. Znali netko...
Dali je uopce moguce napravit beckup sa mobitela kojem ekran ne radi?! znaci da imenik se povuce?!
jel mogu promijeniti animaciju kad mi "dolazi i odlazi" sms, a da ne mijenjam cijeli drm, kako?
Nisam nigdje ovo uspio naći da si stavim brži softwaren na v3 i da mogu snimati govor i filmice, jer ovaj sta imam je zbilja koma. pa ako netko moze staviti koji link hvala!:dunno:
Da li neko zna kako da prebacim poruke koje su mi smestene u racunaru Motorola Phone Tools - u u telefon? Mnogo mi je bitno ovo prebacivanje, ako neko zna napise kako?
Pozdrav!!! Ima li tko iskustva sa gore navedenom kombinacijom flash/flex ? Da se razumijemo, to je originalni Motorolin softver! Dakle flash je: R4513_G_08.B7.AER Flex: SE4735AXXW1110 Znam da je to AER,ali meni ova kombinacija radi savršeno brzo. Izbornici idu glatko ko Windoze 98 na...
dali neko ima semu tastatura mot.190 ne radi yes dugme ,mislim da je stampa u pitanje ako ima neko da pomogne hvala
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma