Cim izvadim bateriju iz telefona izbrisu mi se sve poruke u telefonu. Da li postoji neka mogucnost da se to spreci. Izasno me nervira...
sve sam nabavio, drivere i monster pack te rsd lite 2.5 komp prepozna mob i počne s flashom i onda se sve prekine i zajeb sad ne mogu upalit mob. nikako... pomoć pliz!!!
znaci pocela mi je tipkovnica stekati na V3.. moram puno jace pritiskati tipke da bi uhvatile.. znaci li to da se nakupilo prasine i da ju treba pocistiti ili nesto drugo? kako ju otvoriti ak je samo prasina u pitanju?
Ako krenem od DRM shx flasha koji mi provjereno radi, otvorim ga u shxcodecu, napravim split, edit CG15, parse, store changes (bez ikakvih izmjena na slikama), compile shx - flash koji dobijem ne mogu flashati sa FlashBackupom (izbaci gresku u jump fazi iza slanja loadera). Ima li tko kakvu ideju u...
kako kaže naslov, i još nešto, neznam kak se brišu poruke i slike, pokušavam nać opciju 'options' ili 'delete' al nisam uspio treba mi hitno
dali mogu na motoroli V3 kada stavim kod zaključ.telefona,staviti još jedan kod da je otključa ako prvi zaboravim?:dunno:
za poćetak vam treba ImTOO 3GP Video Converter 3 stavite pjsmu njega i sa desne strane odberete bitrate na 48~64 te channels na mono pritisnite convert i to je to. sada vam ne treba lemiti za stereo:o :D :notooth:
više ju nemogu upaliti vadio sam bateriju i vratio nazad ali jednostavno nemogu je upaliti što napraviti dali je TP rješenje
Evo ovako, Napravio sam si 2,5mm->3,5mm konektor ali izgubio sam ga, pa moram radit novi. Uzeo sam od nokije slušalice neke za 20kn, i samo konektor razrezao i spojio. Problem je sljedeci u ducani di sam kupio te slusalice s tim konektorom vise nema, a nemogu ni nigdje drugje nac te slusalice s...
dobih od frenda v550 koja je "crkla" veli frend da je stalno otvarao zatvarao poklopac i samo se ugasila od jednom i nemoze ju vise zapalit ja sam mob cijeli rstavio sve kontakte steko i ponovno pospajao u bootmodu pokusao upalit spojio na bateriju komp ne prepoznaje nista neznam kaj da jos probam...
NAPOMENA: Napisao sam malo "civiliziraniji" review, pa sam stari obrisao. Ostavio sam GoGsovu napomenu s citatom iz starog reviewa, jer se ipak shvaća o čemu se radi. ================================================= Motorola V3i Nasljednik neprikosnovenog pobjednika prodaje u 2005. ima...
Zanima me kako promijeniti sliku na vanjskom ekranu kada je mob otvoren, da nemam ovaj brandirani šit?
imam jednu V3 ali u glavnom diplay`u se vidi tanka bjela ctra....moje pitanje,to lezi na flex-kablu?soft ili je diplay otisao? hmmmm.... :ideja:
Bok,susjedi! Imam Motorolu V3,flashovao sam je tako da Other information stoji ovako: Flex version: GSMV3xxT677GA164 S/W version: R374_G_0E.42.10R Language list: 002F Htio bih da je reflashujem i samo ubacim LP sa jezicima ex-YU, probao sam bio neki skinut sa MotoX-a, ali ocito nije bio...
Ja sam si instalirao za spajnje sa internetom preko bluethootha cell phone manager 2007 v6.2.1 ali ne kužim kako ga podesit da ima pristup internetu ja imam motorolU L6 i svaki put kad odem na prepoznavanje mobitela nikad mi ga ne prepozna a kad idem na povezivanje s internetom idem na MobTime...
Kao što piše u naslovu novi font 0037 lp Comic Sans MS. Font je u .sbf format, flesa se s RSD-om!
Jel bi mogo netko napisati tutorial za flashanje motorole v525 i programe koji mi trebaju te jel se to može napraviti sa običnim usb kablom...mob je vodafon live usput! e još dsa napomene na tom mobu sad imam soft od v600 i neznam jel bi se još koji mogo stavit (od nekog drugog modela) pa ak da...
Ovako...uzeo sam Motorolu K1, kupljenu u VIP-u sa računom i garancijom...naime, mob ima Vodafone software, ali je otključan, odnosno ja ga koristim za T-Mobile... Da li se mob može ponovo kodirati na 091, ako šta ode na njemu, kako bi mi vrijedila garancija? I da li se može maknuti ovaj odvratan...
Silicon power micro SD 1GB, v360V je prepozna, i prikaže kapacitet od 1GB(1006080kb), ali kad hoću kopirati ili premjestiti sliku s memorije telefona na memorijsku karticu ispiše mi "Nije moguće kopirati!", kad spojim mobitel s kompjuterom, prikaže mi kao removable disk, ali kad hoću otvoriti...
Da li mi netko može pomoć, kako na e1000 ubaciti skinove:tomato:
imam jednu v3 i kod paljenja/gašenja pojavljuje se Tele 2 slika.... s kojim softom to mogu maknut?? hvala
e ljudi ja imam yueta 2.2.1 (to valjda vec svi znate)i ne mogu sad primati MMS mozete mi objasnitti zasto i jos jedno pitanje kako vratiti vodafone browser gore one njegove postavke a da imam i dalje yuet
Problem: dok razgovaram vrlo slabo čujem sugovornika (vrlo, vrlo slabo). Namjestio sam jačinu zvuka na max (7), ali i dalje mi je isto. :( Jel ima netko prijedlog šta da radim? DA zvučnik nije u kvaru? Koliko košta popravak zvučnika na L7? Pozdrav.
Ovako...nasao sam jedan MP koji mi se svidja vizualno i ima sve opcije koje trebam, ALI ne mogu ga staviti. Flesham sa RSD Lite 3.3 i javlja mi gresku (link ispod na screeshot). HELP http://img136.imageshack.us/img136/1630/screenshot2file00xn5.jpg
Molim vas, konkretno za motorolu V525? A da nije opet neka koja će trajati kratko.
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma