Gdje u Zagrebu ima flat kabel za motorolu PUEBL U6 i koja je cijena? U jednom home servisu su mi htjeli naplatiti 320 kn, ali nisam pristao, mislim da to nije realna cijena, ili ipak je...?
zanima me jeli je to moguce, gdje mogu kupiti i koliko para :D, hvala unaprjed
motorola v300 molim nekoga kako mogu prebaciti slike sa motorole v300 na kompjuter taj mobitel nema bluetooth i infracrveno i kako onda prebaciti na komp da li za njega postoji usb kabel i neznam da li more postojati ako nema te dvije opcije za prebacivanje hitno je ne more biti hitnije...
Nešto me zanima. Kako se otključava motorola U6? Dali samo softwerski je zaključana ili treba neki čip spržiti ili što već? I koliko je pametno da ja to sam radim pošto bi mi to bio prvi pobitel kojeg bi pokušao otkodirati? Još jedno pitanje me zanima:čuo sam da odkodiranjem U6 tipke sa...
popiz..t cu vec :angry: nece pa nece sve sam probao ali nista instalira modem ali kad pokrenem P2KTools nece me pitat za nikakve drivere i normalno da ga nece prepoznat, probao sam i manualno ali nista... kaj da napravim???
Konačno iskopano.... Reflash je izvučen iz fullflasha sa V8 verzije od 2GB i prilagođen verziji od 512 mb-a tako da... ako imate V8 od 2giga, ne koristite ovaj flash.... http://rapidshare.com/files/59257457/R601_G_80.54.0CR_Reflash_V82G_By_Kimi_1FF.rar svakako javite dojmove
Htjeo bih pitati koji bi mi najbolji software preporučili za motorolu U6? Dali imate neke upute kako flashati na U6? I gdje ima skinova za motorolu U 6 i kako ih staviti? Hvala na pomoći
dakle, trebam detaljno kak bi fleshao l7 u neku noviju verziju, ako je to uopće moguće, sa uputstvima i to jer motorolu nisam nikad flashao. ako može netko pomoći bio bih mu veoma zahvalan
Pozdrav, imam problema s indikatorom baterije, mislim da nije problem u samoj bateriji, jer mi se zna dogodit da ugasim mob pa upalim, i on je ˝navodno˝ pun, ali stvarno je pun i mogu dalje radit s njim, tj baterija se nije ispraznila, a tako mi je signaliziralo. Možda neki novi software ili šta...
Kupio bih memoriju za motorolu V360v od 512 mb. I sada me zanima oce li štekat mobitel ako stavim tu karticu. Hvala.:respect:
Da li netko ima lp s hrvatskim jezikom, ili se možda može izvući iz mob? tnx
dakle uzeo sam Silicon Power karticu od gige za mob.i sve radi za 5.osim što mi sad nekad zna izbacit poruku-umetnite sim. dakle,mob radi normalno,samo se iz standby-a odjednom resetira i javi-umetnite sim. imam ga već više od pola godine,a li to se prije nije nikada događalo.i zna mi nekad...
Molim vas za pomoć! U kojoj trgovini se može kupiti Motorola V3i (Zagreb ili Slavonski Brod)? Koja je cijena otprilike?
Imam hrvatski jezik za z3, i flash file koji ima svoje jezike i svoj font, ali taj font ima dobra slova ali mi se ne vidi koliko je sati tj. zadnja znamenka se ne vidi i treba mi samo malo smanjit veličinu brojki da se vidi koliko je sati. Znači iz fajla BankGothicLP.shx...
ovako trebo bi par stvari (tražio sam po forumu ali večina linkova ne radi) 1.treba mi neki dobar MP 2.treba mi seem edit (ak ne dolazi sa MP-om) da se mogu otvarat slike svih rezolucija 3.max dužina snimanja i jedno pitanjce jel se mora mjenjat boot loader ako se stavlja novi MP te jel se MP...
Oprostite ak gnjavim al nikak nemogu naci kako na v3 da promjenim sliku! Imam jednu koju bi stavio i dimenzije su 96X80 i stavio sam ju u a/mobile/system (cl.gif) i sad mi je bijeli ekran! jel treba koji seem mijenjat ili kaj? pliz help!!
C115 http://rapidshare.com/files/70979103/C119_V3.0.73_81_CMCC_NSL__82_CMCC_SL_.zip C117 http://rapidshare.com/files/70977140/C117_v3.1.66_General_16__CMCC_NSL_3W_.zip C118
IMEI/ESN/MEID: N / A Technology: N / A Software Version: R4513_G_08.B7.AER Flex Version: SE6154AXXL4184 Bootloader Version: v0x0008A0 DRM Version: N / A Phone Type: Production (24A01530150C091B301F5045B644) naime mob ne izlazi iz bootloadera?!?!
Razmišljam o kupovini nove F3. Molim korisnike koji imaju neka iskustva s ovim modelom da nešto napišu o prednostima i manama F3. Da li je moguće na ekranu zamjeniti pozadinu, odnosno da pozadina bude bijela a slova crna? Znači, obrnuto od uobičajne slike tog modela? Da li je moguće veličinu...
Molim ako neko zna link ili gdje kupit bateriju za motorolu v70 . Sestrična mi ju je dala potpuno novu ali zbog stajanja i nekorištenja baterija izdrži pola dana ,simpatičan mi je mob onako,raritet ,i sviđa mi se što je sva metalna i kao nova je ,što se okreće gornji dio motorole u krug. Ok ako...
evo ljubiteljima v3 modela u metro-u je akcija za v3 cijena 1000kn (tjpar kn manje) pa navali narode :lol:
jel to moguce? jel ja dnevno 10 puta spojim mob i komp pa da mi se baterija ne razjeb*
Ima li koji program sa kojim mogu neku poruku napisat na computer-u te je onda pribacit na mobitel? Mobitel : Motorola V360
Ne zeli mi puniti mob preko usb kabla, ostavio sam preko noci, ikona za bateriju je blinkala kao kad puni, ali se crtice nisu pojavljivale, ujutro je mob bio ugašen, baterija se ispraznila! imam još dvije baterije,ne zeli puniti ni jednu.Šta se dešava? Nemam punjac da preko njega punim!
Evo ovako imam jedan veliki problem koji mislim da nije resiv, ali ipak trazim vase misljenje. Ostavila sam telefon da se popravi (bilo je raznih kvarova) i danas sam dobila telefon, ali i sa novim softver i izbrisan mi je ceo imenik (nisam imala kopiju u racunaru), da li postoji mogucnost ili neki...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma