da li neko ima informaciju kad ovo dolazi kod nas? kazu da cijena nece biti veca od 50EUR!?:lmao: http://www.gsmarena.com/motorola_motofone_f3-1794.php
Jel se mogu kak smanjiti slova? Kada pisem poruke 1 rijec stane na cijeli ekran, tak je i kad dobijem poruku?
moze li mi neko objasniti kako se radi sa ovim programom htjeo bi ubaciti novi firmware HeartlessMOD@V3X V2 with ITUNES skinut sa hellomoto foruma dali moze da se ubaci u motorolu v3x i kako
Zna li netko gdje se može kupiti Motorola A1200 i po kojoj cijeni. Također, kakvi je vaše mišljenje o ovom mobitelu. hvala
Ubacio sam verziju softa R374_G_0E.42.0FR_B_PDS005_LP0033_DRM0001_JPJAVA_G_0E_V3_01_0AR_SE8670MXXM4129_1FF_MOTOX.shx i i sada imam novu opciju wap links u picture,sounds,video. Da li to mogu ukloniti nekim seem-om? Pozdrav
mogu stavit kartcu od 1gb na Yuet 1.9??
zanima me koji je najbolji frimeware te kako namjestiti da mob otvara slike rezolucije 1024X768 pa na više. jel se to može sredit novim softwerom ili se treba editirati seem...
upravo sam nabavio ovu motorolu no nažalost nikaDA PRIJE NISAM IMAO PRILIKE kORISTITI ISTE...dA SKRATIM , nikako pod opcijama za imenik ne mogu naći opciju kako da brojeve sa SIM kartice prekopiram na uređaj.Molim pomoć:dunno:
za unlock mi treba jer sa svojom ultimom light nisam dobija a trebam ga hitno.
od sinoc mi mobitel nece prikazuje EMS poruke.kad otvorim poruku pojavi mi se samo bijela kockica i to je to.
Bila je upaljena na stend by. Otklopio sam je da bih nekoga nazvao no unutarnji ekran je ostao ugasen, nije se upalio. Mob. nije reagirao ni na jednu tipku, a na vanjskom ekranu je ostao sat, a trebalo je pisati logo -Motorola_ (kada je mob. zaklopljen na vanjskom ekranu je sat, a kad je...
e ovako jedina stvar koja me živcira kod yueta je to da odgovaram na poziv cim otvorim mob, ja bi htio da ja mogu otvorit mob i onda na tipku odgovarat.. ako je to ikako moguce mozda bi mi netko mogao objasnit kako.. hvala unaprijed
Samo da pitam jesu li hardverski (mislim na i+onu alktroniku unutra) isti? Dakle mogu li uzeti PCB od K1 i staviti u Z3 i obratno. Imam jednu K1 isparavnu i Z3 u banani, pa bih to dao majstoru da zamijeni. E sad bolje ispast budala ovdje na forumu nego kod majstora.:crazy: Dakle paše li PCB...
Pozdrav! Evo odlucio sam definitvno kupit K1 rejzericu jer mi je ova v550 vec stara.Pa ako ju neko ima bio bih zahvalan da podijeli dojmove...Trazio sam na search ali nisam nista nasao.. :beer:
Pozdrav svima! Imam v3 i sve radi ali punjenje ne, ni kad ju ustekam data kablom u komp. Ako ju postartam se prikljucenim data kablom napise nemogu puniti. Probao sam ju spojit na komp i ne prepoznaje uredaj, napravio sam TP i onda prepozna da je na usb-u nesto ali to nesto ne prihvaca P2K...
Imam pitanjce. Da li je moguće da SIM kartica enormno brzo prazni bateriju. zagrijava cijelu tipkovnicu kad se puni? Na kraju, kad je baterija poluprazna, javljaju se problemi sa mrežom. ne može se uspostaviti poziv ili poslati poruka. Nakon par pokušaja uhvati, ali što je baterija praznija, to...
Nemam software za motorolu V360v, a skidala bih slike s mobitela i spremala ih u komp i prebacivala bih neke stvari s neta u mob. gdje mogu downloadati software za moj mobitel? hvala.
pošto želim stavit neki monsterpack na svoji mob zanimalo me koji bi bilo najbolje da stavim....
molim savjet ....imam u6 i najednom mi se pojavio prazan vanjski i unutarnji ekran...ponekad se na kratko pojavi zaslon ali opet nestane ....što mu je i gdje u novom zg to rješiti.....hvala na odgovoru
Pozdrav ljudi, Molim Vas za pomoć. Dobila sam motorolicu KRZR K1, usb kabel i kada ju spojim s kompom ništa se ne događa. Nisam dobila nikakav instalacijski cd niti ništa u vezi s time. probala sam i skidati nekakve drivere i opet ništa,,,izluđuje me to.....:cry:
evo ovak.. imam moto e550 i sad kad me neko nazove onaj mali ekran mi se ugasi ,veliki ekran kad ga otovotim pobijeli a mob se smrzne na par sek. jel iko zna o cem se radi ? i dali mi moze uploadati sve potrebno za flash istoga ?ja ne kuzim sta je ono ''RSD lite ili Multiflashflex (dolazi s...
Imam problema sa tipkovnicom na V3.Do sada je radila normalno.Odjednom mi se dogodilo da mi radi samo crvena tipka za paljenje i gašenje.Kada pritisnem bilo koju drugu tipku mob se spaja na t-zone.Šta da radim?
Pozdrav svima, Zanima me jel' to izvedivo. Nije da mi treba za nesto sumnjivo, ono varanje drzave samo nis strasno.
Imam probleama s preklopnim mehanizmom, malo prije kraja, ide teže, i nešto kao škljocne, ekran uredno radi, i sve je ok, mobitel je ispravan. Kaj bi moglo biti, i kak to popraviti...
ovako ja kada spojim v360v na pc putem kabla pojavi mi se u my compu samo removable disc putem kojeg mogu samo gledati memorisku karticu nemogu doči do slika s moba niti ništa znači mogu samo vidjeti ono što imam saveano na kartici pomoč brijem da mi treba software
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma