gdje se nalazi cl.gif kod wolfa u 1.1, trazio sam s p2ktoolsima al nema nigdje. i malo off: mob mi se strasno usporio, nece mi ocitavat memorijsku karticu (odnosno nekad oce nekad nece), kad nes radim na mobu svakih 10ak min mi pise pricekajte,probo sam sam mijenjanjem par softwera (yuet...
Ukratko.... kad ja zovem nekoga onaj s kim razgovaram me čuje savršeno ali kada mene netko zove i kad se javim prvih desetak sekundi me uopće ne čuje.. u tih desetak sekundi se postepeno pojača i na kraju me čuje dobro... editiranje gain-a ne pomaže... telefon je V360 sa yuet-om 1.9a.... isto se...
Pozdrav! Kako točno namjestiti Gmail ili Vip.online korisnički račun na Motorolu E1000? Trebalo bi mi ovo hitno pa vas molim... :cry:
Prilikom punjenja krzrice u autu, ako je upaljena, začuje se zvuk kao da je punjenje započelo, ali dalje se ne dešava ništa, a ako je ugašena upali se lampica baterije, no motorola se nakon nekoliko minuta sama upali, i ponovno ništa od punjenja (punjač nije originalni motorolin). Još dva pitanja:...
Razlikuju li se ova dva modela fizički i koju bateriju koriste?
Stanje je ovako.Došla mi je sestrična s motorolom v3x super mobitel.Stanje je ovako da joj je njezina frendica zezenula stvari na kartici i sad treba ih premjestiti u jedan folder jer se inače mp3 ne vidi iz mobitela.Dugo pitanje mobitel je sav šteka vidi se da je software napola mrtav.Ja imam...
Dali netko moze opisati postupak kako da to ucinim. Prijatelj mi je rekao da prvo instaliram mmpt_1.23c_EN i zatim mobilePhoneTools_2.21b_US. Onda ukopcam mobitel i to je to. PROBLEM Kad sam to napravio i kliknem na mobile phone tools on kaze da mobitel nije povezan s kompom. Eto ako netko zna...
@620 Ponekad ne radi zvucnik u slusalici. Kad se mob otvori do pola onda radi. Sa displyem nema problema, kao ni sam velikim zvucnikom za zvonjavu. Jel otiso zvucnik ili flat? Ak je zvucnik gdje da ga najpovoljnije promjenim (Zg)? Hvala
Zna li netko kako otkljucati K1. Frenda zanima pa...:hrv:
zanima me s kojim programom flashati L6, te gdje nabaviti najnoviji firmware za L6 na hrvatskom jeziku (bez onih t-mobile sranja :hm: )...
Je li se moze EDGE omoguciti na motorola L6 radi brzeg surfanja?
Evo ovako: Sad imam onaj vodafone soft (R4513_G_08.B7.ABR_RB), da li ja mogu stavit bilo koji od ovih yuetmodova v1.x , v2.x , v3.x: http://yuetblog.blogspot.com/2006/10/yuetmod-mps-for-v360l7.html i jos bi zamolio nekoga da linka RDS Lite! Hvala!;)
Poz. imam jedan problem s motorolom v500, pokusao sam maknuti "subsidy lock" sa Flash Backupom v2.5 i sve je išlo ok (ovako kao dolje navedeno) i nakon toga nemogu upaliti mob. , tj. upali se pokaze se ona ruža (logo) motorola i ugasi se. Ako netko zna rjesenje nek se sta prije javi :confused:
Je li moguce konvertirati smart moto flash fajlove (*.mfw, *.smf) u shx format?
Namjeravam si kupit memorijsku karticu za v360 od 1gb, pa me zanima podrzava li on od 1gb.
Pozdrav svima! Imam sljedeci problem: uspostavim vezu izmedju moba i laptopa, prodjem dio sa pinovima, na laptopu mi se pojave ikonice usoga, kliknem na OBEX file transfer i tamo zapne: na laptopu samo nekih 20-tak sekundi trazi fajlove, a onda veza pukne - na laptopu napise file transfer error,...
jel bi to islo unuta??.. vidio na netu jeftino za naruciti kucista za v600, pa sam mislio iz ladice izvadit olinjanu e550, i dat joj novi izgled...
imam dvije motorole v360. na jednoj od pada vise ne radi unutrašnji ekran a sve drugo radi. kada se otvori unutrašnji ekran svijetli bijele boje. probao sam prebacit plocu i onda i dalje ne radi ekran. zanima me di bi mogla bit greska?
dakle,mene zanima koliko MP utječe na trajanje baterije?naime,otkad sam promijenio soft na L7,baterija mi traje neštokraće-uz jedniaku upotrebu mobitela,više nije na 3-4 dana,nego na 2.nisam radio TP,mobitel je otključan davno,tako da odbacujem hardverski uzrok.i baterija je ok,provjereno u drugom...
zanima me zasto svaki puta kad ulazim u podesenja trazi kod otkljucavanja? gdje to iskljuciti i da li je moguce? i zanima me zasto mi ne zeli prikazati nijedan video bez obzira na rezoluciju iako podrzava prikaz videa? uvijek kaze:"slika prevelika"!! kako smanjiti jacinu tona tijekom...
Pozdrav! Evo mene sa novim problemom. naime nakon jednog "bijelog ekrana" baterija na V360 (R4513) ne moze izdrzati niti pola dana. Mobitel je star 5 mjeseci, odmah nakon kupovine otkljucan sa VIP mreze i ubacen ne brandirani softver. Nakon otprilike dva mjeseca ubacen je modificirani Diabolic...
Prilikom flashanja (sa YuetMod_v3.2_V360) zastekao mi je program P2K_Easy_Tool_v39 i cijeli postupak je propao! Kad sam pokusao opet izbacilo mi je ovu poruku: Processing input file: Processed 7 codegroups Connecting to phone ... Connected to: 'Motorola Flash' Connected OK Sending RAM...
Mijenjo sam frendu masku,i nakon sastavljanja sam primjetio da ne radi zvucnik u slusalici koja ide uz uho. Otklonio sam svaku sumnju da se radi bas o samom zvucniku jer se sve u redu cuje kad kompletan gornji dio moba spojim s svojom plocom od svog moba. Dakle,radi se o frendovoj ploci. Ovo mi je...
jel ima koja novija verzija, npr. rsd lite, p2k tool i sličnih da rade na visti.. dosadio mi ovaj soft, idem bacit novi, i skontam da nijedan program ne mogu instalirat.. fuj!
Evo, postojao v360 modding ali ne i l7 modding. Zelio bih da se ovdije pise o moddingu za L7 jer iako su v360 i l7 slicni softverski neke stvari nisu uvijek kompatibilne. htio bih znati kako ukloniti vodafone i kako mijenjati ikone neovisno o skinu kojeg koristim
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma