Nov san u Motorola svijetu tako da cu vas molit za malu pomoc :) Vec san trazija po forumu ali nisan nasa, dakle iman w510 (kupljena u tele2) i neznam kako 1. iskljucit zvukove tipaka (nervira me kad tuli na svaku tipku sta upren) 2. prominit zvuk poruke 3. ukljucit izvjesce to je za sad to...
Dakle,prihvacam samo PROVJERENE tutoriale. Radio sam s p2k tools 0.8.6,usao u web sessions i stisnuo load from phone,a on veli This feature is not supported by phone. I,kako meni vrag nije dao mira,ja lijepo na svih onih 10 web sesija nakacim kvacicu na allow delete,stisnem apply,i restartam mob....
..........:respect:
Kao i svi naišao sam na problem sa low batertery,cannot program,a nemate drugi isti mob ili drugu punu bateriju.. Zato pročitajte ovo, ali na vašu odgovornost,ne moju!!!!! Dakle,treba vam drugi/rezervni USB kabal (koji će bit odrezan)..Može bit od printra,scannera i sl. Odrezati...
bok,znate li za software kojim bi mogao preko usb-a citati sms-ove spremljene na mobu jer mi je ekran crko?
Naime,danas sam flashao mob s novim MP-on koji je super funkcionirao,al nije imao hrvatski jezik izbornika. Zbog guzve na kompu,zabunom sam flashao s krivim LP-om (R4513_G_08.B7.DAR_RB_Lang002E_reflash_MOTOX.shx) i sad se mob smrzo,i nijedan program ga nece prepoznat. Sljedeci error se pojavio: ...
Kako ovo napravit(u naslovu pise) ak može mal detaljnije (prvi put radim!) dakle flesham ga sa monsterpackom: TRIPLETS_G_0B.09.75R_LP0003_JPJAVA_G_0B_V600_05_03R_GS9V600CIN02NA202_1FF.shx E a kako ubacit hrvatski jezik?
Editing the Soft Keys http://www.motox.info/showpost.php?p...4&postcount=18 Funlight Mod Page 12 DJ's
evo i Motorolinih novosti sa sajma u Barceloni. http://www.gsmarena.com/motorola_z6w-2271.php
imam problem. kad stavi slusalice u svoju v360 mobitel mi sam od sebe stalno ide prema desno ( kao da stalno drzim tipku prema desno) dali je mozda problem do softa ili mi je mob krenuo prema vjecnim lovistima. by: stunk pozz
Imam motorolu v3x.Skinuo sam drivere za nju i prikljucio mob na usb i povezao sa kompom.Kad otvorim my computer imam novi e: drive (koji je ustvari usb) Kad pokusam da ubacim nesto u njega ,izbaci mi kao upozorenje please insert disk to E: ! Gdje mi je problem?Kako da ubacim pjesme i ostale...
Pukao mi je prednji dio kučišta motorole, onako izgleda kao da je sve napuknuto kao zrcalo kad pukne, pa me zanima ako netko zna cijenu i da li se to može popraviti , hvala !:comp:
Oprostite ako je ovo već bilo, no nakon dvadeset min. traženja po forumu neuspijevam pronaći odg. Dakle, imam K1 sa brandiranim Vodafone softverom. Kupljena je u inozemstvu. Postoji li nebrandirani (originalni) frimware/flash za taj model, te ako postoji - koji preporučujete? Hvala!
dali netko zna gdje mogu nabaviti zicu za v360 koja povezuje ekran sa mobitelom. by: Stunk
Bok ljudi. Ovako imam motorolu K1 i ostecen je (malo napuknut) ona prednji, staklasti, dio mobitela (dakle dok je mob sklopljen taj prednji dio). Nije nist strasno samo se vide napuknute crte ali je ruzno pa me zanima dal se moze samo taj dio promijeniti jer izgleda kao da se moze iscupati i...
mijenjao sam poklopac i display na v3 i sve je ispalo ok ali mi sad ne reagira na otvaranje poklopca ne pali se nego moram stisnuti neki gumb kad je otvorim da zasvijetli.Di sam fulao pomozite hvala
W181 http://www.gsmarena.com/motorola_w181-2270.php W161 http://www.gsmarena.com/motorola_w161-2269.php
ovako...trebao bi mi neki flash ili monsterpack za motorolu v525...molim pomoč!! hvala unaprijed...
Danas sam baratao sa dva moba, moddao sam svoj novi K1 i nakon što sam to obavio sam htio ubaciti hrvatski LP u V3i, međutim zabunom sam mob flashao LP-om od K1, sada imam taj problem da mob ne mogu spojiti sa kompom da ubacim novi MP, čak ne mogu niti uključiti mob, tastatura zasvijetli na...
kako da ubacim neki monsterpack u z3?
znači iz pitanja da li mogu motorolu v360v otključati preko bluetoota pošto nemam kabla za pc ako da kako
Podrzani telefoni: A630, A845, C380, C381p, C381/C386, C384/C385/C390/C391, C650/C651, C698p, E375, E398, E550/V535/V560, T725, V180/V185/V186/V188, V220/V220i/V226, MOTORAZR V3 (CLDC 1.0)/MOTORAZR V3b, V300/V400/V500, V330/V547/V551/V555, V303p/V400p, V540/V550/V545, V600, V600i, V620, V635,...
http://www.gsmarena.com/motorola_sidekick_slide-2218.php Evo, pa pogledajte malo. Meni je dizajn fantastičan. Makar su mu specifikacije malo truba. Kako to običava već:retard:
Danas sam flesovao motorolu v235 sa rsd-om i sve je zavrsilo ok, medjutim kada sam stavio karticu i bateriju, nisam ga ni upalio a display je radio i unutarnji i vanjski, na vanjskom je samo radilo osvjetljenje , a na unutrasnje snijeg kao na televizoru, a nemogu uci u boot . . . ako netko zna...
ovako..imam motorolu v525 upgradenu na v600..kad ju zelim upalit samo mi nakratko bljesne tipkovnica i ugasi se..jel zna neko sta bi mogo ucinit???
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma