Naime, načuo sam stvari da je Motorola napravila mini projektor koji se utakne u poseban konektor na mobitelu? Jel tko zna pojedinosti?
http://www.gsmarena.com/motorola_w270-2201.php
Dakle, relativno nova Motorola V3i (5 mjeseci, pod garancijom). Rastvorena na stolcu (ne pitajte za detalje - nisam bio prisutan, niti sam ne shvaćama???!!!) - netko sjedne, a Motorola pukla po pola. Koliko vidim pukao okvir (pant) oko kojeg se okreće ekran i naravno - flat kabel koji ide iz...
Fleshao sam l7 sa Flash&Backup 3.0.052, Nakon fleshanja mi je izbacio na mobu: Boot Loader 08.D0 SW Version: R4513_G_08.B7.ABR_RB PHONE CODE SIG ERROR OK to Program Connect USB
Prima mmsove normalno ali nikako ne moze poslati. Ima li netko slican problem odnosno ako vam slanje radi normalno postajte postavke da usporedim s mojima.
znaci fleshao sam motorolu v360 i sad nece se upalit jer je pisao neki eror i sad moram preko test pointa nesto radit da se slozi kako spada a pritom da je otkljucan na sve kartice dal mi netko moze pomoci kako tocno napravit ili netko u vz ili okolici to napravit
Jel mogu nekak provjerit stanje te baterije, tj ak je ispravna,(npr voltmetrom) jer je bila u V235, koji je bio u vodi, i nakon toga nije radio mjesecima, i napokon proradio,ali ne sa origanlnom baterijom, nego sa zamjenskom, s kojom je radio tjedan dana(normalno se punilo) onda sam stavio...
Trebao bih objašnjenje kako instalirat iTunes na K1 i dal neko ima cro language pack za K1? Fala!
motorola v360 s razbijeni ekran sad-dali pase ekran od v235 na v360 jednostavno da ih samo zaminem oce li to radit kako triba
:dunno: Evo dobio sam rabljenu V3 u ruke i eto da se malo poigram snjom! Dakle,neke osnovne stvari sam skuzio..ali sad me zanima jos par stvari...npr. kako maknuti vodafoneov software s nje? Hvala...:)
Kad spojim mob na PC sa USB kabelom ne pripoznaje ga PC. Na jednom PC je Win 2000 Pro NT, a na drugom Win XP, niti jedan ga ne pripoznaje. Sa mobitelom nisam dobio instalacijski disk a na stranicama motorole skinuo sam neke drivere međutim ne ide. Molim znalce da mi pomognu.
Bok,OVAKO:ugasio sam mobitel motorola v360v i ponovo upalio i od kad sam ga upalio stalno mi je bijel ekran probo sam izvaditi bateriju i cim ju izvadim i ponovo vratim opet nista bijeli ekran.Dali netko zna u cemu je problem.Ako je otisao display kako se to moze popraviti i koliko kosta. HVALA...
šta reč nego da mi se sviđa... http://www.bug.hr/foto/vecaslika.asp?id=84311-47859&opis= Iz Motorole su stigle najave limitirane izvedbe njihovog zadnje predstavljenog kliznog mobitela Z8. Kumovanju u ograničenoj količini uređaja uključio se talijanski proizvođač luksuznih automobila...
e ovako stoji situacija..imam priliku dobiti gore navedeni mob pod neki dug i sad mene interesira koliko bi mogao dobiti za taj mob..hvala
Molim ako tko zna koju šifru trebam upisati da bih izbrisao kod zaključavanja poruka,slika itd... Dobio sam V550 ali je upisan taj kod zaključavanja i sad nemogu ući u neke opcije. Za Samsung znam da postoji al Motorola neznam dal takvo što ima¨?
što trebam upisat da bi vidio doživotni brojač trajanja poziva na motoroli v3 i na ostalim motorolama??? promjenom softa mi se resetira onaj brojač u softu
Imam v3 sa 07.e0 bootloader i htio bih da je flashujem sa monsterpackom moze li neko da mi kaze koje programe da koristim za to i koji monsterpack da koristim pored toga da li sa monsterpackom dolazi srpski ili hrvatski jezik ili to moram kasnije da ubacim nekim language packom i jos jedno pitanje...
Nece se upalit ekran, nije pao nista odjednom ne radi ?? mozda flat kabel ?! kolko kosta itd ?? unaprijed hvala!
daklem, davno vec (prije nekih 6-7 miseci) sam stavio yueta 3.2 , izbrisao mu itunes (sta mislim da nema veze sa mojim pitanjem) .. sve je radilo oke, no desilo bi se tu i tamo ovo sta mi se sad desava svakih 10 min.. znaci, kad stavim mob na stol (cim malo jace lupne) on se "resetira" , ugasi...
dimenzijama identicna sa L7, ali bolja .. jel je ima na nasem trzistu ?
Pozdrav problem je što je u puli ne mogu nać masku za mot v3x ,a u RAM3 kad sam dobio cijenu ,nisu normalni.(ORGINAL) Simel gledao sam njihovu ponudu nemaju je u ponudi . Ako neko zna da u zgb ima maski ili je ima neko viška da je ne koristi rado bi je kupio. Može neki link ili kontakt br na...
Molio bi da mi netko, budući da nemam pojma o tome, korak po korak objasni kako da na motoroli v3 izbrišem sve nepotrebne fileove i kako da omogučim video capturing jer sam čito da se to može ali upute su bile za mene prekomplicirane... Kao što sam reko o tome nemam pojma i zato molim korak po...
gdje ima za kupiti masku za v3,? koliko je zamjenska ? a koliko je original?
bok ekipa !!! :D ovo mi je prvi post :D PRETPLATNIČKE CIJENE MMP(48 ili 85) Nova pretplata 695 kn Vidim da TELE2 ima ponudu moba Motorola W510, privuklo me je to što ima nekakvu kamericu 1.3mp i dosta jaku bateriju navodno radi čak do 7.5h razgovora piše na službenoj...
Bog iman evo jedno pitanje dali se motorola v235 moze flesat ili modat u neki drugi uređaj
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma