dakle da mi netko objasni pojmove: 1.što je to MonsterPack i kako se on stavlja i što se s njim dobije 2.što je to TP 3.RDSlight kakav je to program i čemu služi 4.isto što je to YuetMod_v2 čemu služi i za što je 5.isto P2k Easy tool 6.triplets mobiteli-kakvi su to mobiteli i da li tu...
U navedeni mob sam ubacio SIM karticu koja je imala gresku, kad ga upalim, pojavi se bijeli ekran, isto se dogada s bilo kojom drugom karticom. Kad ga pokusam spojit na komp da ga flesham, nemoze ga pronac. Molim za pomoc, kako i s kojim programima to rijesit. Hvala.
Gdje nabaviti maticnu za V3?
Izgled Kućište je kombinacija metala i plastike. Boja je crna i izgleda lijepo. Vanjski veliki ekran ima mogućnost pregledavanja videa, slika i slušanja glazbe. Svaki put kada se pritisne bočna tipka ili tipka na ekranu mobitel lagano zavibrira, što je zgodna novost. Connectivity Spajanje s...
Motorola je razvila i u nekim V8 modelima već ponudila novu LJ (Linux+Java) platformu. Kažu da je moćnija i brža od svih dosadašnjih Motoplatformi. Više MOTOMAGX platformi na: http://www.mobile-review.com/review/motorola-lj-platform-en.shtml Poštovanje
jel ima mogučnosti da se moto z3 koristi kao web kamera?
Ovako zanima me kako da namjestim na mobu da ne bude u uporabi sim kartica jer nakon 30 sms mi stalno tupi da je prekrcan kako da namjestit da sprema u memoriju mob jer ovako mora svako malo brisat, drugo kako da namjestim izvješče za poruke i dali neko zna kako da maknem one zvukove i slike sta su...
daklem, kroz prosli topic sam pitao par pitanja pa sam odlucio otvorit novi topic da tamo ne spamam i da ne budem offtopic. sta se desilo.? pa , ukratko..imao sam gore theguru, i isao flashat quantumom, koji nikak nije htio ici gore, dok mi nije ispio bateriju.. (kasnije sam tek nasao da sam prvo...
Dakle posto je stari nesto sprčko na motoroli,nakon pin koda trazi taj nekii subsidy pin.. :angry: jel zna tko koji je ... ?? neznam dal sam na pravo mjesto postavio temu,ako jesam premjestite je gdje spada ;) fala
Jel koristi tko? Meni bi trebao taj adapter, pa me zanima ako tko ima i kak to funkcionira? Našao sam na www.miato.hr zta 100 kn neki za koji se netreba gasit mob prilikom prebacivanja, ali neznam jel to valja šta i dal ima kakve negativne posljedice za kartice ili mobitel!
dali neko zna mrezni kod od 098 t-mobile-a to me trazi kad ubaci 098 karticu u mob hvala
Na V3 mi radi tipkovnica , ali ekran je crn.Htio sam ga flesat ali Nemogu ga niti upalit u boot mode jer cim ga spojim na kompu za nekih par sekundi mi se zagasi tipkovnica.Kako sam procitao na forumu najvjerojatnije je flat kabel.Dali bih to mogao sam promijeniti:dunno: ali neznam dali je bas tako...
-GSM900 / GSM1800 / GSM1900 / GSM850, -98.8 x 48 x 17.3 mm, - 176 x 220 pixels, - Second external CSTN, 65K colors display, -1.3 MP, 1280 x 1024 pixels, -MP3/AAC/AAC+ player.
dali ima Diabolic53MP za motorolu Z3? i dali imate stranicu gdje mogu nac skinove za taj mobac?
kako u P2KTools napravim folder skins???? molim hitno je. Pozz ekipi!
imam problem! imam navedeni falsh. sve ok! ali kad idem u phonebook, i zelim spremiti novi broj a on mi izbaci prozor gdje trebam utipkati neki 4-znamenkasti broj. a nemogu ga nigdje nac molim pomoc.
Gdje mogu skinuti uputsta na Hrvatskom? Hvala!
Poštovanje. Neki dan sam našao motorolu v3 bacenu bez sim kartice. zaslon otisao, tipkovnica itd. pa sam ubacio svoje dijelove i pokusao ju pokrenutim. trazilo me pin sim-a, a iza toga jos nekakav cudan koji se nekako zvao s 5 slova (pocinje sa s ili m.. tako nesto). Pokusao 3 puta unijeti nekakv...
pozdrav...jel bi mi mogo ko ostavit neki link za mp-ove za motorolu l6?? hvala unaprijed...
Imam motorolu v550 kupljenu prije 2 i pol godine u vip paketu i ništa na njoj nije mijenjano, sve do sada radila je besprijekorno. No prije nekih mjesec dana mi se počeo pojavljivati jedan problem, naime kad me netko zove mobitel mi se restarta, zavibrira, zabijeli se display i nakon nekoliko...
trebao bih yuet 2.2.1 mp...jel mi ga moze neko molim vas poslat...nemogu ga nigdje skinut...hvala unaprijed!
Kako ugasiti tu opciju, imam tele2 i mob mi cesto kad izgubi signal se prebaci na vip, e sad kako onemogucit roaming, tj. kad nema signala da baci neku poruku (no network) i da ceka da opet uhvati tele2, nisam uspio naci seem ili tako nesto pa ako netko zna trik ? hvala
V360v stoji na početnom zaslonu Welcome,benvenuti...i ne pali dalje...nov sam pa nisam baš ufuran...ali molim vas preko tražilice ništa nisam našao pa ovako...molim vas HELP!!!
dakle problem je u prebrzom rosenju baterije na v3i i problem se pojavio otkad sam flashao uredjaj... baterija ne izdrzi niti jedan dan ako npr pricam na nju sat ili dva. mislio sam da je do baterije pa sam kupio zamjensku od 1000 mas... zamijenio je, ali nista. ostaje mi opcija da je do...
evo nove glasine koja kaze da Motorola priprema foto mobitel u suradnji sa Kodakom.rezolucija 5 mp i xenon blic. glasine kazu da ce imati i WiFi i GPS.
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma