Ovo je definitivno najbolji MP koji sam do sada isprobao. Za razliku od vecine drugih, ovaj koristi vecinu CG1 patcheva pa omogucava stvari koji prije nisu bile moguce: - zvuk sms-a je neovisan o pridruzenoj melodiji nekoj osobi - delivery report je po defaultu ukljucen - fotke se spremaju...
Dakle, postoji li porgram kojime mogu sinkronizirati sms-ove sa svoje Motorole V3x? Stvarno mi je potrebno, a pomoću Motorola Phone Tools-a to ne mogu (ili mogu, ali ne znam) ... Sve u svemu, može pomoć oko ovoga? :respect:
Poštovani obožavatelji i stručnjaci za Motorolu, javljam se po 3. puta sa jednom molbom. Naime, prije 4. godine, taman kad je izašla, kupila sam Motorolu RAZR. Silver. Super je bila, savršena. Onda, iznenada, se ugasila. I nisam je više mogla upaliti. Nije mi reagirala ni na punjenje...
U mobitel ubacim sim karticu od t-mobile, dođem do opcije kad mobitel traži pin te kartice, ja ga utipkam, i onda opet neka funkcija pom. zaporka, valjda misli pomoćna zaporka. Zanima me što je,jel to neki kod telefona, zašto ne mogu koristiti, jel to znak da je mobitel zaključan. Mislim da je...
Napravio sam MP za L6 i za triplets mobitele pa bi zamolio dobre ljude da isprobaju pa neka jave sto misle :) evo linkovi: R3511 Triplets
Tko je voljan da mi iskljuci SMS delivery report? Zadnji put kad sam cackao,nije islo dobro...
dajte molim vas samo mi recite kako da otključam motorolu l6 sa 099 na 095...i jako mi je hitno...nisam skužio onaj TP pa ako može preko slika uputstvo?!?!?! molim vas i da ne postate linkove jer sam već sve moguće linkove prešo i sticky temu pročito cijelu ali ne kužim TP........ :banme: ...
Pozdrav! Pobrisao sam neke poruke koje nisam trebao pa ih pokušavam vratiti. Uglavnom, našao sam na /b/SMSBackup/ sve obrisane poruke u nekakvom raw .sms formatu koji nije čitljiv u notepadu. Zanima me sa kojim programom ih mogu pročitati ili korvertirati u nekakav čitljivi tekst. Svaki savjet...
ima li neko ovaj mob i jel ga uopce drzao u ruci....kakav je mob,sto sve ima na njemu ....moze li netko napisati malo vise jel sam cuo da je mob uzasno jednostavan???
Kupil sam motorolu Z3 i imam nekva pitanja: 1. nemam one EMS sličice u porukama. ne mogu ih ubaciti u sms. A ima ih u mobu (vidio sam prek P2KTools) može se to uključiti nekak? 2. ne mogu preimenovati imena slika, audia, videa u mobu. može se to uključiti nekak? :comp:
uglavnom piso sam malo off u temi wolf 1.1 i cl, pa sam odlucio poseban thread o tom otvorit, dakle mob mi se jaaaaako strasno usporava, svako male se zaleduje i onda se odledi za 10ak sekundi al to samo kad se pokusa bilo kakva radnja napravit na njemu, od dizanaj poruka, primanja ili biranja...
Neki dan sam kupio TakeMS microSD karticu od 1GB i kad je stavim u mob (L7) nakratko se smrzne ili je jako spor i poslije je sve uredu sa mobom , ali neće da mi formatira karticu!Znači sve je u redu , osim formatiranja! Zna li netko u čemu je problem?
Imam problem sa V3 - samo tipkovnica svijetli kad stavim bateriju, niti se može upalit, čak niti u flash modu, ništa
Kad šaljem iz nokie podatke na komp i obrnuto brzina je odprilike 70 bytes/s, a kad to isto pokušavam sa novom motorolaom K1 onda to ide odprilike oko 10 bytes/s ! Pošto mi je kartica prilično velika (2 gige) i imam dosta toga za prebacivat, prebacivanje je besmisleno sporo. Može li se kako...
htjeo bi staviti novi software na motorolu L6 ali neznam odkuda da skinem potreban FLASH i FLEX za nju. Molim vas da mi date neke linkove za download tih failova. pozdrav
Pozdrav! Fleshal sam sa P2K-Tools3 koji mi je zablokiral tokom flashanja...i sad mi mobitel vise ne radi... slika govori 1000 rijeci: znači jedino mi se to dvoje prikazuje dok ga upalim...ponovo nemogu flashati kad mi pise da je baterija prazna, a kad ga prikopcam na punjac pise da...
zao mi je sto moram opet ovakvu temu otvarat, znam da ih je bilo mali miliun, al imam jednu motorolu s kojom neznam sta da radim,sve sam procitao al niko nije bas ovaki problem imo ili ako ga je imo rijesio ga je, e kod mene nece, motorola ima BL:08.A0, SW:56R_A, e i sad je problem sto mobitel radi...
Dobio sam motorolu V360v i kad hocu u poruke trazi me neki kod,a ja ga neznam? Kako bi se to moglo rijesiti? ima neki kod da ze izracuna preko IMEI-a ko kod nokie? il bas mora preko softa,kojeg? data kabel imam. HVALA
Posle zamene maske zvucnik (za razgovor, ne za zvono) ne radi. Ne rade ni Smart key ni Volume key kao ni preostali taster sa strane. Mislim da je flet OK a i zvucnik je radio pre zamene maske. Kod zamene sam koristio ovaj link . Jos jedna stvar. Senzor za gasenje pozadinskog osvetljenja na ekranu...
bok!novi sam pa mi se nemojte smijat kad vas ovo budem pito... el se može nekako ubrzat bt na ovoj motoroli i kako..?? unaprijed hvala!!;D ;D
...dobio sam ju s problemom - ne radi samo tipka 9...rastavio sam i očistio kontakt, ali ništa... što mi preostaje...
Pozdraf... Nabavio v3x sve ok ali vanjski display kad je mobitel otvoren ne svijetli....znaci kad ga zatvorim svijetli vidi se se sat sve ok.... ali kad mob otvorim svijetlo se ugasi i Motorolin ligo se ne vidi jer je MRAK . Ljudi pomagajte cim prije ak znate jer sutra idem na more...
Zanima me koja memorijska kartica ide u motorolu v360?? I ako netko zna gdej se moze nabaviti i po kojoj cijeni!!!?? sorry ako sam fulal temu!!!
pozz! flashiro sam mob s yuet 3.1.2 i u pola flashiranja mi se mala sestra isčupala kabal iz moba.mob ne mogu upalit...HELPPP!!!:suicide:
ae maheri za moto koji su najbolji driveri za zvuk za v360 i gdje ih skinit al da ne krce i nekidaju zvucnik hvala unaprijed
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma